parrotz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω αγοράσει ένα μεταχειρισμένο ipad. Για λίγες μέρες δούλευε καλά, ενώ ήταν φορτισμένο έπεφτε η μπαταρία του απότομα στο 30%. Κάποια μέρα πήγα να το ανοίξω και δεν άνοιγε από μπαταρία. Το έβαζα για φόρτιση και τίποτα. Το πήγα σε ένα μαγαζί για σέρβις , δεν ξέρω τι έκανε και άνοιξε κανονικά. Πήγα σπίτι, το άνοιξα και δεν έπαιρνε τον κωδικό(ενώ του έβαζα τον σωστό). Προσπάθησα αρκετές φορές αλλά τίποτα. Τώρα το είχα παρατήσει στην άκρη και χθες που πήγα να δοκιμάσω να το ανοίξω μου εμφανίζει το μήνυμα Το ipad απενεργοποιήθηκε. Δοκιμάστε ξανά σε 59 λεπτά. Γιατί κάνει όλα αυτά τα τρελά ρε γαμώτο;;; Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από parrotz
kormos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, parrotz είπε Έχω αγοράσει ένα μεταχειρισμένο ipad. Για λίγες μέρες δούλευε καλά, ενώ ήταν φορτισμένο έπεφτε η μπαταρία του απότομα στο 30%. Κάποια μέρα πήγα να το ανοίξω και δεν άνοιγε από μπαταρία. Το έβαζα για φόρτιση και τίποτα. Το πήγα σε ένα μαγαζί για σέρβις , δεν ξέρω τι έκανε και άνοιξε κανονικά. Πήγα σπίτι, το άνοιξα και δεν έπαιρνε τον κωδικό(ενώ του έβαζα τον σωστό). Προσπάθησα αρκετές φορές αλλά τίποτα. Τώρα το είχα παρατήσει στην άκρη και χθες που πήγα να δοκιμάσω να το ανοίξω μου εμφανίζει το μήνυμα Το ipad απενεργοποιήθηκε. Δοκιμάστε ξανά σε 59 λεπτά. Γιατί κάνει όλα αυτά τα τρελά ρε γαμώτο;;; Ξεκίνα την διαδικασία για επαναφορά, μην περιμένεις με άλλο τρόπο να ανοίξει.
parrotz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Στις 11/11/2022 στις 7:30 ΜΜ, kormos είπε Ξεκίνα την διαδικασία για επαναφορά, μην περιμένεις με άλλο τρόπο να ανοίξει. Ποιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος επαναφοράς;; (δεν έχω ιδέα από apple)
kormos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, parrotz είπε Ποιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος επαναφοράς;; (δεν έχω ιδέα από apple) https://support.apple.com/el-gr/guide/ipad/ipad9a74c804/15.0/ipados/15.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα