Προς το περιεχόμενο

Skoda Fabia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους!

Ενδιαφέρομαι να αοράσω καινούριο αυτοκινητο και προσανατολίζομαι στο Skoda Fabia Style 1.0 TSI 110 PS.

Έχω δει το εσωτερικό του και μου αρέσει αρκετά αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας σχετικά με την μηχανή του (αν έχετε ακούσει να βγάζει προβλήματα), τα ηλεκτρικά του κτλ. 

Δημοσ.

Δεν βγάζει θέματα το συγκεκριμένο μοτέρ, είναι και σβέλτο.

Αν είναι μονο αυτός ο ενδοιασμός σου, προχωρα.

Τα αδερφάκια Polo και Ibiza τα είδες?!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Eleni_Ghost είπε

Καλησπέρα σε ολους!

Ενδιαφέρομαι να αοράσω καινούριο αυτοκινητο και προσανατολίζομαι στο Skoda Fabia Style 1.0 TSI 110 PS.

Έχω δει το εσωτερικό του και μου αρέσει αρκετά αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας σχετικά με την μηχανή του (αν έχετε ακούσει να βγάζει προβλήματα), τα ηλεκτρικά του κτλ. 

Έχε υπόψη σου πως για την έκδοση style μάλλον θα πρέπει να πας σε παραγγελία, με άγνωστο χρόνο παράδοσης, ενώ σε έκδοση ambition θα βρεις ετοιμοπαράδοτα, εφόσον κινηθείς άμεσα (εντός Νοεμβρίου).

Και γενικότερα δεν ξέρω εάν αξίζει η style. Πάει ψηλά (18.990€+pdi 255+μεταλλικό+πινακίδες), γι' αυτό και δεν την φέρνουν οι έμποροι. Είναι +1.500 από την ambition.

Επεξ/σία από nk9
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Eleni_Ghost είπε

Καλησπέρα σε ολους!

Το παρέλαβα σήμερα! Ένας λόγος που το πήρα είναι το πολύ καλό μοτερακι του, το οποίο το φοράει και το kamiq το οποίο επίσης έχουμε στην οικογένεια. Δεμένο αυτοκίνητο με καλούς χώρους, καλή συναρμογή αλλά δυστυχώς σκληρά πλαστικά στο εσωτερικό. Κατά τα άλλα είναι vw μην το φοβάσαι, έχει και καλό εξοπλισμό. Το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι αλμυρή η τιμή του. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/11/2022 στις 9:59 ΜΜ, hexdec είπε

Το παρέλαβα σήμερα! Ένας λόγος που το πήρα είναι το πολύ καλό μοτερακι του, το οποίο το φοράει και το kamiq το οποίο επίσης έχουμε στην οικογένεια. Δεμένο αυτοκίνητο με καλούς χώρους, καλή συναρμογή αλλά δυστυχώς σκληρά πλαστικά στο εσωτερικό. Κατά τα άλλα είναι vw μην το φοβάσαι, έχει και καλό εξοπλισμό. Το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι αλμυρή η τιμή του. 

Καλορίζικο, καλοτάξιδο!
πόσο χρόνο αναμονής είχες;

Έχω παραγγείλει fabia style 110ps σε μεταλλικό γκρι, απο τέλη Οκτώβρη. Μου είπαν 4-5 μήνες. Να δούμε....
Το μόνο που υπήρχε πιο σύντομα ήταν ambition, και ένα style μαύρο με διχρωμία που θα έφτανε στο 2μηνο (μέσα Δεκέβρη).

Δημοσ.

Το είχε ετοιμοπαραδοτο, ο συγκεκριμένος αντίπροσωπος φέρνει αυτοκίνητα συνεχώς, το δικό μου ήρθε Ελλάδα 25/10. Βέβαια δεν μπόρεσα να διαμορφώσω τον εξοπλισμό (το μόνο που ήθελα ήταν κλιματισμό τα ηλεκτρονικά όργανα τα αποφευγω) αλλά από το να περιμένω μια χαρά μου εκατσε

Δημοσ.

Εχω παραγγείλει από τέλη Ιουλίου Style γκρι. Με βάση τις αρχικές προβλέψεις έπρεπε να έχει έρθει τέλη Οκτώβρη.

Τελικά παραλαμβάνω την άλλη βδομάδα ασημένιο με μαύρη οροφή. Μου ήρθε mail σήμερα οτι εκτελωνίστηκε.

Δεν ξέρω αν μου είπαν παπάτζες, αλλά η καθυστέρηση για το style οφείλεται στο οτι υπάρχουν ελλείψεις σε διάφορα μικρότσιπ  για το mirror link κτλ λόγω πολέμου.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, kon1to είπε

Εχω παραγγείλει από τέλη Ιουλίου Style γκρι. Με βάση τις αρχικές προβλέψεις έπρεπε να έχει έρθει τέλη Οκτώβρη.

Τελικά παραλαμβάνω την άλλη βδομάδα ασημένιο με μαύρη οροφή. Μου ήρθε mail σήμερα οτι εκτελωνίστηκε.

Δεν ξέρω αν μου είπαν παπάτζες, αλλά η καθυστέρηση για το style οφείλεται στο οτι υπάρχουν ελλείψεις σε διάφορα μικρότσιπ  για το mirror link κτλ λόγω πολέμου.

Καλοτάξιδο, ειναι πολύ καλό φτιαγμένα τα Σκόντα πλέον δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν, ούτε με την προηγούμενη γενιά 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hexdec είπε

Καλοτάξιδο, ειναι πολύ καλό φτιαγμένα τα Σκόντα πλέον δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν, ούτε με την προηγούμενη γενιά 

Όλα τα αυτοκίνητα βελτιωνονται σε κάθε νέα τους γενιά. Δεν είναι προνόμιο μόνο της Skoda αυτό 

2 ώρες πριν, kon1to είπε

Έχε το νου σου σχετικά με τον εξοπλισμό. Να έχει πάνω του όσα περιλαμβάνει η έκδοση που αγόρασες. Λόγω της έλλειψης των microchips παρατηρούνται διάφορα κουλά σε αρκετές εταιρείες. Και σε κάποια Kamiq εμφανιστηκε το θέμα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...