Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Αν και είδα συναφή παρόμοια θέματα, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος χρησιμοποιεί εστίες υγραερίου οσον αφορά στην ασφάλεια κυρίως: Παραθέτω το δικό μου πλαίσιο: επικουρική χρήση για οικονομία πιο πολύ τώρα που αυξήθηκε πολύ και το ρεύμα, εστίες χαμηλής πίεσης οικιακής κυρίως χρήσης αλλα για μεγάλες κατσαρόλες γυάλινη, υπάρχει ηλεκτρική κουζίνα (σε περίπτωση που τελειώσει το υγραέριο την ωρα που μαγειρεύω), φιάλη τελευταίας τεχνολογίας ασφαλείας, το ματι αν το ξεχάσεις δεν διαρρέει αέριο αλλά φλόγα αυτόματο  και μαγείρεμα μόνο απουσία παιδιών, έπειτα  απομάκρυνση φιάλης σε ημιυπαιθριο χώρο. Ακόμη ανιχνευτή  αερίου για ακραίο ενδεχόμενο θα αγοράσω. Γενικώς νομίζω έχει βελτιωθεί η τεχνολογία σε σχέση με τις παλιές φιάλες που ήταν και πιο σύνθετες στην σύνδεση. Πώς τα βλέπετε; Χρήση δηλαδή φούρνου ηλεκτρικού και ματια με αέριο θα δώσει οικονομία ή πολύ μπελά για κλαιν 20€ ας πούμε;Αυτά, ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Varnavas89

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...