Προς το περιεχόμενο

Οι εγγραφές στο Twitter Blue απενεργοποιούνται μία ημέρα μετά το χάος των απομιμήσεων

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Δεν γράφουμε το ίδιο, αφήνεις ξεκάθαρα υπονοούμενα για κοινωνικές ομάδες... 

Δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθώ άλλο, εξάλλου το θέμα είναι αν το Blue Twitter ήταν αποτυχία.

Spoiler

Καταρχήν λέω ότι εγώ και οι ΝΥΤ λέμε το ίδιο, όχι εγώ και εσύ, δεν έχω ιδέα γιατί πράγμα μιλάς εσύ. Δεν κατάλαβα που βρήκες τις διαφορές, δεν καταλαβαίνω τι έχεις στο μυαλό σου, δεν κατάλαβα που βρήκες τα υπονοούμενα !!!

Σου έστειλα μια σελίδα του ίδιου του Twitter, πριν το αγγίξει ο Musk, όπου δείχνει τα ποσοστά των εργαζομένων με βάση την ταυτότητα τους. Πόσοι άντρες, πόσες γυναίκες, πόσοι non binary, πόσοι straight, LGBTIQQ, λευκοί, μαύροι, Ασιάτες, Λατίνοι, ανάπηροι. Οι ίδιοι εργαζόμενοι οικειοθελώς αυτοπροσδιορίστηκαν. Υποχρέωση του HR αναφέρεται ότι ήταν να γίνουν ακόμα πιο diverse, να προστατεύσουν και να αυξήσουν τις μειονότητες μέχρι το 2025. Υπήρχαν group υποστήριξης για Ασιάτες, Άραβες, μουσουλμάνους, LGBTIQQ, μαύρους, γυναίκες. Όλα αυτά στο link που έβαλα, και τώρα καταργήθηκαν. Τέρμα τα identity politics τους είπαν και τέρμα η υποχρέωση να κρατήσουμε ανθρώπους ανάλογα με το πως προσδιορίζονται. Σου έστειλα και σελίδα από οργάνωση  μειονότητας που λέει ότι πράγματι μαύροι και γυναίκες επηρεαστήκαν περισσότερο. Μονο κριτήριο απασχόλησης πλέον η ανάγκη του Twitter και το έργο του εργαζομενου. Υπονοούμενα που άφησα;  WTF

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...