Oxygene Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Πάλι δεν δουλεύει... Εικόνα από alsamixer
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Εγω θα σου πρωτεινα να δοκιμασεις προχειρα σε live manjaro η endeavouros arch based διανομες και να δοκιμασεις σε μια απο αυτες αν εχεις ηχο, αν ναι τοτε πρεπει να δεις τι πακετα εχουν αυτες και μηπως σου λειπει καποιο πακετο alsa utils alsa etc
LeBoheme Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μία ακόμα παράμετρος που θα μπορούσες να αποκλείσεις είναι η αποδέσμευση της συσκευής από τα Windows, εάν είναι ακόμα εγκατεστημένα στο μηχάνημα. Θα χρειαστεί να απενεργοποιήσεις τη λειτουργία fastboot. Σε ένα τερματικό Διαχειριστή δώσε [code]powercfg /h off[/code] και κάνε τερματισμό λειτουργίας --όχι επανεκκίνηση. 1
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, LeBoheme είπε Μία ακόμα παράμετρος που θα μπορούσες να αποκλείσεις είναι η αποδέσμευση της συσκευής από τα Windows, εάν είναι ακόμα εγκατεστημένα στο μηχάνημα. Θα χρειαστεί να απενεργοποιήσεις τη λειτουργία fastboot. Σε ένα τερματικό Διαχειριστή δώσε [code]powercfg /h off[/code] και κάνε τερματισμό λειτουργίας --όχι επανεκκίνηση. Το αμεσως επομενο που θα πρωτεινα αλλα λεω κατσε μην πω καμια κοτσανα και πεσουν να μου την πουνε τι σχεση εχουν τα windows Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από μπουρτζοβλαχος
Oxygene Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Βασικά δεν έχω Windows εγκατεστημένα, θα το ξαναδώ όταν θα έχω περισσότερο χρόνο
Λύση Oxygene Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Λύση Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Το πρόβλημα ήταν τελικά στο hardware του laptop, πήγε σε τεχνικό και λύθηκε
darkthan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Oxygene είπε Το πρόβλημα ήταν τελικά στο hardware του laptop, πήγε σε τεχνικό και λύθηκε εκανε firmware update???? η δεν σου ειπε???
Oxygene Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 31 minutes ago, darkthan said: εκανε firmware update???? η δεν σου ειπε??? Όχι, είχε αποσυνδεθεί το καλώδιο των ηχείων μέσα στο laptop 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα