Προς το περιεχόμενο

ZTE Nova H168N VDSL από 50 σε 100

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από stepits,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η χρήση είναι το μέγιστο 4 κινητά και 2 λαπτοπ, όλα σε wifi 2.4 σύνδεση. Το επίμαχο λαπτοπ απέχει γύρω στα 8 με 10 μέτρα από τον router διάδρομος. Διαπιστώνω δύο πράγματα μετά την αναβάθμιση.

1. Τα CRC errors από ελάχιστα με την 50άρα, τώρα με την 100άρα τσιμπάνε αμέσως με ανοδική τάση. (Τα FEC από μερικές εκαντοντάδες τώρα πάνε σε χιλιάδες)

2. H ταχύτητα με τέστ στο συγκεκριμένο σημείο 8 - 10 μέτρα είναι να μην πω και μειωμένη σε σχέση με την 50 άρα πριν. Speed Test 20Mbps και κάτω...

Αν αλλάξω Modem Router π.χ ΖΤΕ 288Α θα δω κάποια διαφορά σε CRC errors και καλύτερη εκπομπή στα 10 μέτρα;

Αν βάλω κάποιον TP link ή και  AVM FRITZ!Box ?

Ευχαριστώimage.jpeg.645c7bb9cbbd4e4c69ed8360f93acd40.jpeg

• Λύση
Δημοσ.

Ωραία σε ευχαριστώ.

1. Πιο Modem να πάρω ενδεχομένος. Να έχει ισχύ wifi σήματος αλλά και δυνατότητα εξυπηρέτησης 6 - 8 συσκευών....

2. Πιθανόν να χρειαστώ και κάποιο Repeater (βρίσκω μόνο extenders) για τα 8-10 μέτρα; Πρότεινε κάποιο...  

Δημοσ.

Καλημέρα Παιδιά,

Μου έστειλαν ένα Nova Portable εργαλείο χθες για να κάνω τουλάχιστον 3 μετρήσεις - μία ανα μέρα - με καλώδιο και κομένο το wifi. Αυτά τα αποτελέσματα πάνε απ ευθείας στην nova για το profil μου και αύριο Κυριακή βραδάκι θα έχουμε επικοινωνία.

Μέχρι τώρα έχουμε για Down 1 Ημέρα 20Mbps & 2 Ημέρα 6Mbps. Μιλάω πάντα με καλώδιο πάνω στο Modem και μόνος μου. Το Up είναι γύρω στο 10Mbps κανονικό.

Δημοσ.
2 hours ago, stepits said:

Ωραία σε ευχαριστώ.

1. Πιο Modem να πάρω ενδεχομένος. Να έχει ισχύ wifi σήματος αλλά και δυνατότητα εξυπηρέτησης 6 - 8 συσκευών....

2. Πιθανόν να χρειαστώ και κάποιο Repeater (βρίσκω μόνο extenders) για τα 8-10 μέτρα; Πρότεινε κάποιο...  

repeater και extenders κανουν αυτο που θες.θες dual band repeater,extender αλλα και dual band modem router. και απο forthnet μπορεις να ζητησεις ενα zte 288 ή ενα huawei. στα 2.4 ghz πανω απο 40 megabit θα ειναι δυσκολο.αλλο τοσο μρ το zte 168. και στις αγγελιες θα βρεις repeaters,extenders

9 minutes ago, stepits said:

Καλημέρα Παιδιά,

Μου έστειλαν ένα Nova Portable εργαλείο χθες για να κάνω τουλάχιστον 3 μετρήσεις - μία ανα μέρα - με καλώδιο και κομένο το wifi. Αυτά τα αποτελέσματα πάνε απ ευθείας στην nova για το profil μου και αύριο Κυριακή βραδάκι θα έχουμε επικοινωνία.

Μέχρι τώρα έχουμε για Down 1 Ημέρα 20Mbps & 2 Ημέρα 6Mbps. Μιλάω πάντα με καλώδιο πάνω στο Modem και μόνος μου. Το Up είναι γύρω στο 10Mbps κανονικό.

με καλωδιο θα πρεπε να παιζεις 100 κανονικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμ δεν παίζω. Αυτό μου είπε και η NOVA. Παίζω όμως όπως βλέπεις με πάνω κάτω 20Mbps. Μου είπαν παίζει να μου δώσουν τον Ζte 288Α. Θα επανέλθω σε αυτό..

Θέλω ένα καλό Modem με δύναμη για παράλληλες συνδέσεις TP-LINK Archer VR2100 ή AVM FRITZ!Box 7530 βλέπω + για μένα repeater ίσως γιατί το extender θέλει ethernet ενώ το repeater όχι. Βέβαια το repeater κοβει την ισχύ στο μισό νομίζω.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Θέλω Modem καλό.

Επεξ/σία από stepits
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα CRC όταν τακτοποίησα τα ασθενή από τα ισχυρά καλώδια, έπεσαν δραματικά.
Τρίτη ημέρα μετρήσεων με το NOVA utility με καλώδιο απευθείας στο modem και κομμένο wifi, Down 13Μbps.
Θα γίνει επικοινωνία με τεχνική υποστήριξη έτσι κι αλλιώς. Μακάρι να είναι η λύση το 288A

Επεξ/σία από stepits
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και 3 ημέρες η κατάσταση είναι σταθερή και πολύ καλή. Όταν τους ζήτησα και αλλαγή εξοπλισμού να πάω δηλαδή στον H288A μου είπαν ότι η πολιτική είναι αν διαπιστωθεί βλάβη. Επίσης εκτός του ότι η γραμμή παίζει σταθερά πια, θα στείλουν και τεχνικό δωρεάν, να κάνει και κάποιους ελέγχους στην πολυκατοικία και σπίτι.
Εγώ τόνισα ότι ζητάω και αλλαγή εξοπλισμού για να είμαι ικανοποιημένος και εντός σπιτιού αλλά και για συμβατότητα με την υπηρεσία. Έχω εξοπλισμό του 3 - 4 χρόνων παλαιό πια. Και μείναμε εκεί. Δεν γίνεται να κάνω ανανέωση 24 μήνες και μου λένε όλα καλά. Έχω 8 ημέρες για υπαναχώρηση. Επιτέλους πρέπει να υπάρχει σεβασμός και τους υφιστάμενους πελάτες όχι μόνο στους νέους πελάτες.

Επεξ/σία από stepits
Δημοσ.

Μου έδωσε ο τεχνικός τον Η288Α και συγχρονισμός και σταθερότητα στα ύψη. Η γραμμή μου είπε είναι πολύ καλή στις μετρήσεις. 😀

Δημοσ.
On 18/11/2022 at 21:07, stepits said:

πολυ μια χαρα εισαι.και το 288 παιζει πολυ καλα παροτι ειναι zte. δεν μπορεις να βαλεις οτι Cpe θες διοτι αν εχεις voip τηλεφωνια δεν θα παιξει

στο ειχα πει απο την αρχη.το 168 και το 267 ειναι για πεταμα και τα δυο.

On 12/11/2022 at 09:03, stepits said:

Ωραία σε ευχαριστώ.

σε extender μπορεις να πας σε φτηνα σε tp link.σε πιο καλα πιο ακριβα fritz και devolo.

On 18/11/2022 at 11:52, stepits said:

Μου έδωσε ο τεχνικός τον Η288Α και συγχρονισμός και σταθερότητα στα ύψη. Η γραμμή μου είπε είναι πολύ καλή στις μετρήσεις. 😀

ισχυει.

On 16/11/2022 at 21:56, stepits said:

Εδώ και 3 ημέρες η κατάσταση είναι σταθερή και πολύ καλή. Όταν τους ζήτησα και αλλαγή εξοπλισμού να πάω δηλαδή στον H288A μου είπαν ότι η πολιτική είναι αν διαπιστωθεί βλάβη. Επίσης εκτός του ότι η γραμμή παίζει σταθερά πια, θα στείλουν και τεχνικό δωρεάν, να κάνει και κάποιους ελέγχους στην πολυκατοικία και σπίτι.
Εγώ τόνισα ότι ζητάω και αλλαγή εξοπλισμού για να είμαι ικανοποιημένος και εντός σπιτιού αλλά και για συμβατότητα με την υπηρεσία. Έχω εξοπλισμό του 3 - 4 χρόνων παλαιό πια. Και μείναμε εκεί. Δεν γίνεται να κάνω ανανέωση 24 μήνες και μου λένε όλα καλά. Έχω 8 ημέρες για υπαναχώρηση. Επιτέλους πρέπει να υπάρχει σεβασμός και τους υφιστάμενους πελάτες όχι μόνο στους νέους πελάτες.

Παλια το πουλαγαν το 288 20 ευρω που ειναι πολυ καλη η τιμη του

On 13/11/2022 at 17:43, stepits said:

Τα CRC όταν τακτοποίησα τα ασθενή από τα ισχυρά καλώδια, έπεσαν δραματικά.
Τρίτη ημέρα μετρήσεων με το NOVA utility με καλώδιο απευθείας στο modem και κομμένο wifi, Down 13Μbps.
Θα γίνει επικοινωνία με τεχνική υποστήριξη έτσι κι αλλιώς. Μακάρι να είναι η λύση το 288A

δεν βαζουμε ποτε μαζι ασθενη με ισχυρα.μπορει να φτασεις σε σημειο να μην συγχρονιζει καν η γραμμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...