Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Χθες που τράβηξα μερικές βραδινές φωτογραφίες ανακάλυψα ότι όταν είναι ενεργοποιημένο το night mode δεν τραβάει φωτογραφίες στα 48mp o ευρυγώνιος φακός παρόλο που έχω ενεργοποιημένο το raw. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να με αφήνει να τραβάω νυχτερινές λήψεις στα 48mp; Για ποιο λόγο να μη μου δίνει αυτή την επιλογή;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mito1988 είπε

Καλησπέρα,

Χθες που τράβηξα μερικές βραδινές φωτογραφίες ανακάλυψα ότι όταν είναι ενεργοποιημένο το night mode δεν τραβάει φωτογραφίες στα 48mp o ευρυγώνιος φακός παρόλο που έχω ενεργοποιημένο το raw. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να με αφήνει να τραβάω νυχτερινές λήψεις στα 48mp; Για ποιο λόγο να μη μου δίνει αυτή την επιλογή;

Δεν μπορείς να τραβήξεις 48mp raw σε night mode. Αν προσέξεις στα settings γράφει: 
"Night mode, flash and macro photos will always be saved at 12 MP."

Δημοσ.
7 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Δεν μπορείς να τραβήξεις 48mp raw σε night mode. Αν προσέξεις στα settings γράφει: 
"Night mode, flash and macro photos will always be saved at 12 MP."

Κρίμα.. δε το είχα προσέξει αυτό. Θα δοκιμάσω και άλλες εφαρμογές για long exposure να δω αν γίνεται .

Δημοσ.
Στις 11/11/2022 στις 3:40 ΜΜ, mito1988 είπε

Καλησπέρα,

Δε γίνεται. Κάτι πρέπει να κρατήσουν για το 15… 😂😂

Δημοσ.
7 ώρες πριν, enlightened είπε

Δε γίνεται. Κάτι πρέπει να κρατήσουν για το 15… 😂😂

Αυτό είναι που με εκνευρίζει, η τακτική του σταγονόμετρου. Οκ δε βάζεις και τους τρεις φακούς στα 48mp, να το δεχτώ, αλλά ο ένας που τα έχει γιατί να μη μπορώ να τα εκμεταλλευτώ όπως θέλω εγώ; 

Εν τω μεταξύ παρατήρησα και το άλλο, όταν τραβάω raw και πατάω επεξεργασία αλλάζει από μόνη της η φωτογραφία . Αυτό το κάνει και με άλλες εφαρμογές όπως το snapseed. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...