@ngelos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Γνωρίζει κανείς πως κάνω backup τα email μου από την Αλληλογραφία των Windows (windows 11); Θέλω να κάνω format και να επαναφέρω τα email μου μετά, διότι είναι σημαντικά και δεν πρέπει να τα χάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, @ngelos είπε Γνωρίζει κανείς πως κάνω backup τα email μου από την Αλληλογραφία των Windows (windows 11); Θέλω να κάνω format και να επαναφέρω τα email μου μετά, διότι είναι σημαντικά και δεν πρέπει να τα χάσω. Ο λογαριασμός που έχεις στα windows δέν είναι μέσω κάποιου mail client? (gmail, outlook κτλ;) Κανονικά γίνεται αυτόματος συγχρονισμός εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 δοκίμασε https://www.repairwin.com/how-to-backup-messages-in-windows-10-mail-app/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα