Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηγα μιλησα με το coo ολα οκ και τον ρωτησα feedback θετικο η αρνητικο και μου ειπε να παρω τηλεφωνο εγω να δω τι γινετε με τη θεση..οποτε ναι ειναι μιλημενη..Τσαμπα χρονος που τραβηχθηκα δυο φορες για το τιποτα..

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ολοι την εχουμε πατησει ετσι

και εγω πηγα σε συνεντευξη, ταιριαζα γαντι, τα βρηκαμε σε ολα και εκ των υστερων εμαθα οτι εκαναν συνεντευξεις για να κανουν. 

Οταν θα φτασει η κουβεντα στο οικονομικο και σε ρωτησουν τι ζητας, εγω συνηθως αντιστρεφω την ερωτηση και ρωταει, ποιο ειναι το πατσετ της θεσης?Junor?Senior?τσεος?

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tutuyo είπε

ολοι την εχουμε πατησει ετσι

και εγω πηγα σε συνεντευξη, ταιριαζα γαντι, τα βρηκαμε σε ολα και εκ των υστερων εμαθα οτι εκαναν συνεντευξεις για να κανουν. 

Οταν θα φτασει η κουβεντα στο οικονομικο και σε ρωτησουν τι ζητας, εγω συνηθως αντιστρεφω την ερωτηση και ρωταει, ποιο ειναι το πατσετ της θεσης?Junor?Senior?τσεος?

Εδω με το που ειπα το ποσο που ζηταω τους ειδες μαγκωθηκαν..

Δημοσ.

Μην ανησυχεις, σε λιγο θα σε παρει ο PR-ατζης και θα σου πει ολο χαρα οτι εβαλε πλατη και τελικα δεχονται να σε παρουν για 700 ευρω 😂

* απορω αν ντρεπονται καθολου και αν κοιμουνται τα βραδια αυτοι οι υπαλληλακοι που κοροϊδευουν ασυστολα τον κοσμο που ψαχνει δουλεια...

• Like 2
  • Thanks 4
  • Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lector είπε

Μην ανησυχεις, σε λιγο θα σε παρει ο PR-ατζης και θα σου πει ολο χαρα οτι εβαλε πλατη και τελικα δεχονται να σε παρουν για 700 ευρω 😂

* απορω αν ντρεπονται καθολου και αν κοιμουνται τα βραδια αυτοι οι υπαλληλακοι που κοροϊδευουν ασυστολα τον κοσμο που ψαχνει δουλεια...

Δεν είναι τυχαίο πως εαν υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες σε μια εταιρεία, το πρώτο τμήμα που ξυλώνεται είναι το HR.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, lector είπε

αυτος που το ειπε ηταν ο It manager που μου πηρε συνεντευξη..

Δημοσ.
Στις 11/11/2022 στις 1:07 ΠΜ, panatha1369 είπε

Δευτερα κατα το μεσημερακι παω για συνεντευξη..Αυτοπεποιθηση στα υψη..Με το που φτανω τρωω ξενερα περιμενω μιση ωρα να γινει η συνεντευξη..μιλαμε για τη δουλεια γυρω στη 1.30 ωρα με αποκορυφωμα να μου πουν δεν εχω την εμπειρια για τη θεση..Μεσα στη βδομαδα μιλαω με αλλες 3 εταιριες που απο οτι καταλαβα τα βρισκουμε σε ολα συν οτι στης δυο απο αυτες θα παιξει hybrid μοντελο και περιμενω απο βδομαδα προτασεις..Ωσπου σημερα σκαει τηλεφωνο απο την εταιρια που μου εριξε ακυρο για να παω για 2ο γυρο συνεντευξης..Γενικα ειμαι της αποψης οταν μια πορτα κλεινει να φευγω..Καμια συμβουλη;;

Η καθυστέρηση γίνεται για να σου σπάσουν την αυτοπεποιήθηση. Προσωπικά πάνω απο 10 λεπτά δεν θα περίμενα. Είναι τεράστια ασέβεια να έχεις τον άλλον να περιμένει τόση ώρα.

• Like 3
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, LePetiteKoulie είπε

Η καθυστέρηση γίνεται για να σου σπάσουν την αυτοπεποιήθηση. Προσωπικά πάνω απο 10 λεπτά δεν θα περίμενα. Είναι τεράστια ασέβεια να έχεις τον άλλον να περιμένει τόση ώρα.

και καλα ειχαν meeting..και τη δευτερη φορα που με πηραν τηλεφωνο ηθελαν να παω την ιδια μερα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλέον εγω δεν κρύβομαι πίσω απο το δάχτυλο μου σε συνεντεύξεις. Αν ειναι να παω ξανά σε μ.....ο κάθομαι και εδώ που είμαι που τουλάχιστον πληρώνομαι αρκετά καλά. Να τελείώνει το παραμύθι με τον καθένα. 

Είχα 2 ιντερβιου με τιμς που ξέχασαν να μου στειλουν λινκ, tyn. τωρα ειναι ξέχασα το λινκ αυριο ξέχασα να σε πληρώσω και πάει λέγοντας. Μακριά.

Επεξ/σία από johnyboy
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, LePetiteKoulie είπε

Μπορείς να αναλύσεις λίγο αυτό το σκεπτικό (σοβαρά μιλάω, δεν τρολλαρω) .. δλδ είμαι εγώ με 2 πτυχία και 5 χρόνια εμπειρίας . Εάν αργήσουν 10 λεπτά, πώς ακριβώς θα μου σπάσουν την αυτοπεποίθηση; Ίσα ίσα, θα με εκνευρίσουν. Το να μην είναι κάποιος στην ώρα του, μόνο κακό κάνει στην εικόνα και τη δική του και της εταιρείας.

Δημοσ.

επειδη εχει τυχει να καθυστερησω σε συνεντευξη (που επρεπε να κανω) εννοειται οτι ειδοποιησα τη γραμματεια επαυτου αλλα εχει τυχει να μη γινει αυτο. Ο υποψηφιος περιμενε και σιγουρα απολογηθηκα. Καμμια σχεση με ψυχολογικο πολεμο ή πιεση ή αλλα χαριτομενα.

Επισης θα πρεπει να λαβουμε υποψη οτι συνηθως στη χωρα μας για μια θεση λαμβανει η καθε εταιρια δεκαδες ή και εκατονταδες βιογραφικα που αυτα μεταφραζονται σε τουλαχιστον 5 ως 10 συνεντευξεις (συνηθως μεσα σε μια εβδομαδα). Αν προσθεσουμε και το καθημερινο φορτο ή και μικρη μελετη στο καθε βιογραφικο (τουλαχιστον προσωπικα δεν ειμαι απο αυτους που πανε και περιμενουν απο υποψηφιο να αναλυσει το βιογραφικο του) τοτε δεν ειναι οτι καλυτερο απο αποψη χρονου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, filip123go είπε

Μπορείς να αναλύσεις λίγο αυτό το σκεπτικό (σοβαρά μιλάω, δεν τρολλαρω) .. δλδ είμαι εγώ με 2 πτυχία και 5 χρόνια εμπειρίας . Εάν αργήσουν 10 λεπτά, πώς ακριβώς θα μου σπάσουν την αυτοπεποίθηση; Ίσα ίσα, θα με εκνευρίσουν. Το να μην είναι κάποιος στην ώρα του, μόνο κακό κάνει στην εικόνα και τη δική του και της εταιρείας.

Ακριβώς. Σου δείχνει ότι αυτός έχει τέτοια αυτοπεποίθηση, που δεν τον ενδιαφέρει να κάνει κακό στην εικόνα του. Τον ενδιαφέρει περισσότερο να σου σπάσει τον τσαμπουκά, για να έχει το "πάνω χέρι" στην συνέντευξη. Ακόμα και να σε εκνευρίσουν, πάλι υπέρ τους είναι, γιατί δεν θα σκέφτεσαι καθαρά.
Σου λέει, "ναι μεγάλε έχεις φουλ προσόντα, αλλά εγώ έχω την δύναμη να σε κάνω να περιμένεις ενώ συζητώ με τον συνάδελφο τι έγινε χθές στο Walking Dead". Ειδικά απο τη στιγμή που περιμένει κάποιος 30 ολόκληρα λεπτά, έχει θεμελιωθεί η ιδέα ότι ο υποψήφιος είναι πάρα πολύ απελπισμένος.

Επεξ/σία από LePetiteKoulie
  • Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, LePetiteKoulie είπε

Ακριβώς. Σου δείχνει ότι αυτός έχει τέτοια αυτοπεποίθηση, που δεν τον ενδιαφέρει να κάνει κακό στην εικόνα του. Τον ενδιαφέρει περισσότερο να σου σπάσει τον τσαμπουκά, για να έχει το "πάνω χέρι" στην συνέντευξη. Ακόμα και να σε εκνευρίσουν, πάλι υπέρ τους είναι, γιατί δεν θα σκέφτεσαι καθαρά.
Σου λέει, "ναι μεγάλε έχεις φουλ προσόντα, αλλά εγώ έχω την δύναμη να σε κάνω να περιμένεις ενώ συζητώ με τον συνάδελφο τι έγινε χθές στο Walking Dead". Ειδικά απο τη στιγμή που περιμένει κάποιος 30 ολόκληρα λεπτά, έχει θεμελιωθεί η ιδέα ότι ο υποψήφιος είναι πάρα πολύ απελπισμένος.

H μόνη φορά που χρειάστηκε να περιμένω τόσο, ήταν στην 3η συνέντευξη σε πολύ μεγάλη εταιρεία, στη οποία όμως ουσιαστικά με είχαν προσλάβει και απλά έμενε να "γνωριστώ" με τον CEO .

Ετσι όπως τα γραφεις όμως φίλε, φαίνεται σαν να σε βλέπει σαν εχθρό ο άλλος... Να συνεργαστείτε θέλετε όχι να μαλώσετε, γιατί να πας με τσαμπουκά στη συνέντευξη..;  Επίσης στη συνέντευξη δεν "εξετάζεται" μόνο ο υποψήφιος, αλλά και η εταιρεία. Εαν τον εκνευρίσεις τον άλλον, δεν πρόκειται να έρθει ποτε να δουλέψει για εσένα...

Νομίζω έχουν καλομάθει οι εργοδότες που τους "παρακαλούσαμε" μέσα στη κρίση για μια θέση με βασικό μισθό. Αυτά πλέον δεν ισχύουν. Ειδικά στα άτομα που είναι απο 26 και κάτω, εαν τους εκνευρίσεις, έχει φύγει την ίδια στιγμή.   

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, filip123go είπε

Ετσι όπως τα γραφεις όμως φίλε, φαίνεται σαν να σε βλέπει σαν εχθρό ο άλλος... Να συνεργαστείτε θέλετε όχι να μαλώσετε, γιατί να πας με τσαμπουκά στη συνέντευξη..;  Επίσης στη συνέντευξη δεν "εξετάζεται" μόνο ο υποψήφιος, αλλά και η εταιρεία. Εαν τον εκνευρίσεις τον άλλον, δεν πρόκειται να έρθει ποτε να δουλέψει για εσένα...

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Πήγα σε αρκετές συνεντεύξεις τελευταία που ήταν επιθετικός ο άλλος με το καλημέρα λες και του σκότωσα την μανα. Το αποτέλεσμα ήταν να στραβώσω και να θέλω να φύγω αλλά έκατσα και τους απάντησα στις μπουρδες τους και ζήτησα απλά πολλά λεφτά για να με κόψουν. Πάρα πολλά ακατάλληλα άτομα σε πολλές εταιρείες που δεν έχουν γνώσεις ούτε για τζουνιορ. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...