panatha1369 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δευτερα κατα το μεσημερακι παω για συνεντευξη..Αυτοπεποιθηση στα υψη..Με το που φτανω τρωω ξενερα περιμενω μιση ωρα να γινει η συνεντευξη..μιλαμε για τη δουλεια γυρω στη 1.30 ωρα με αποκορυφωμα να μου πουν δεν εχω την εμπειρια για τη θεση..Μεσα στη βδομαδα μιλαω με αλλες 3 εταιριες που απο οτι καταλαβα τα βρισκουμε σε ολα συν οτι στης δυο απο αυτες θα παιξει hybrid μοντελο και περιμενω απο βδομαδα προτασεις..Ωσπου σημερα σκαει τηλεφωνο απο την εταιρια που μου εριξε ακυρο για να παω για 2ο γυρο συνεντευξης..Γενικα ειμαι της αποψης οταν μια πορτα κλεινει να φευγω..Καμια συμβουλη;; 2
fredd0 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 ε αφου η πορτα δεν εκλεισε τι ακριβως εχεις να χασεις? εγω γενικα νομιζω οτι σε θεματα βιοπορισμου δε χωραει εγωισμος. Ψυχραιμα βλεπεις τι υπαρχει στο τραπεζι, και επιλεγεις οτι ειναι καλυτερο 2
Allan-Wake Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Να πας εννοείται και με αυξημένες απαιτήσεις 2
panatha1369 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε αυξημένες απαιτήσεις Αυτο ειναι το μονο σιγουρο..Απλα μου ειπε και το αλλο αυτος που μου εριξε ακυρο οτι εβαλε πλατη για να περασω δευτερη συνεντευξη.. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από panatha1369
Allan-Wake Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, panatha1369 είπε Αυτο ειναι το μονο σιγουρο..Απλα μου ειπε και το αλλο αυτος που μου εριξε ακυρο οτι εβαλε πλατη για να περασω δευτερη συνεντευξη.. Κλασικές μαλακίες PR 6 2
panatha1369 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Κλασικές μαλακίες PR λογικα δεν.βρηκαν καποιον φθηνο (μισθολογικα)για τη δουλεια και ειπαν να πουν σε μενα..γιατι λιγο που μιλησα τη δευτερα εχουν κοψει ατομα που ζηταγαν πανω απο 2k καθαρα..
archer100 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, panatha1369 είπε με αποκορυφωμα να μου πουν δεν εχω την εμπειρια για τη θεση Την εχεις την εμπειρια για τη θεση; Αν ναι τοτε ειναι παπατζηδες, αν οχι τοτε μαλλον σου ειπαν αληθεια αλλα και πιστευουν πολυ σε σενα οποτε δε βλεπω κατι ασχημο. Πηγαινε και στο δευτερο γυρο, δεν εχεις να χασεις τιποτα και οι συνεντευξεις εμπειρια ειναι. Εκτος αν εχεις χορτασει απο αυτες η εχεις ηδη δουλεια και σου τρωνε χρονο απο τη δουλεια σου 4
panatha1369 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Εμπειρια εχω..οσο απο συνεντευξεις εχω χορτασει..μεσα σε μια βδομαδα εχω κανει 4 2
Allan-Wake Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, panatha1369 είπε Εμπειρια εχω..οσο απο συνεντευξεις εχω χορτασει..μεσα σε μια βδομαδα εχω κανει 4 Να υποθέσω ότι μιλάμε για δουλειά τύπου προγραμματιστή Αν θες κι εσύ 2000+ μόνο σε εταιρείες εκτός Ελλάδας 1
panatha1369 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Να υποθέσω ότι μιλάμε για δουλειά τύπου προγραμματιστή Αν θες κι εσύ 2000+ μόνο σε εταιρείες εκτός Ελλάδας system engineer..Εγω ειπα για 1400
Allan-Wake Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, panatha1369 είπε system engineer..Εγω ειπα για 1400 Λογικά θα σε θέλουν για θέση junior, το ότι είπαν ότι έχεις μικρή εμπειρία σημαίνει ότι θέλουν να σε πληρώσουν και μισθό junior. Πρέπει να τους κάνεις να καταλάβουν ότι έχεις εμπειρία και θέλεις να πληρωθείς ανάλογα για αυτήν Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από Allan-Wake 2
Amaretos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Allan-Wake είπε σημαίνει ότι θέλουν να σε πληρώσουν και μισθό junior. Αυτο ακριβως, και τα "εβαλα πλατη" για να ερθεις παλι μην τα ακους, σε λιγο θα σου πει χαρη σου κανω που θα σε παρουμε αλλα με χαμηλο μισθο, αν ξερεις ποσο αξιζεις ζητα αυτο που νομιζεις. Για μενα και το hybrid ειναι κατι που πρεπει να ζυγισεις στην εξισωση στα θετικα 3
filip123go Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πες μας λίγα παραπάνω για τη δουλειά και για εσένα. Εάν θέλεις στείλε και την αγγελία. Εάν δεν θέλεις εδώ, στείλε μου σε pm. Αυτό το "πάνω από 2000 καθαρά μόνο σε ξένες εταιρίες δεν υπάρχει" . Μια χαρά υπάρχουν ελληνικές εταιρείες που τα δίνουν. Και μεγάλες και πιο μικρές που δεν τις ξέρουμε και είναι εταιρείες 5-10 ατόμων που ασχολούνται μόνο με project εξωτερικού. Οι στάνταρ ερωτήσεις που κάνω εγώ πλέον σε κάθε συνέντευξη είναι: Τι career path έχετε, Ποια είναι η πολιτική σας για τις υπερωρίες και πόσο συχνά γίνονται, Τι benefits προσφέρει η εταιρεία σας, Τι τεχνολογίες χρησιμοποιείτε, Τι salary range υπάρχει, Πείτε μου ένα ενδιαφέρον/δύσκολο πρόβλημα που εμφανίστηκε και πως το αντιμετωπίσατε. Γενικώς υπάρχει η νοοτροπία, για κάποιο λόγο, ότι ο άλλος σου κάνει χάρη και σε προσλαμβάνει το οποίο προφανώς δεν ισχύει. Και κάτι τελευταίο, όσο μαλακας και να είναι ο οποιαδήποτε σε μια συνέντευξη, να είστε ευγενικοί και επαγγελματίες. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από filip123go 6 2
panatha1369 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Σε ναυτιλιακη ειναι..Εγω ειμαι οσο πιο επαγγελματιας μπορω..οι αλλοι ομως;;Αυτο για της υπερωριες και το hybrid ειναι αυτο που θελω να θεσω στο τραπεζι..και ο λογος που παω.
Dinos1973 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, panatha1369 είπε Δευτερα κατα το μεσημερακι παω για συνεντευξη..Αυτοπεποιθηση στα υψη..Με το που φτανω τρωω ξενερα περιμενω μιση ωρα να γινει η συνεντευξη..μιλαμε για τη δουλεια γυρω στη 1.30 ωρα με αποκορυφωμα να μου πουν δεν εχω την εμπειρια για τη θεση..Μεσα στη βδομαδα μιλαω με αλλες 3 εταιριες που απο οτι καταλαβα τα βρισκουμε σε ολα συν οτι στης δυο απο αυτες θα παιξει hybrid μοντελο και περιμενω απο βδομαδα προτασεις..Ωσπου σημερα σκαει τηλεφωνο απο την εταιρια που μου εριξε ακυρο για να παω για 2ο γυρο συνεντευξης..Γενικα ειμαι της αποψης οταν μια πορτα κλεινει να φευγω..Καμια συμβουλη;; Πολύ πιθανον να ειναι μιλημένη η συνέντευξη, και οπως αναφερεις ειναι ναυτηλιακη οπου εκεί πας μονο με γνωριμίες, τουτέστιν απο μεσα έχουν τον κολλητο τους αλλα θέλουν και καποιον αλλλον που στην ουσια δεν τους κανει για να έχουν την δικαιολογια τις επιλογης, Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από Dinos1973 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα