Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση: Γίνεται ενώ έχεις δώσει σωστό IBAN σε ίδια τράπεζα να πάνε αλλού τα χρήματα?  Έχει τσεκαριστεί ότι είναι ο ίδιος αριθμός.

• Confused 1
Δημοσ.

Ηταν να στειλεις λεφτα ή να σου στειλουν? Τα στοιχεια του εμβασματος τα ειδες/ειδε ο αλλος?

Πηρες τηλεφωνο στην τραπεζα ή ηρθες πρωτα στους ειδικους του ινσομνια?

Δημοσ.

30 λεπτά πριν, darkf είπε

Το IBAN το πήρα μέσα από την σελίδα της τράπεζας. Copy / Paste. Πως γίνεται λάθος?

με το τσιγκελι ρε φιλε ... 

αν παντως εστελες το iban σου σε καποιον, λεφτα δεν ειδες και σου λεει οτι πηγαν σε λαθος ανθρωπο μαλλον σε σκαμαρει

αλλα αφου δε μας δινεις background ...

Δημοσ.

σε άλλη τράπεζα όταν κάνεις μεταφορά το βγάζει το όνομα?

μου έστειλε ο αδερφός μου τα χρήματα. Του έδωσα το IBAN και τα έστειλε. Και ένα ψηφιο να κάνεις λαθος σου βγάζει οτι δεν είναι σωστό.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, darkf είπε

σε άλλη τράπεζα όταν κάνεις μεταφορά το βγάζει το όνομα?

μου έστειλε ο αδερφός μου τα χρήματα. Του έδωσα το IBAN και τα έστειλε. Και ένα ψηφιο να κάνεις λαθος σου βγάζει οτι δεν είναι σωστό.

Ε πες το έτσι. Αν δεν επέλεξε την άμεση πίστωση (έχει η Πειραιώς, με υψηλότερο κόστος), θα φανούν την επόμενη εργάσιμη για διαφορετικές τράπεζες 

Γενικά, βοηθάει να αναφέρετε εξαρχής τις οποίες λεπτομέρειες 😉

• Like 4
Δημοσ.
23 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Και καλα λαθος το ιβαν, ουτε το ονομα δεν σου έκανε εντύπωση να αναρωτηθείς τι γίνεται 

Το ονομα βγαινει αφου μεταφερεις το χρημα.

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, rus είπε

Το ονομα βγαινει αφου μεταφερεις το χρημα.

Από την εφαρμογή της Πειραιώς, δε έμβασμα σε άλλη τράπεζα, αν δεν συμπληρώσεις σωστά το ονοματεπώνυμο δεν σε αφήνει να ολοκληρώσεις την συναλλαγή

Δημοσ.

Έχει συμβεί να μου βαλούν απίστευτο πόσο από λάθος σε κλειστό λογαριασμό μου για συνταξιοδότηση στην Ελβετία.

Φεύγοντας από τη χώρα σου βάζουν στο λογαριασμό αυτό τα χρήματα που έχεις καταβάλει αλλά δεν μπορείς να τα ακουμπήσεις.

Πρόσεξα ότι κάποια στιγμή μπήκαν 200.000 φράγκα και βγήκαν την ίδια μέρα με ένδειξη σφάλματος από την τράπεζα.

Επίσης, όσο εργαζομουν έτυχε από λάθος να βάλουν 2 φορές το μισθό σε όλους τους υπαλλήλους του νοσοκομείου. Μετά εννοείται ζητούσαν να επιστραφούν τα χρήματα.

Αλλά αυτό δεν ήταν λάθος IBAN. 

20221112_094601.png

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Από την εφαρμογή της Πειραιώς, δε έμβασμα σε άλλη τράπεζα, αν δεν συμπληρώσεις σωστά το ονοματεπώνυμο δεν σε αφήνει να ολοκληρώσεις την συναλλαγή

Για τι ειδους εφαρμογη μιλας? Εγω για το web banking.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...