darkf Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Ερώτηση: Γίνεται ενώ έχεις δώσει σωστό IBAN σε ίδια τράπεζα να πάνε αλλού τα χρήματα? Έχει τσεκαριστεί ότι είναι ο ίδιος αριθμός. 1
fredd0 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 οχι δε γινεται, λαθος iban σου δωσανε η λαθος το αντεγραψες 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Και καλα λαθος το ιβαν, ουτε το ονομα δεν σου έκανε εντύπωση να αναρωτηθείς τι γίνεται
darkf Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Το IBAN το πήρα μέσα από την σελίδα της τράπεζας. Copy / Paste. Πως γίνεται λάθος?
SabotazNic Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Ηταν να στειλεις λεφτα ή να σου στειλουν? Τα στοιχεια του εμβασματος τα ειδες/ειδε ο αλλος? Πηρες τηλεφωνο στην τραπεζα ή ηρθες πρωτα στους ειδικους του ινσομνια?
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Σε ποιον πήγαν δηλαδή;Τι ΙΒΑΝ έχει ο λάθος λογαριασμός;
fredd0 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, darkf είπε Το IBAN το πήρα μέσα από την σελίδα της τράπεζας. Copy / Paste. Πως γίνεται λάθος? με το τσιγκελι ρε φιλε ... αν παντως εστελες το iban σου σε καποιον, λεφτα δεν ειδες και σου λεει οτι πηγαν σε λαθος ανθρωπο μαλλον σε σκαμαρει αλλα αφου δε μας δινεις background ...
darkf Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 σε άλλη τράπεζα όταν κάνεις μεταφορά το βγάζει το όνομα? μου έστειλε ο αδερφός μου τα χρήματα. Του έδωσα το IBAN και τα έστειλε. Και ένα ψηφιο να κάνεις λαθος σου βγάζει οτι δεν είναι σωστό. 1
SabotazNic Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, darkf είπε σε άλλη τράπεζα όταν κάνεις μεταφορά το βγάζει το όνομα? μου έστειλε ο αδερφός μου τα χρήματα. Του έδωσα το IBAN και τα έστειλε. Και ένα ψηφιο να κάνεις λαθος σου βγάζει οτι δεν είναι σωστό. Ε πες το έτσι. Αν δεν επέλεξε την άμεση πίστωση (έχει η Πειραιώς, με υψηλότερο κόστος), θα φανούν την επόμενη εργάσιμη για διαφορετικές τράπεζες Γενικά, βοηθάει να αναφέρετε εξαρχής τις οποίες λεπτομέρειες 😉 4
rus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Και καλα λαθος το ιβαν, ουτε το ονομα δεν σου έκανε εντύπωση να αναρωτηθείς τι γίνεται Το ονομα βγαινει αφου μεταφερεις το χρημα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, rus είπε Το ονομα βγαινει αφου μεταφερεις το χρημα. Από την εφαρμογή της Πειραιώς, δε έμβασμα σε άλλη τράπεζα, αν δεν συμπληρώσεις σωστά το ονοματεπώνυμο δεν σε αφήνει να ολοκληρώσεις την συναλλαγή
satsok2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Έχει συμβεί να μου βαλούν απίστευτο πόσο από λάθος σε κλειστό λογαριασμό μου για συνταξιοδότηση στην Ελβετία. Φεύγοντας από τη χώρα σου βάζουν στο λογαριασμό αυτό τα χρήματα που έχεις καταβάλει αλλά δεν μπορείς να τα ακουμπήσεις. Πρόσεξα ότι κάποια στιγμή μπήκαν 200.000 φράγκα και βγήκαν την ίδια μέρα με ένδειξη σφάλματος από την τράπεζα. Επίσης, όσο εργαζομουν έτυχε από λάθος να βάλουν 2 φορές το μισθό σε όλους τους υπαλλήλους του νοσοκομείου. Μετά εννοείται ζητούσαν να επιστραφούν τα χρήματα. Αλλά αυτό δεν ήταν λάθος IBAN.
rus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, Inuyasha είπε Από την εφαρμογή της Πειραιώς, δε έμβασμα σε άλλη τράπεζα, αν δεν συμπληρώσεις σωστά το ονοματεπώνυμο δεν σε αφήνει να ολοκληρώσεις την συναλλαγή Για τι ειδους εφαρμογη μιλας? Εγω για το web banking.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, rus είπε Για τι ειδους εφαρμογη μιλας? Εγω για το web banking. Android app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα