akaloith Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 αν θελει υποποδιο το 1,80... υπαρχει θεμα εκτος αν γιναμε ολοι σκανδιναβοι εγω αυτο που δε καταλαβα ειναι γιατι δε κανουν τις XL πιο πλατιες στα ποδια τα πλαινα επρεπε ειτε να μην υπαρχουν ειτε να ειναι πιο ανοιχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, akaloith είπε αυτα τα πλαινα στα ποδια ποτε δε τα καταλαβα δε μπορεις να κατσεις σαν ανθρωπος και δε μπορω να φανταστω ευσωμο πραγματικα να μην ενοχλειται απο τα πλαινα της βασης ο λόγος που έχω ανατομική dromeas είναι η πλάτη και το κάθισμα που είναι άνετο χωρίς πλαινά και λοιπές σαχλαμάρες λες και θα στρίψεις σε πίστα και θέλει να μην γέρνεις. Για γέλια πραγματικά η σχεδίαση τους. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε ο λόγος που έχω ανατομική dromeas είναι η πλάτη και το κάθισμα που είναι άνετο χωρίς πλαινά και λοιπές σαχλαμάρες λες και θα στρίψεις σε πίστα και θέλει να μην γέρνεις. Για γέλια πραγματικά η σχεδίαση τους. ναι καθησα εγω και με ενοχλησαν τα πλαινα και ο φιλος μου που την εχει που ειναι 100++ ταχα μου δεν τον ενοχλουν ειναι χαζα στενη στα ποδια για ατομα που ειναι αρκετα κιλα παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, b1LLy23 είπε Κλείνουμε 2.5 χρονάκια παρεούλα... η πλάτη μου ακόμα μου λέει ευχαριστώ.. 😂 Έχω την ίδια ακριβώς. Περιμένω σαν τρελός καθημερινά να σχολάσω από τη δουλειά που έχω μία διευθυντική της πλάκας για να γυρίσω στην αγκαλιά της. Έρωτας από την πρώτη επαφή. 😍 22 ώρες πριν, b1LLy23 είπε είναι αυτή εδώ Anda Seat Chair Ad18 T Pro Light Blue/Black Αυτή που έχεις βάλει στη φωτό πάντως είναι η Anda Seat AD12XLLA T-Pro II για μεγάλα κορμιά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b1LLy23 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Zus είπε Έχω την ίδια ακριβώς. Περιμένω σαν τρελός καθημερινά να σχολάσω από τη δουλειά που έχω μία διευθυντική της πλάκας για να γυρίσω στην αγκαλιά της. Έρωτας από την πρώτη επαφή. 😍 Αυτή που έχεις βάλει στη φωτό πάντως είναι η Anda Seat AD12XLLA T-Pro II για μεγάλα κορμιά. έχεις δίκιο λάθος μου... λέω και εγώ γιατί δε μπορούσα να δω την κριτική μου.... 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PrettyNose Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Την έχω και είναι πραγματικά φοβερή, το μαξιλάρι της μέσης μπορεί να μην στέκεται από μόνο του αλλά μόλις το βάλεις στην μέση στέκεται και κάνει δουλειά. Δεν θα πρότεινα την Kaiser 3 σε κανέναν, εχει από τα χειρότερα lumbar support, πήγε να κάνει απομίμηση την Titan και απέτυχε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Eρώτηση: ύφασμα ή δερματίνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacos93 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Eρώτηση: ύφασμα ή δερματίνη? Και τα δύο έχουν τα αρνητικά τους και τα θετικά τους. Π.χ. το ύφασμα είναι πιο δροσερό από τη δερματίνη. Από την άλλη η δερματίνη καθαρίζεται πιο εύκολα π.χ. με ένα βρεγμένο πανάκι σε σχέση με το ύφασμα. ''Ζυγίζει'' κάποιος τα θετικά και αρνητικά και πράττει ανάλογα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, maniacos93 είπε Και τα δύο έχουν τα αρνητικά τους και τα θετικά τους. Π.χ. το ύφασμα είναι πιο δροσερό από τη δερματίνη. Από την άλλη η δερματίνη καθαρίζεται πιο εύκολα π.χ. με ένα βρεγμένο πανάκι σε σχέση με το ύφασμα. ''Ζυγίζει'' κάποιος τα θετικά και αρνητικά και πράττει ανάλογα. Εμένα αυτό που με χαλάει στην δερματίνη είναι ότι φθείρεται ΠΟΛΥ γρηγορότερα και ότι το καλοκαίρι είναι ανυπόφορη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Se7en92 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δυστυχώς η δερμάτινη Ξεφλουδίζει Για 1.80 ύψος ύφασμα Τι προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacos93 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, dtk-386 είπε Εμένα αυτό που με χαλάει στην δερματίνη είναι ότι φθείρεται ΠΟΛΥ γρηγορότερα και ότι το καλοκαίρι είναι ανυπόφορη. Αυτή που έχω τώρα δερματίνη είναι. Καρέκλα γραφείου είναι, όχι ''gaming'', από επιπλάδικο της περιοχής μου. Κοντά στο 200άρι την είχα πάρει πριν 5 χρόνια. Δεν ξεφλούδισε πουθενά αλλά άνοιξαν σε μερικά σημεία οι ραφές. Δεν ξέρω αν είναι θέμα γενικά με όλες τις καρέκλες δερματίνης αλλά ας το έχει και αυτό κάποιος στο νου του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Se7en92 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Αξίζει η Anda Seat T-Compact Η να επενδύσω για την pro II Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demian83 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 εγω πηρα την Anda Seat Bat πριν 2 μηνες και μεσα σε 3 μερες υπεφερα απο το μαξιλαρακι της μεσης. αναγκαστικα να το καταργησω και εχω ενα μαξιλαρι απο ikea. υψος 1,73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις