Προς το περιεχόμενο

Anda gaming καρέκλες

unicore30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν θελει υποποδιο το 1,80... υπαρχει θεμα :P
εκτος αν γιναμε ολοι σκανδιναβοι
εγω αυτο που δε καταλαβα ειναι γιατι δε κανουν τις XL πιο πλατιες στα ποδια
τα πλαινα επρεπε ειτε να μην υπαρχουν ειτε να ειναι πιο ανοιχτα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

41 λεπτά πριν, akaloith είπε

αυτα τα πλαινα στα ποδια ποτε δε τα καταλαβα δε μπορεις να κατσεις σαν ανθρωπος και δε μπορω να φανταστω ευσωμο πραγματικα να μην ενοχλειται απο τα πλαινα της βασης

ο λόγος που έχω ανατομική dromeas είναι η πλάτη και το κάθισμα που είναι άνετο χωρίς πλαινά και λοιπές σαχλαμάρες λες και θα στρίψεις σε πίστα και θέλει να μην γέρνεις. Για γέλια πραγματικά η σχεδίαση τους.

• Like 1
  • Confused 1

6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

ο λόγος που έχω ανατομική dromeas είναι η πλάτη και το κάθισμα που είναι άνετο χωρίς πλαινά και λοιπές σαχλαμάρες λες και θα στρίψεις σε πίστα και θέλει να μην γέρνεις. Για γέλια πραγματικά η σχεδίαση τους.

ναι καθησα εγω και με ενοχλησαν τα πλαινα
και ο φιλος μου που την εχει που ειναι 100++ ταχα μου δεν τον ενοχλουν
ειναι χαζα στενη στα ποδια για ατομα που ειναι αρκετα κιλα παραπανω

22 ώρες πριν, b1LLy23 είπε

Κλείνουμε 2.5 χρονάκια παρεούλα... η πλάτη μου ακόμα μου λέει ευχαριστώ.. 😂
20201105114229_anda_seat_ad12xlla_t_pro_

Έχω την ίδια ακριβώς.

Περιμένω σαν τρελός καθημερινά να σχολάσω από τη δουλειά που έχω μία διευθυντική της πλάκας για να γυρίσω στην αγκαλιά της.

Έρωτας από την πρώτη επαφή. 😍

22 ώρες πριν, b1LLy23 είπε

είναι αυτή εδώ 

Anda Seat Chair Ad18 T Pro Light Blue/Black

Αυτή που έχεις βάλει στη φωτό πάντως είναι η Anda Seat AD12XLLA T-Pro II για μεγάλα κορμιά.

• Like 3

18 λεπτά πριν, Zus είπε

Έχω την ίδια ακριβώς.

Περιμένω σαν τρελός καθημερινά να σχολάσω από τη δουλειά που έχω μία διευθυντική της πλάκας για να γυρίσω στην αγκαλιά της.

Έρωτας από την πρώτη επαφή. 😍

Αυτή που έχεις βάλει στη φωτό πάντως είναι η Anda Seat AD12XLLA T-Pro II για μεγάλα κορμιά.

έχεις δίκιο λάθος μου... λέω και εγώ γιατί δε μπορούσα να δω την κριτική μου.... 😂

Την έχω και είναι πραγματικά φοβερή, το μαξιλάρι της μέσης μπορεί να μην στέκεται από μόνο του αλλά μόλις το βάλεις στην μέση στέκεται και κάνει δουλειά. Δεν θα πρότεινα την Kaiser 3 σε κανέναν, εχει από τα χειρότερα lumbar support, πήγε να κάνει απομίμηση την Titan και απέτυχε.

• Like 1

8 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Eρώτηση: ύφασμα ή δερματίνη?

Και τα δύο έχουν τα αρνητικά τους και τα θετικά τους. Π.χ. το ύφασμα είναι πιο δροσερό από τη δερματίνη. Από την άλλη η δερματίνη καθαρίζεται πιο εύκολα π.χ. με ένα βρεγμένο πανάκι σε σχέση με το ύφασμα.

''Ζυγίζει'' κάποιος τα θετικά και αρνητικά και πράττει ανάλογα.

• Like 2

7 λεπτά πριν, maniacos93 είπε

Και τα δύο έχουν τα αρνητικά τους και τα θετικά τους. Π.χ. το ύφασμα είναι πιο δροσερό από τη δερματίνη. Από την άλλη η δερματίνη καθαρίζεται πιο εύκολα π.χ. με ένα βρεγμένο πανάκι σε σχέση με το ύφασμα.

''Ζυγίζει'' κάποιος τα θετικά και αρνητικά και πράττει ανάλογα.

Εμένα αυτό που με χαλάει στην δερματίνη είναι ότι φθείρεται ΠΟΛΥ γρηγορότερα και ότι το καλοκαίρι είναι ανυπόφορη.

• Like 1

3 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Εμένα αυτό που με χαλάει στην δερματίνη είναι ότι φθείρεται ΠΟΛΥ γρηγορότερα και ότι το καλοκαίρι είναι ανυπόφορη.

Αυτή που έχω τώρα δερματίνη είναι. Καρέκλα γραφείου είναι, όχι ''gaming'', από επιπλάδικο της περιοχής μου. Κοντά στο 200άρι την είχα πάρει πριν 5 χρόνια. Δεν ξεφλούδισε πουθενά αλλά άνοιξαν σε μερικά σημεία οι ραφές. Δεν ξέρω αν είναι θέμα γενικά με όλες τις καρέκλες δερματίνης αλλά ας το έχει και αυτό κάποιος στο νου του.

εγω πηρα την Anda Seat Bat πριν 2 μηνες και μεσα σε 3 μερες υπεφερα απο το μαξιλαρακι της μεσης. αναγκαστικα να το καταργησω και εχω ενα μαξιλαρι απο ikea. υψος 1,73

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...