Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, akaloith είπε

public 250 - 100 δωροεπιταγη = 150 fanatic
image.jpeg.3c83d3e105e99190235f255455d1ea65.jpeg

η οποια ειναι ΚΟΥΚΛΑ σε σχεση με το τσιρκο την original
image.jpeg.afe01e9d64e7ecc991b0780faa424934.jpeg

Δεν βλέπω κάπου να δίνει δωροεπιταγή των 100

• Like 1
Δημοσ.

Από Anda η μοναδική που καλοβλέπω είναι η Phantom, διότι είναι νομίζω η μοναδική που δεν είναι τύπου bucket και κρατάει το σώμα σε όρθια στάση.
Εγώ ενδιαφέρομαι για ορθή στάση σώματος, όχι για ''άνεση'' ή gaming.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, akaloith είπε

image.jpeg.3c83d3e105e99190235f255455d1ea65.jpeg

η οποια ειναι ΚΟΥΚΛΑ σε σχεση με το τσιρκο την original
image.jpeg.afe01e9d64e7ecc991b0780faa424934.jpeg

Και εγώ την καλοβλέπω γιατί ψάχνομαι καιρό για νέα καρέκλα. Την δωροεπιταγή πως την παίρνεις ακριβώς; Εγώ στο site στα 250 ευρώ την βρίσκω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Έχω την Anda seat dark knight πρπ 1 χρονο! Ότι καλύτερο έχω ζήσει σε εμπειρία καρέκλας την έχω "πουλήσει " σε 3 φίλους μου και οι 3 (ο ένας μάλιστα 130 κιλά ) έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις! 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, b1LLy23 είπε

Κλείνουμε 2.5 χρονάκια παρεούλα... η πλάτη μου ακόμα μου λέει ευχαριστώ.. 😂
20201105114229_anda_seat_ad12xlla_t_pro_

Η T-Compact είναι?Πήρα και εγώ για το δωματίου του μικρού ακριβώς την ίδια και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος!Πάρα πολύ καλή καρέκλα!

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Η T-Compact είναι?Πήρα και εγώ για το δωματίου του μικρού ακριβώς την ίδια και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος!Πάρα πολύ καλή καρέκλα!

είναι αυτή εδώ 

Anda Seat Chair Ad18 T Pro Light Blue/Black

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Από Anda η μοναδική που καλοβλέπω είναι η Phantom, διότι είναι νομίζω η μοναδική που δεν είναι τύπου bucket και κρατάει το σώμα σε όρθια στάση.
Εγώ ενδιαφέρομαι για ορθή στάση σώματος, όχι για ''άνεση'' ή gaming.

Σε λαθος θεμα μπηκες, εδω ο τιτλος ειναι ξεκαθαρος ευτυχως, αναφερει "gaming καρέκλες" 😜

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, b1LLy23 είπε

Anda Seat Chair Ad18 T Pro Light Blue/Black

edit: νομίζω ότι πλέον λέγεται phantom, τουλάχιστον στις φωτο φαίνονται ίδιο σχέδιο με τη phantom έχει ελαφρώς μικρότερες διαστάσεις

'Εχω την ίδια κ εγώ 2 χρόνια σχεδόν, είμαι 1.80 και 80 κιλά. Βρίσκω ρηχό το κάθισμα και το στοκ μαξιλαράκι μέσης το κάνει ακόμα χειρότερο, επειδή τρώει χώρο. Και δε γίνεται να τη χρησιμοποιήσεις χωρίς αυτό για τον εξής λόγο:

Η πλάτη έχει την ελάχιστη δυνατή ποσότητα υλικού και έχουν τεντώσει το ύφασμα και φαίνεται ίσια, αλλά στην ουσία είναι κοίλη (αν πιέσεις το ύφασμα μπαίνει μέσα 1-2εκ μέχρι να βρεις υλικό) οπότε όταν το κάθισμα είναι σε όρθια θέση, όχι μόνο είναι η μέση στον αέρα χωρίς το μαξιλάρι, αλλά σου φέρνει και το πάνω μέρος του κορμού προς τα μπροστά σε μια εντελώς αφύσικη θέση. Το αρνητικό του "ανατομικού" μαξιλαριού το αναφέρω πιο πάνω. Συνολικά για να κάθεσαι σαν άνθρωπος στο pc να κάνεις δουλειά, για εμένα προσωπικά παίρνει ένα 3/10.

7/10 στην περίπτωση που απλά θες να ξαπλώνεις πίσω να παίζεις κάνα game με controller ή να δεις καμία ταινία.
Προσωπική εμπειρία όλα αυτά, πολλούς φαίνεται να τους βολεύει! Συμβουλή μου είναι δοκιμάστε αν μπορείτε πριν την αγοράσετε επειδή μπορεί να απογοητευτείτε...

Επεξ/σία από Span88
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
14 ώρες πριν, akaloith είπε

Δεν βλεπω να δινει καποια δωροεπιταγη, δεν ξερω, σε τι αναφερεσαι; Σε δωροεπιταγη που εχεις ηδη για καποιο αλλο λογο ισως; 250 την εχει το public.

298 ειχε πριν 2 χρονια.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, akaloith είπε

Τι τρολλ εχει πεσει εδω.......

μπηκα να παρω 2 με το που το ειδα, ουτε καν διαβασα τα επομενα σχολια.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Επομενως εκανες ενα επιεικως... ακυρο σχολιο το οποιο εκανε ολον τον κοσμο να πιστευει οτι εχει και 100ευρω δωροεπιταγη. Διαγραφεται επομενως να την γλυτωσουν οι επομενοι που θα το διαβαζαν...

(Αφηνω την νεα αναφορα σου μεσα στο παρακατω σποιλερ, για οποιον θελει να δει την ουσια οπως λες. Υποψιν για οποιον μπει στο spoiler, οτι η καρεκλα εχει 250 οπως και στα αλλα καταστηματα, μην μπερδευτειτε ακομα και με το δευτερο παρακατω σχολιο και συγκεκριμενα με την τελευταια φωτο. )

3 ώρες πριν, akaloith είπε

.

Spoiler

λεω οτι πηρα την fanatic με 150 καθως ειχε δωροεπιταγη 100ευρη απο προηγουμενη αγορα ΠΑΛΙ απο το Public
προφανως και δεν αγορασα 100ευρη επιταγη ουτε μου χαριστηκε
το Public την ειχε δωσει απο προηγουμενη αγορα 
κουπονι πως το λενε σεπτεμβρη εδινε 100ευρο κουπονι για αγορα διπλασιας και πανω αξιας
και εληγε 12/11, κουτι ηρθεεεε (1 μηνα μετα το δωσαν απο την αγορα και κρατησε για 1 μηνα)

η ουσια του ποστ μου ειναι στο ποσο ομορφοτερη ειναι η fanatic απο την original
& αν εχετε κουπονι 100ευρω απο το σεπτεβρη USE IT NOW πριν ληξει

image.jpeg.7fb090d11f27d1a0fa8e3ce5cc66b43d.jpeg

image.jpeg.9ec342c826a0592c169ce1a8d530e4b9.jpeg

image.jpeg.b6635f8ad5f2c11042d18d791d34bd93.jpeg

παντως που καθησα σε φιλου ειναι αδεια πισω για 1,85 95 και θελει το μαξιλαρι τα οποια αντιπαθω
χωρις να ειναι ιδιαιτερα φαρδια στα ποδια
αλλα θα την αγαπησω για το 150αρι της  

Δημοσ.
Στις 10/11/2022 στις 11:41 ΜΜ, unicore30 είπε

Προσοχή σε όποιον ενδιαφέρεται ότι είναι η ΧL η οποία απευθύνεται σε ψηλούς. Εχει μίνιμουμ ύψος καθίσματος 52,5 cm δηλ μακρυά πόδια αλλιώς δεν θα ακουμπάτε κάτω αν είστε χαμηλού ύψους (1,80 και κάτω δεν θυμάμαι)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως που καθησα σε φιλου ειναι αδεια πισω για 1,85 95 και θελει το μαξιλαρι τα οποια αντιπαθω
χωρις να ειναι ιδιαιτερα φαρδια στα ποδια
αυτα τα πλαινα στα ποδια ποτε δε τα καταλαβα δε μπορεις να κατσεις σαν ανθρωπος και δε μπορω να φανταστω ευσωμο πραγματικα να μην ενοχλειται απο τα πλαινα της βασης

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Προσοχή σε όποιον ενδιαφέρεται ότι είναι η ΧL η οποία απευθύνεται σε ψηλούς. Εχει μίνιμουμ ύψος καθίσματος 52,5 cm δηλ μακρυά πόδια αλλιώς δεν θα ακουμπάτε κάτω αν είστε χαμηλού ύψους (1,80 και κάτω δεν θυμάμαι)

Αυτό ακριβώς. Εγώ είμαι στο όριο (1,80)  απλώς χρησιμοποιώ υποπόδιο οπότε κομπλέ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...