Προς το περιεχόμενο

Anda gaming καρέκλες

unicore30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, unicore30 είπε

Ότι καλύτερο υπάρχει σε καρέκλα ..... Βρήκα την υγεία μου με αυτήν...

• Like 5
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, endj3 είπε

Για Kaiser 3 XL θα βγαλει τιποτα; Ξερουμε;

Κ εγω την L  περιμενω αλλα μαλλον δυσκολα,για να δουμε ομως κ τις επομενες μερες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στο ένα κλικ να την πάρω.

Θα ήθελα και εγω την kaiser 3 άλλα ανεβαίνουμε σε λεφτά. 

Πέρυσι την έβγαλε το Public 199 ευρώ και είχα μ@λ@κιστεί αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει πάλι σε τέτοια τιμή

Επεξ/σία από tsigalko7
  • Like 1

2 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Οι Secretlab θεωρούνται ανώτερες.

Έχω την Anda Seat Dark Knight και έχω κάτσει αρκετά και σε SecretLab Titan. Προσωπικά προτιμώ την Anda και θεωρώ καλύτερο VFM.

• Like 3

9 λεπτά πριν, tsigalko7 είπε

Είμαι στο ένα κλικ να την πάρω.

Θα ήθελα και εγω την kaiser 3 άλλα ανεβαίνουμε σε λεφτά. 

Πέρυσι την έβγαλε το Public 199 ευρώ και είχα μ@λ@κιστεί αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει πάλι σε τέτοια τιμή

Οι διαφορες απο οτι εχω καταλαβει ειναι πως η 3 , εχει μηχανισμο μεσα στην πλατη , ενω η 2 εχει το κλασσικο μαξιλαρακι . Και μια μικρη διαφορα στα χερουλια . 

Κατ εμε , για την τεραστια διαφορα στην μεταξυ τους τιμη , δεν αξιζει καθολου η 3 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε

Οι διαφορες απο οτι εχω καταλαβει ειναι πως η 3 , εχει μηχανισμο μεσα στην πλατη , ενω η 2 εχει το κλασσικο μαξιλαρακι . Και μια μικρη διαφορα στα χερουλια . 

Κατ εμε , για την τεραστια διαφορα στην μεταξυ τους τιμη , δεν αξιζει καθολου η 3 

Γι'αυτό λέω να την παραγγείλω. Μου φαίνεται και εμένα αχρείαστα μεγάλη η διαφορά στην τιμή.

Επεξ/σία από tsigalko7

Μόνο αυτές είναι οι διάφορες; Το μαγνητικό μαξιλαράκι και η οσφυϊκή ;  Γιατί αν είναι έτσι και σε διαστάσεις είναι οι ίδιες να βάλω παραγγελία τώρα. Είμαι στη δουλειά και δε μπορώ να δω λεπτομέρειες. Κάποιος τα φώτα του..

περιμρνω να πάρω την 3 τόσο καιρό αλλά η τιμή αυτή είναι πολύ δελεαστική 

Τα αφήνω και εδώ, ίσως κάποιοι αλλάξουν γνώμη για τις gaming chair.

Ακόμα και αυτή η φθηνή εργονομική, θεωρώ ότι θα είναι σαφώς καλύτερη και πιο άνετη. Έχει και κουπόνι -50€ αλλά και στην ελληνική αγορά θα βρείτε κλώνους αυτών στα ίδια ή και λιγότερα χρήματα.

https://www.amazon.de/dp/B07GNDDNMW

• Like 2

Έχω την εντύπωση ότι η ANDA είναι πιο μεγάλη από την Secretlab titan xl... Βάση διαστάσεις καθίσματος έτσι δείχνει. Έχεις κάποιος άποψη και για τις δύο; Ποια είναι πιο μεγάλη; Γιατί η ANDA βγαίνει μισή τιμή εδώ.

56 λεπτά πριν, vasiliou είπε

Έχω την εντύπωση ότι η ANDA είναι πιο μεγάλη από την Secretlab titan xl... Βάση διαστάσεις καθίσματος έτσι δείχνει. Έχεις κάποιος άποψη και για τις δύο; Ποια είναι πιο μεγάλη; Γιατί η ANDA βγαίνει μισή τιμή εδώ.

Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, αλλα νομιζω η Titan Evo XL που εχω ειναι πιο μεγαλη απο την Kaiser 3 που ειχα δοκιμασει στο mall.

Απλα πετυχα την Secretlab σε τιμη πιο κατω απο την Anda και την πηρα. Αν συγκρινεις διαστασεις θα φανει ποια ειναι οντως πιο μεγαλη.

5 ώρες πριν, prefuse είπε

Τα αφήνω και εδώ, ίσως κάποιοι αλλάξουν γνώμη για τις gaming chair.

Ακόμα και αυτή η φθηνή εργονομική, θεωρώ ότι θα είναι σαφώς καλύτερη και πιο άνετη. Έχει και κουπόνι -50€ αλλά και στην ελληνική αγορά θα βρείτε κλώνους αυτών στα ίδια ή και λιγότερα χρήματα.

https://www.amazon.de/dp/B07GNDDNMW

Λιγο ελεος με αυτο βιντεο, καραμελα εχει γινει σε καθε θεμα για gaming chair.

Και ειδικα σε αυτη η καρεκλα που εβαλες για παραδειγμα, εγω δεν θα πετουσα €300.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...