this.is.elia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) H Fanatical βγάζει ενίοτε κάποιες καλές προσφορές για παιχνιδάκια. Τώρα βλέπω γιορτάζουν τα 10 έτη λειτουργίας τους, δίνουν ένα ωραίο μπουκετάκι 10 κλειδιών στο Steam. Το πακετάκι κάνει 8.09€ (τόσο βγήκε σε εμένα), τα κλειδιά τα έλαβα στο email μου (συνδέθηκα με google account στη Fanatical, δεν έκανα registration, μου ήρθαν τα κλειδιά άμεσα & αβάδιστα μετά την αγορά). Μπορείτε να δείτε και να τσιμπήσετε την προσφορά εδώ. Έχετε υπόψη ότι μπορεί να σας έρθουν παιχνίδια που ήδη έχετε στο Steam account σας, να σας έρθουν μλκιες\κουβάς (σόρρυ, πιθανότητες είναι) - μπορεί να σας έρθουν και διαμαντάκια. Τα κλειδιά που πήρα ήταν τυχαία - μερικά μου είναι αδιάφορα, κάποια τα έχω, κάποια είναι πολύ καλά. Υποθέτω ότι ανάλογα με το φάρδος του πισινού σας, μπορεί να σας κάτσει κάνας AAA τίτλος (λέω τώρα). Εγώ έλαβα: - Heroes Of Hellas 4: Birth Of Legend -- Meh, καλούτσικο παζλ φαίνεται, δεν το λες κακό. - Shadow Tactics: Blades of the Shogun -- Το είχα ήδη, καταπληκτικό παιχνίδι που έχω ευχαριστηθεί --> νομίζω το έβγαλε και το epic store δωρεάν... σύμπτωση; - 1954 Alcatraz -- Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον adventure, μάλλον θα το τιμήσω. - Main Assembly -- Αυτό το είχα καιρό στην wishlist αλλά δεν το αγόραζα λόγω τιμής - 20€ έκανε, τώρα το πήρα για <1€, yay! - Close to the Sun -- Και αυτό φαίνεται ενδιαφέρον adventure, να είχα λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο... - Sparklite -- μιας και μου αρέσουν τα rogue-lite με ρετρό αισθητική, αυτό ήταν ταμάμ, έκατσε πολύ ωραία. - A New Beginning - Final Cut -- Φαίνεται αξιοπρεπές adventurακι αλλά μάλλον δεν θα ασχοληθώ. - Sid Meier's Civilization V: Complete -- Αυτό θα ήταν slam-dunk αν δεν είχα ήδη περάσει τα 4/5 της gaming ζωής μου παίζοντας Civ και χάνοντας κάθε αίσθηση του χρόνου. - Conarium -- Κι' άλλο adventure, αυτό είναι horror / splatterια, ασταδιάλα, πρέπει να βρω χρόνο. - STAR WARS™ Jedi Knight II - Jedi Outcast™ -- YES! Αυτά μου έφερε η ζαριά μου, δεν με χάλασε καθόλου. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τα κλειδιά που ήδη υπήρχαν στo account μου (Civ 5 Complete, Blades of the Shogun), στείλτε μου ένα μήνυμα να σας το στείλω δωρεάν δεν τα χρειάζομαι διπλά! (τα έδωσα lol) Υποθέτω ότι εάν αγοράσετε και εσείς κάποιο διπλό, ποστάρετε εδώ για ανταλλαγή ή giveaway - ας δούμε κομμουνιστικά το θέμα Τέσπα, νομίζω ότι 10 κλειδιά για 8€ (0.8€ ανά παιχνίδι) είναι καλό deal. Υποθέτω είναι λίγο τζόγος - αλλά σιγά τo ποσό... Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από this.is.elia 13 2
niar71 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 To πηρα μόλις !! Σε ευχαριστώ φίλε μου έδωσε τα εξής: Rebel Galaxy Ghostbusters: The Video Game Remastered Hotshot Racing GRIP: Combat Racing STAR WARS Jedi Knight - Jedi Academy DOOM 64 STAR WARS - Knights of the Old Republic Beholder Edna & Harvey: The Breakout STAR WARS Knights of the Old Republic II - The Sith Lords 45 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Αυτά μου έφερε η ζαριά μου, δεν με χάλασε καθόλου. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τα κλειδιά που ήδη υπήρχαν στo account μου (Civ 5 Complete, Blades of the Shogun), στείλτε μου ένα μήνυμα να σας το στείλω δωρεάν δεν τα χρειάζομαι διπλά! Ανταλλαγές !!! 1
tzavardin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Darkwood Beholder 2 Shiny The Firefly Dreamland Solitaire: Dragon's Fury Close to the Sun Weather Lord: Following the Princess Collector's Edition Edna & Harvey: The Breakout SKYHILL Going Under The Lost Crown 1
Talixx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition Call of Cthulhu®: Dark Corners of the Earth Sparklite Mysteries of the Past: Shadow of the Daemon Collector's Edition Rune Lord Incredible Dracula: Chasing Love Collector's Edition Crazy Machines 3 RIOT - Civil Unrest Rose Riddle 2: Werewolf Shadow Holy Potatoes! A Spy Story?! 1
this.is.elia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 update: πήρα άλλο ένα πακετάκι (μπάς και μου κάτσει το Far Cry 6 🤣 ) αλλά πάλι κουβά. Φαίνεται ότι δίνει διαφορετικά παιχνίδια πάντως, το οποίο είναι καλό. Μου'κατσε πάλι το Civ 5 (όχι το Complete Edition, το απλό) αλλά και το Dishonored, τα οποία έχω. To Civ 5 το (ξάνα) δίνω δωρεάν -προλάβετε- το Dishonored το ανταλλάσω εάν ενδιαφέρεστε. 1
spectacularpatman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστουμε TS! RIP Wallet 😅 Πήρα 2 bundle με το δεύτερο σε 5% discount coupon: Iron Fisticle Doom || Master Levels for Doom || Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy Blazing Chrome Everhood Escape Dead Island Cook, Serve, Delicious! 3?1 (Το έχω διπλό, PM οποιος ενδιαφέρετε το δίνω δωρεάν) Return to Castle Wolfenstein I'm not a Monster Valfaris Mysteries of the Past: Shadow of the Daemon Collector's Edition My Time at Portia Intruders: Hide and Seek Dishonored Unto the End SoulCraft Rescue Team: Evil Genius Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse Sid Meier’s Civilization VI Platinum Edition (Το έχω διπλό, PM οποιος ενδιαφέρετε το δίνω δωρεάν) Δόθηκε 😄 Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από spectacularpatman 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 8 ευρώ για παιχνίδια ιντο-σκούπιδα με ελάχιστες πιθανότητες να κάτσει έστω και κάποιο πολύ παλιό, αλλά έστω σοβαρό, κανονικό παιχνίδι, εγώ δεν τα λέω προσφορά... 3
alldaynews Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Monster Sanctuary Hotshot Racing Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG Edna & Harvey: The Breakout Everhood Incredible Dracula: Chasing Love Collector's Edition Going Under Fractured Minds Barrow Hill: Curse of the Ancient Circle Cook Serve Delicious! 3?! Αυτα απο μενα.Αν καποιος θελει ανταλλαγη πολύ ευχαριστως 1
guardianx71 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα. Και εμένα δυστυχώς δεν μου έκατσε κάτι που με ενδιαφέρει, οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται για ανταλαγή (κατα προτίμηση rpg ή strategy) έχω τα εξής Relicta A New Beginning - Final Cut Sparklite Game Dev Studio Anna's Quest Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered The Suicide of Rachel Foster Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse Blackguards - Deluxe Edition Viking Sisters Everhood Edna & Harvey: Harvey's New Eyes Those Who Remain Supraland Holy Potatoes! A Spy Story?! SKYHILL Felix The Reaper Darkwood Heroes Of Hellas 4: Birth Of Legend Wolfenstein 3D Beholder 3 Incredible Dracula: Chasing Love Collector's Edition Unto The End DOOM II Manual Samuel Αυτά τα ολίγα. Δυστυχώς λόγω απογευματινής εργασίας αν κάποιος ενδιαφέρεται θα απαντήσω σε pm το βράδυ μετά τις 10 1
this.is.elia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, spectacularpatman είπε Ευχαριστουμε TS! RIP Wallet 😅 Πήρα 2 bundle με το δεύτερο σε 5% discount coupon: Όντως, σε διαδοχικές αγορές μπαίνει κουπόνι -5% οπότε πάει στα ~7,5€. Αλλά οι τίτλοι που δίνει είναι περιορισμένοι, στην 3η φορά λογικά θα μπουν πολλά διπλά. Συνεπώς μέχρι 2 προσπάθειες αξίζει.
John Kalogeropoulos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Iron Fisticle Inside My Radio Manual Samuel Blazing Chrome Viking Brothers 6 Cook Serve Delicious! 3?! 1954 Alcatraz Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered Unexplored 2: The Wayfarer's Legacy Blazing Chrome Οποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή ή ακόμα να τα πουλήσω στην τιμή 1ευρώ Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από John Kalogeropoulos
cabdik Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μαπα το καρπουζι...!! πεταμενα λεφτα..........! κατι σαβουροπαιχνιδα ειναι που δεν ειχαν τι να τα κανουν και μαζευουν οσο χρημα μπορουνα και απο αυτα...!!!!! Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από cabdik 5
Jumbi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Τσιμπησαν πωλησεις ομως, μια χαρα τα καταφερνουν. (Αυτες τις προσφορες τις βγαζουν συχνα, δεν ειναι προσφορα, ουτε αξιζει να αγοραζετε τυφλα οταν και αυτο το σαιτ κατα καιρους και αλλα σαιτ με πιο γνωστο το humble bundle βγαζουν καλυτερα πακετα με παιχνιδια που ξερεις απο πριν τι παιρνεις).
HateMe Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Οι τύποι το χουν πάει σε άλλο επίπεδο. Φτιάξαν εκεί το mystery bundle με ότι μουφοπαίχνιδο υπάρχει και τα κονομάνε 😅 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις