karib Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Εχω ενα site και σκεφτομαι να προσθεσω μια εφαρμογη-script για να δωσω δυνατοτητα chat στους επισκέπτες. Το site σε γενικες γραμμες θα το χαρακτηριζα ότι εχει σοβαρο στυλ. Με προβληματιζει το ενδεχόμενο-που ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα συμβει- να μπαινουν στο chat ατομα τα οποια θα 'μολυνουν' τον χωρο με βρισιες και άλλα συναφή και αηδή. Πιθανως να βριζουν και δημόσια προσωπα μιας γεωγραφικής περιφερειας κλπ Ξερω οτι δεν μπορω να παρεμβω σε καμια περιπτωση, θεωρω οτι δεν υπαρχει λυση, επειδη δεν μπορω να παρακολουθω το chat 14 ωρες το 24ωρο. Εσεις πως το βλεπετε το θεμα? Πως το αντιμετωπιζετε? Ποιες είναι οι σκέψεις σας?
HaPagan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Βασικά το site έχει τομέα μόνο για μέλη ; Εάν ναι τότε δώσε την δυνατότητα μόνο στα μέλη να κάνουν chat .
karib Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Eιναι μια λυση αυτη που προτεινεις αλλα ειναι εξισου σιγουρο οτι πολλοι θα αποθαρυνθουν και δεν θα μπουν καν στον κοπο να κανουν κωδικους... Ειναι που ειναι λιγοι, αν τους αποθαρρυνω κιολας...
karib Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Εσεις πως το βλεπετε το θεμα? Πως το αντιμετωπιζετε? Ποιες είναι οι σκέψεις σας?
Dark_son20 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 ti thes na sou poume na kanoume ekthesi ideon?? extos apo to na iparxei kapios sto room kai na prosexei den iparxei allos tropos... xorise vardies... ego exw 3 room na prosexw gia abuse...alos tropos den iparxei...
karib Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Επειδη ειναι αδυνατο να εποπτευει καποιος το chat, για πειτε μου, στην περιπτωση που βγουν όλα αυτά τα ...άπλυτα στη φόρα: 1. χαλάει η εικόνα του site που είναι σοβαρό? 2. υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω τυχον κατηγορίες ή ευθύνες για ότι λένε-αναρτούν οι χρήστες?
Lyman_Zerga Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 1 NAI 2 OXI, εκτός και αν αυτό που λένε αντίκειται στους κανόνες του ISP σου.
karib Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 1 NAI Ευχαριστω φιλε μου, κι εγω εκει προσανατολιζομουν, αλλα ηθελα και 2η γνωμη.
karib Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Οποτε μαλλον για ενα σοβαρο chat πρεπει να υπαρχει επι 24ωρου βασεως Moderator. Δυσκολο βεβαια. Ενας ανθρωπος δεν μπορει να το κανει.Ουτε 2 ισως. Δυσκολο...
baxter Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 enallaktika boreis na valeis ena scriptaki pou tha prosehei ti grafei kathe hristis ki an periehei mia apagorevmeni lexi tote tha ton bannareis... proypothetei vevaia na eheis mia db me "apagorevmenes" lexeis..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.