iliastra Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να ορίσω το μέγιστο όριο ταχύτητας ανά Port του router μου. Έχω μία 100αρα σύνδεση και θέλω να την μοιράσω σε 3 δωμάτια, με μέγιστη ταχύτητα σε κάθε port 33Mbps. Μπορώ να το κάνω με το router της cosmote ZTE H1600 ή χρειάζεται "ειδικός" εξοπλισμός?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μόνο σε κανονικά router γίνεται αυτό και υπό προϋποθέσεις. Δεν υπάρχει δυνατότητα σε DSL router και ειδικά σε αυτά που δίνουν οι πάροχοι. Μπορεί να γίνει και με managed switch. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliastra Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δηλαδή συνδέω το managed switch πανω στο router του παροχου και μετά απλά ρυθμίζω το switch??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Ναι, τα manged switch έχουν δυνατότητα ορισμού διαφόρων παραμέτρων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα