korakios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Yuukio είπε sry.Αλλα δεν ειμαι απο Ελλαδα.Αμα δεν γραφω σωστα ολλα ειναι για αυτο τον λογο . μην αγχώνεσαι γιαυτό , αν είναι χρησιμοποιείς ορθογραφικό έλεγχο στο θέμα μας: για να καταλάβεις αν σε κοροϊδεύει ή όχι , πρέπει να δεις λογαριασμό κοινοχρήστων . Το αν συμφέρει την οικοδομή αυτός ο τρόπος θέρμανσης του νερού ή όχι , είναι άλλο κεφάλαιο Φυσικά έπρεπε πριν το νοικιάσεις να ενημερωθείς
HALF EVIL Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Εξαρτάται και από το πόσες φορές πλένεσαι. Αν κάνεις μπάνιο Χριστούγεννα και Λαμπρή ναι είναι πολλά.
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Yuukio είπε sry.Αλλα δεν ειμαι απο Ελλαδα.Αμα δεν γραφω σωστα ολλα ειναι για αυτο τον λογο . Τον ρωτησα και μου ειπε οτι ολλη εχουμε ξεχοριστα ρολοι. Να τον ρωτήσεις πως γίνεται η χρέωση, ρολόι κυβικών μέτρων πχ και με τι τιμολόγιο σας χρεώνει.
Yuukio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Εξαρτάται και από το πόσες φορές πλένεσαι. Αν κάνεις μπάνιο Χριστούγεννα και Λαμπρή ναι είναι πολλά. καθε μερα οταν ερχομαστε απο την δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα