Yuukio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα σας.Εχω νοικιασει ενα τριαρι 70τμ σε μια πολυκατοικια.Ειμαστε 3 ατομα .Ο ιδιοκτητησ μου ζηταει για ζεστο νερο 30 ευρω το μηνα.Εχουμε ζεστο νερο 24/24 ..Ειναι πολλα τα 30 ευρω για 3 ατομα? Το κρυο νερω το πληρονω ξεχοριστα στο δημος.Ευχαριστω
ΠάρηςΓ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Yuukio είπε Καλησπερα σας.Εχω νοικιασει ενα τριαρι 70τμ σε μια πολυκατοικια.Ειμαστε 3 ατομα .Ο ιδιοκτητησ μου ζηταει για ζεστο νερο 30 ευρω το μηνα.Εχουμε ζεστο νερο 24/24 ..Ειναι πολλα τα 30 ευρω για 3 ατομα? Το κρυο νερω το πληρονω ξεχοριστα στο δημος.Ευχαριστω Δε ξέρω πως το ζεσταίνει αλλα ανάλογα τη περίπτωση. Αν θες πιο οικονομια βαζεις μικρο θερμοσιφωνα.
korakios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Yuukio είπε Καλησπερα σας.Εχω νοικιασει ενα τριαρι 70τμ σε μια πολυκατοικια.Ειμαστε 3 ατομα .Ο ιδιοκτητησ μου ζηταει για ζεστο νερο 30 ευρω το μηνα.Εχουμε ζεστο νερο 24/24 ..Ειναι πολλα τα 30 ευρω για 3 ατομα? Το κρυο νερω το πληρονω ξεχοριστα στο δημος.Ευχαριστω κοινό ρεύμα = πληρώνετε όλοι σας περισσότερα απο τη στιγμή που το δέχτηκες , 30€ καλά είναι , όσο είναι , παζάρια θα κάνετε ? 😂 (edit μπορεί και να έχει αέριο , ποιος ξέρει .... )
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Ποιος πληρώνει το ρεύμα; Ο ιδιοκτήτης; Από που προκύπτουν τα 30 ευρώ;
Yuukio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Το ρεύμα που μενω ,το πληρωνω εγω,ειναι στο ονομα μου.το ζεστο νερο ειναι για ολη την πολυκατοικια και ειναι με ρευμα + αντιηλιακά ( 2 μικρα ).Αυτο το πληρωνει ο ιδιοκτητης και μετα μασ ζητανε τα χρηματα.
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Yuukio είπε Το ρεύμα που μενω ,το πληρωνω εγω,ειναι στο ονομα μου.το ζεστο νερο ειναι για ολη την πολυκατοικια και ειναι με ρευμα + αντιηλιακά ( 2 μικρα ).Αυτο το πληρωνει ο ιδιοκτητης και μετα μασ ζητανε τα χρηματα. Οποτε, το ζεστό νερό των διαμερισματων παράγεται από κάποιον κεντρικό θερμοσίφωνα και έρχεται σε εσάς μετά από ξεχωριστή σωλήνα. Είναι κατι σαν κοινόχρηστο αυτό που πληρώνετε. Δεν νομίζω ότι έχετε άλλη επιλογή από το να πληρώσετε. Ζητήστε πως γίνεται η χρέωση σας, επιμεριζεται με τα κυβικά μέτρα νερού προς κάθε διαμέρισμα από ξεχωριστό ρολόι η από τα χιλιοστά του διαμερίσματος;
korakios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Yuukio είπε το ζεστο νερο ειναι για ολη την πολυκατοικια και ειναι με ρευμα + αντιηλιακά ( 2 μικρα ).Αυτο το πληρωνει ο ιδιοκτητης και μετα μασ ζητανε τα χρηματα. θα φαίνεται τότε στα κοινόχρηστα
Yuukio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 μονο αυτα εχω κοινοχρηστα.Αλλα η ερωτηση ειναι ,σασ φενετε πολλα 30 για 3 ατομα?
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Yuukio είπε μονο αυτα εχω κοινοχρηστα.Αλλα η ερωτηση ειναι ,σασ φενετε πολλα 30 για 3 ατομα? Εσένα μετράει πως σου φαίνεται.
Yuukio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 ναι αλλα η τημη ειναι λογικη τιμη η με κοροιδευει?
korakios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Yuukio είπε μονο αυτα εχω κοινοχρηστα.Αλλα η ερωτηση ειναι ,σασ φενετε πολλα 30 για 3 ατομα? εννοώ θα σου έρχεται χαρτί που θα γράφει το ποσό στα έξοδα των κοινόχρηστων . Έχεις ζητήσει να δεις προηγούμενα ?
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Yuukio είπε μονο αυτα εχω κοινοχρηστα.Αλλα η ερωτηση ειναι ,σασ φενετε πολλα 30 για 3 ατομα? Άμα κάνετε μπάνιο κάθε κάθε μέρα όλοι συν πλύσιμο πιάτων, ίσως να μην είναι πολλά. Εγώ όμως αυτό που δεν έχω καταλάβει και πρέπει να το ρωτησεις είναι πως γίνεται η χρέωση. Είναι ακριβώς με την κατανάλωση που έχετε ως διαμέρισμα η πάει μόνο βάσει χιλιοστών; Αν είναι το 2ο ουσιαστικά πληρώνετε κάτι σαν μέσο όρο για όλη την πολυκατοικία.
korakios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Yuukio είπε ναι αλλα η τημη ειναι λογικη τιμη η με κοροιδευει? θα το δεις στα έξοδα
Frokiee Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Yuukio είπε Το κρυο νερω το πληρονω ξεχοριστα στο δημος.Ευχαριστω Κούκλε, εμείς που θα πληρώσουμε ομαδικά οφθαλμίατρο με αυτά που (προσπαθούμε να) διαβάσουμε τι να πούμε? 2
Yuukio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 sry.Αλλα δεν ειμαι απο Ελλαδα.Αμα δεν γραφω σωστα ολλα ειναι για αυτο τον λογο . 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Άμα κάνετε μπάνιο κάθε κάθε μέρα όλοι συν πλύσιμο πιάτων, ίσως να μην είναι πολλά. Εγώ όμως αυτό που δεν έχω καταλάβει και πρέπει να το ρωτησεις είναι πως γίνεται η χρέωση. Είναι ακριβώς με την κατανάλωση που έχετε ως διαμέρισμα η πάει μόνο βάσει χιλιοστών; Αν είναι το 2ο ουσιαστικά πληρώνετε κάτι σαν μέσο όρο για όλη την πολυκατοικία. Τον ρωτησα και μου ειπε οτι ολλη εχουμε ξεχοριστα ρολοι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα