georgerapp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, greekfox1 είπε Γιατί να ξεχάσει τα Sony; Εχω το Xperia 1 iii , ειναι μια συσκευή που φέρει τον αφρό των ανταλλακτικών κ εχει κ κάποια ακόμα στοιχεία που δεν βρίσκεις σε άλλα. Επειδή είχα το z5c και xz1 ετσι και αυτό ειναι ....sony . Sony σημαίνει , ασθενές σήμα εκει που αλλά έχουν παραπάνω, σημαίνει ζεστά κινητά και κακές αυτονομίες καθώς κ αργοπορημένες λίγες αναβαθμίσεις. Αυτα που αναφέρω ειναι βασικά σε ενα smartphone. Το iii το καλοκαίρι ΕΒΡΑΖΕ . Και υπάρχει λόγος φυσιολογικός και λογικός. Με παράδειγμα ενα 21u στενού φίλου μα και συναδέλφου. 2κvs4k 2k που μπορείς ανάλογα τις αναγκες κ την ημέρα να ρίξεις 1080 και 720 vs 4k μόνιμα. 120hz μεταβαλλόμενα ανάλογα την χρήση που σε στατική εικονα πέφτουν και 20 vs 120 καρφωμένα κ δωσε πονο . 5000mah vs 4500mah . Βάλτε τα κάτω. Θα ζεσταθεί ; Ναι . Θα έχει αυτονομία μικρή; Ναι . Κοστίζουν ακριβά; Ναι . Εχετε feedback απο χρήστες αρκετούς ; Οχι . Μην το συζητάμε λοιπόν. Ας κάτσουν οι άχρηστοι να φτιάξουν ένα σύγχρονο software και μετα θα μιλησουμε κ παραμεσα , πχ κάμερες jpeg engine κ.α πιο δεύτερα θέματα που τρώει καρπαζες κ εκει . Επίσης μεταπώληση χαμηλή γιατί......κανεις δεν τα θέλει.....και καλα κανει . Οπότε επειδή έρχεται και black friday και ποτε δεν ξέρεις. Τον νου σας . Απο ενα .....sonaακια . 2
Nemo83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, georgerapp είπε Εχω το Xperia 1 iii , ειναι μια συσκευή που φέρει τον αφρό των ανταλλακτικών κ εχει κ κάποια ακόμα στοιχεία που δεν βρίσκεις σε άλλα. Επειδή είχα το z5c και xz1 ετσι και αυτό ειναι ....sony . Sony σημαίνει , ασθενές σήμα εκει που αλλά έχουν παραπάνω, σημαίνει ζεστά κινητά και κακές αυτονομίες καθώς κ αργοπορημένες λίγες αναβαθμίσεις. Αυτα που αναφέρω ειναι βασικά σε ενα smartphone. Το iii το καλοκαίρι ΕΒΡΑΖΕ . Και υπάρχει λόγος φυσιολογικός και λογικός. Με παράδειγμα ενα 21u στενού φίλου μα και συναδέλφου. 2κvs4k 2k που μπορείς ανάλογα τις αναγκες κ την ημέρα να ρίξεις 1080 και 720 vs 4k μόνιμα. 120hz μεταβαλλόμενα ανάλογα την χρήση που σε στατική εικονα πέφτουν και 20 vs 120 καρφωμένα κ δωσε πονο . 5000mah vs 4500mah . Βάλτε τα κάτω. Θα ζεσταθεί ; Ναι . Θα έχει αυτονομία μικρή; Ναι . Κοστίζουν ακριβά; Ναι . Εχετε feedback απο χρήστες αρκετούς ; Οχι . Μην το συζητάμε λοιπόν. Ας κάτσουν οι άχρηστοι να φτιάξουν ένα σύγχρονο software και μετα θα μιλησουμε κ παραμεσα , πχ κάμερες jpeg engine κ.α πιο δεύτερα θέματα που τρώει καρπαζες κ εκει . Επίσης μεταπώληση χαμηλή γιατί......κανεις δεν τα θέλει.....και καλα κανει . Οπότε επειδή έρχεται και black friday και ποτε δεν ξέρεις. Τον νου σας . Απο ενα .....sonaακια . Σαφέστατος... Ευχαριστώ 1
BertaJourdan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Στο 1000ρικο δεν κοιτας τιποτα. Apple / Samsung. 1 2
Nemo83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε Στο 1000ρικο δεν κοιτας τιποτα. Apple / Samsung. Μήπως όμως υπάρξουν αξιόλογες προτάσεις και αλλού;
koutsis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Nemo83 είπε Μήπως όμως υπάρξουν αξιόλογες προτάσεις και αλλού; Εμείς στο λέμε αλλά εσύ επιμένεις. Πρόσεχε, θα φας το κεφάλι σου 😂😉 2
BertaJourdan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Nemo83 είπε Μήπως όμως υπάρξουν αξιόλογες προτάσεις και αλλού; Με την λογικη να το δεις. Στο 1000ρικο τι αλλη επιλογη εχεις? Να δωσεις τα 1000 να παρεις xiaomi? oppo? redmi? Τα sony δεν τα βαζω μεσα για εμενα δεν υπαρχουν πια στον χαρτη, αν και ειχα παλιοτερα μερικα κινητα της Sony. 2
georgerapp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Nemo83 είπε Μήπως όμως υπάρξουν αξιόλογες προτάσεις και αλλού; Φίλε δίνεις πολλά λεφτά, θα πας σε κάτι που εχει πουλήσει κ εχει σερβίς δυνατό στην χώρα μας . Καλα σου λένε sammy apple . Εγω στην θέση σου κ έχοντας δει από κοντά την συσκευή προτείνω με κλειστά μάτια το 21u . Και οχι μόνο αυτό, επειδή ο φιλος παρακολουθεί το νήμα του σε ένα γειτονικό φόρουμ , που ειναι ΠΟΛΛΟΙ οι κάτοχοι , ειναι ολοι στην ζάχαρη , οχι σαν το 22u που εχουν τραβηχθεί με διάφορα θέματα. Μιλάω πάντα για το επίσημο 21u με τον exynos . Δεν έχει κάτι κακό, οπου κ αν το κοιτάς. Οθόνη; Δύναμη; Αυτονομία; Σήμα; Θερμοκρασία; Κάμερες; Δούλεμενη με πολύ feedback . Ετσι γίνεται η καλή αγορά. Μακρυά απο το beta testing και τις συσκευές που δεν εχουν κάτοχοι αρκετοί. Μόλις τώρα, georgerapp είπε Φίλε δίνεις πολλά λεφτά, θα πας σε κάτι που εχει πουλήσει κ εχει σερβίς δυνατό στην χώρα μας . Καλα σου λένε sammy apple . Εγω στην θέση σου κ έχοντας δει από κοντά την συσκευή προτείνω με κλειστά μάτια το 21u . Και οχι μόνο αυτό, επειδή ο φιλος παρακολουθεί το νήμα του σε ένα γειτονικό φόρουμ , που ειναι ΠΟΛΛΟΙ οι κάτοχοι , ειναι ολοι στην ζάχαρη , οχι σαν το 22u που εχουν τραβηχθεί με διάφορα θέματα. Μιλάω πάντα για το επίσημο 21u με τον exynos . Δεν έχει κάτι κακό, οπου κ αν το κοιτάς. Οθόνη; Δύναμη; Αυτονομία; Σήμα; Θερμοκρασία; Κάμερες; Δούλεμενη με πολύ feedback . Ετσι γίνεται η καλή αγορά. Μακρυά απο το beta testing και τις συσκευές που δεν εχουν κάτοχοι αρκετοί. Ακου εμενα τον μύστη με το sony . Μην γίνεσαι σαν εμενα !!!! 2
Nemo83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, koutsis είπε Εμείς στο λέμε αλλά εσύ επιμένεις. Πρόσεχε, θα φας το κεφάλι σου 😂😉 Μικρός είμαι..Που θα πάει...Θα μάθω...Αχαχα 15 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε Με την λογικη να το δεις. Στο 1000ρικο τι αλλη επιλογη εχεις? Να δωσεις τα 1000 να παρεις xiaomi? oppo? redmi? Τα sony δεν τα βαζω μεσα για εμενα δεν υπαρχουν πια στον χαρτη, αν και ειχα παλιοτερα μερικα κινητα της Sony. Αυτό το Motorola μου αφήνει καλή εντύπωση...Ξαναλέω οριακά άσχετος είμαι και για αυτό εκτιμώ την κάθε βοήθεια... 15 λεπτά πριν, georgerapp είπε Φίλε δίνεις πολλά λεφτά, θα πας σε κάτι που εχει πουλήσει κ εχει σερβίς δυνατό στην χώρα μας . Καλα σου λένε sammy apple . Εγω στην θέση σου κ έχοντας δει από κοντά την συσκευή προτείνω με κλειστά μάτια το 21u . Και οχι μόνο αυτό, επειδή ο φιλος παρακολουθεί το νήμα του σε ένα γειτονικό φόρουμ , που ειναι ΠΟΛΛΟΙ οι κάτοχοι , ειναι ολοι στην ζάχαρη , οχι σαν το 22u που εχουν τραβηχθεί με διάφορα θέματα. Μιλάω πάντα για το επίσημο 21u με τον exynos . Δεν έχει κάτι κακό, οπου κ αν το κοιτάς. Οθόνη; Δύναμη; Αυτονομία; Σήμα; Θερμοκρασία; Κάμερες; Δούλεμενη με πολύ feedback . Ετσι γίνεται η καλή αγορά. Μακρυά απο το beta testing και τις συσκευές που δεν εχουν κάτοχοι αρκετοί. Ακου εμενα τον μύστη με το sony . Μην γίνεσαι σαν εμενα !!!! "Μιλάω πάντα για το επίσημο 21u με τον exynos". Συγγνώμη τι εννοείς? υπάρχει και 21 Ultra με άλλη επιλογή? Ξαναλέω περιορίζομαι σε αγορές από Kotsovolo & Plaisio.
georgerapp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Φέρανε μερικοί κ με snap , δεν ξερω που τα βρήκαν. Μυστες κ αυτοί. Ζεσταινοταν κ κλαιγανε . Καλα να πάθουν. Απο επισημο μαγαζι το exynos θα πάρεις. 1
Nemo83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, georgerapp είπε Φέρανε μερικοί κ με snap , δεν ξερω που τα βρήκαν. Μυστες κ αυτοί. Ζεσταινοταν κ κλαιγανε . Καλα να πάθουν. Απο επισημο μαγαζι το exynos θα πάρεις. Thanks 1
georgerapp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 περιμενε καμια προσφορα αυτες τις μερες απο τα μεγαλα μαγαζια , παντως ο φιλος απο skroutzομαγαζο το ειχε παρει .
Nemo83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, georgerapp είπε περιμενε καμια προσφορα αυτες τις μερες απο τα μεγαλα μαγαζια , παντως ο φιλος απο skroutzομαγαζο το ειχε παρει . 2 λεπτά πριν, georgerapp είπε περιμενε καμια προσφορα αυτες τις μερες απο τα μεγαλα μαγαζια , παντως ο φιλος απο skroutzομαγαζο το ειχε παρει . Μέσα στο μήνα θα προχωρήσω ούτως ή αλλως... 1
georgerapp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 θα το χαρεις , ειναι κτηνος , εχω εμπειρια καθοτι φιλος κολλητος και συναδελφος ο κατοχος , πιο πολυ ωρα περναω με αυτο το αρχ......εεεε καλο παιδι , παρα με την γυναικα και παιδια !
GATE123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Οποίο από τα δύο πάρεις καλό είναι. Εμένα σαν σύγκριση των δύο βλέπω Lenovo. Βέβαια και τα iPhone είναι στο παιχνίδι λόγο μεταπώλησης, ενημερώσεις, αναβαθμίσεις κλπ αρκεί να μπορείς το λειτουργικό εάν δεν το ξέρεις και έχεις συνηθίσει το Android.
Nemo83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, georgerapp είπε θα το χαρεις , ειναι κτηνος , εχω εμπειρια καθοτι φιλος κολλητος και συναδελφος ο κατοχος , πιο πολυ ωρα περναω με αυτο το αρχ......εεεε καλο παιδι , παρα με την γυναικα και παιδια ! Σαφέστατο το μήνυμα... 21 λεπτά πριν, GATE123 είπε Οποίο από τα δύο πάρεις καλό είναι. Εμένα σαν σύγκριση των δύο βλέπω Lenovo. Βέβαια και τα iPhone είναι στο παιχνίδι λόγο μεταπώλησης, ενημερώσεις, αναβαθμίσεις κλπ αρκεί να μπορείς το λειτουργικό εάν δεν το ξέρεις και έχεις συνηθίσει το Android. Δυστυχώς έχω συνηθίσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα