Nemo83 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Κάτοχος S10 Plus εδώ και 3 χρόνια ήρθε η ώρα για αλλαγή. Λόγω επιδότησης από Vodafone περιορίζομαι στις επιλογές που έχουν Kotsovolos & Public. Θέλω να συνεχίσω με Android αλλά όχι πάλι Samsung. Κινέζικες εταιρίες δεν με έχουν πείσει ακόμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις. Λόγω του ύψους της επιδότησης μπορώ να φτάσω μέχρι 1.000€. Από το ψάξιμο που έκανα καταλήγω σήμερα σε ένα εκ των Motorola Edge 30 Ultra ή Sony 1 iii. Δεν είμαι ειδήμων στα κινητά οπότε όσο το ψάχνω τόσο μπερδεύομαι. Η χρήση του κινητού είναι έντονη καθημερινά σε επαγγελματικά e-mail, σερφάρισμα και social. Κλήσεις το θεωρώ αυνόητο. Φωτογραφίες δεν με ενδιαφέρει να τραβάω πέρα από απλές, καθημερινές και θεωρώ δεδομένο ότι ένα κινητό επιδόσεων κάθε βράδυ θα θέλει φόρτιση. Το βράδυ όμως...Μην με βγάζει off στη διάρκεια της ημέρας. Συγγνώμη αν κούρασα και ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.
koutsis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Nemo83 είπε Καλησπέρα, Κάτοχος S10 Plus εδώ και 3 χρόνια ήρθε η ώρα για αλλαγή. Λόγω επιδότησης από Vodafone περιορίζομαι στις επιλογές που έχουν Kotsovolos & Public. Θέλω να συνεχίσω με Android αλλά όχι πάλι Samsung. Κινέζικες εταιρίες δεν με έχουν πείσει ακόμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις. Λόγω του ύψους της επιδότησης μπορώ να φτάσω μέχρι 1.000€. Από το ψάξιμο που έκανα καταλήγω σήμερα σε ένα εκ των Motorola Edge 30 Ultra ή Sony 1 iii. Δεν είμαι ειδήμων στα κινητά οπότε όσο το ψάχνω τόσο μπερδεύομαι. Η χρήση του κινητού είναι έντονη καθημερινά σε επαγγελματικά e-mail, σερφάρισμα και social. Κλήσεις το θεωρώ αυνόητο. Φωτογραφίες δεν με ενδιαφέρει να τραβάω πέρα από απλές, καθημερινές και θεωρώ δεδομένο ότι ένα κινητό επιδόσεων κάθε βράδυ θα θέλει φόρτιση. Το βράδυ όμως...Μην με βγάζει off στη διάρκεια της ημέρας. Συγγνώμη αν κούρασα και ευχαριστώ για κάθε βοήθεια. Θα δώσεις 1.000€ και θα πάρεις Motorola? (που είναι και κινεζική) Κατευθείαν για iPhone ή στη χειρότερη samsung! Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από koutsis
Tsilitheo2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Κινεζικες εταιρειες δεν σε εχουν πεισει ακομα καθως λες αλλα προσανατολιζεσαι για μοτορολα.... Τον λογο που ζητας την γνωμη των μελων δεν καταλαβα οταν αυτοαναιρεισαι.... Συνεχισε με σαμσουνγκ
Nemo83 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, koutsis είπε Θα δώσεις 1.000€ και θα πάρεις Motorola? (που είναι και κινεζική) Κατευθείαν για iPhone ή στη χειρότερη samsung! Δεν ήξερα ότι Motorola είναι κινεζική... 37 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Κινεζικες εταιρειες δεν σε εχουν πεισει ακομα καθως λες αλλα προσανατολιζεσαι για μοτορολα.... Τον λογο που ζητας την γνωμη των μελων δεν καταλαβα οταν αυτοαναιρεισαι.... Συνεχισε με σαμσουνγκ Αυτοαναιρούμαι λόγω άγνοιας...
koutsis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Nemo83 είπε Δεν ήξερα ότι Motorola είναι κινεζική... Αυτοαναιρούμαι λόγω άγνοιας... Δεν πειράζει. Αν θες οπωσδήποτε να μείνεις android πήγαινε πάλι samsung. Εγώ θα πηγαινα σίγουρα σε iphone σε αυτα τα λεφτά! 1
Nemo83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, koutsis είπε Δεν πειράζει. Αν θες οπωσδήποτε να μείνεις android πήγαινε πάλι samsung. Εγώ θα πηγαινα σίγουρα σε iphone σε αυτα τα λεφτά! Θέλω να μείνω Android αλλά να δοκιμάσω και κάποια άλλη εταιρία.
koutsis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, Nemo83 είπε Θέλω να μείνω Android αλλά να δοκιμάσω και κάποια άλλη εταιρία. Αν δώσεις ένα χιλιάρικο να μην δοκιμάσεις τίποτα 😉 1
ostvarivanje Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, koutsis είπε Δεν πειράζει. Αν θες οπωσδήποτε να μείνεις android πήγαινε πάλι samsung. Εγώ θα πηγαινα σίγουρα σε iphone σε αυτα τα λεφτά! Καλησπέρα. Σε ποιο iphone θα πήγαινες σε αυτά τα χρήματα;
koutsis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, ostvarivanje είπε Καλησπέρα. Σε ποιο iphone θα πήγαινες σε αυτά τα χρήματα; 13 pro max
eko13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το Vivo x80 pro φαίνεται κινηταρα! 😉 Και τα Moto είναι της Lenovo δεν είναι της κακιάς ώρας! Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από eko13
georgerapp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Το sony ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ . ΤΟ ΕΧΩ !!!! Δεν λεω κούφια λόγια . Αν θες συνέχεια κ τον λόγο μου λες .
greekfox1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, georgerapp είπε Το sony ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ . ΤΟ ΕΧΩ !!!! Δεν λεω κούφια λόγια . Αν θες συνέχεια κ τον λόγο μου λες . Γιατί να ξεχάσει τα Sony;
georgerapp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δώσε μου λίγο χρόνο κ επανέρχομαι φίλε με την εμπειρία μου .
Nemo83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, eko13 είπε Το Vivo x80 pro φαίνεται κινηταρα! 😉 Και τα Moto είναι της Lenovo δεν είναι της κακιάς ώρας! Έχω καταλήξει σε αυτά τα δύο που ανέφερα. Ούτως άλλως το Vivo δεν το έχουν τα μαγαζιά που μπορώ να αγοράσω λόγω επιδότησης. 40 λεπτά πριν, georgerapp είπε Το sony ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ . ΤΟ ΕΧΩ !!!! Δεν λεω κούφια λόγια . Αν θες συνέχεια κ τον λόγο μου λες . Ναι εννοείται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα