Προς το περιεχόμενο

Aipods 3 vs pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ημουν ακριβώς στο ίδιο δίλλημα και πήρα τα καινουργια τα Pro. Έχει μέσα 3 μαξιλαράκια ώστε να τα αλλάξεις εαν δεν σε βολεύουν. 
Ισχύει πάντως οτι σαν τα gen 2 δεν κάθεται κανένα στο αυτί! 

Επεξ/σία από leonidas_fs
  • Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, jumaru99 είπε

Αυτά που σου κάθονται καλύτερα στα αυτιά.

18 λεπτά πριν, jodact είπε

Οποίο κάθεται στο αφτί καλύτερα. Εμένα πχ σαν τα gen 2 δεν έκατσε κανένα καλύτερα.

Και πως μπορείς να δοκιμάσεις ποιο σου κάθεται καλύτερα ρε παιδιά? Άντε τα gen1 & 2 ήταν σχεδόν ίδια με τα ενσύρματα οπότε αν είχες παλιά ήξερες. Τα pro αν δεν έχεις δοκιμάσει ακουστικό με tip είναι περίεργα στην αρχή αλλα μετά είσαι κομπλε. Εγώ έχω τα gen1 & pro gen 1.. τα δεύτερα πολύ καλύτερα σε όλα τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, slaughter είπε

Και πως μπορείς να δοκιμάσεις ποιο σου κάθεται καλύτερα ρε παιδιά?

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις τα συγκεκριμένα. Είναι δύο ήδη ακουστικών διαφορετικής φιλοσοφίας. Τα απλά, απλά κάθονται στο αφτί, ενώ τα pro είναι in-ear κουμπώνουν σε αυτό. Προσωπικά προτιμώ τα in-ear. Αλλά πχ κάποιοι έχουν θέμα με in-ear ακουστικά, επειδή "κουμπώνουν" στο αυτί, το μέγεθος του tip θα το βρεις, δεν είναι πρόβλημα. Αυτό είναι καθαρά προσωπική προτίμηση του καθενός λοιπόν. Τώρα αν δεν έχεις ξαναβάλει ποτέ στη ζωή σου in-ear και δεν θέλεις να δώσεις 2-3 κατοστάρικα και να το μετανιώσεις, πάρε με 10-20€ απλά in-ear του εμπορίου, δες σαν αίσθηση αν σου κάνουν και διαλέγεις.

Επεξ/σία από jumaru99

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...