Christmas Gamer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Βλέπω ότι το playstation 5 δεν έχει hdmi 2.1 παρόλο που στο Google γράφει ότι συμπεριλαμβανεται με το προϊόν. Γνωρίζει κανείς που έχει ps5 αν όντως πρέπει να το αγοράσουμε έξτρα;
nyne Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Κάνεις λάθος,το καλώδιο που έχει μέσα είναι 2.1 . 4
Christmas Gamer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, nyne είπε Κάνεις λάθος,το καλώδιο που έχει μέσα είναι 2.1 . Στον Γερμανό μου είπαν ότι πρέπει να το αγοράσω έξτρα:/
kostiger Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Christmas Gamer είπε Στον Γερμανό μου είπαν ότι πρέπει να το αγοράσω έξτρα:/ Δεν το κατεχει το αντικειμενο οποιος στο ειπε. Κανονικα υποστηριζει το προτυπο το εργοστασιακο καλωδιο. 3 1
Christmas Gamer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, kostiger είπε Δεν το κατεχει το αντικειμενο οποιος στο ειπε. Κανονικα υποστηριζει το προτυπο το εργοστασιακο καλωδιο. Α ευχαριστώ τότε. Να ρωτήσω κάτι ακόμη. Χθες το δοκίμασα σε ένα monitor που υποστηρίζει 165 HZ και 4Κ αλλά η ανάλυση έλεγε δεν μπορούσε να πάει πάνω από 1080p. Τι έφταιγε; 1
kostiger Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Christmas Gamer είπε Α ευχαριστώ τότε. Να ρωτήσω κάτι ακόμη. Χθες το δοκίμασα σε ένα monitor που υποστηρίζει 165 HZ και 4Κ αλλά η ανάλυση έλεγε δεν μπορούσε να πάει πάνω από 1080p. Τι έφταιγε; Θα κοιταζα τις ρυθμισεις εικονας της κονσολας και αν υποστηριζει HDMI 2.1 η οθονη φυσικα. Μπορει να βγαζει 4κ/165 αποκλειστικα απο το Display Port.. Το πιο πιθανο ειναι ειναι να ειναι 1440p/165 HZ το monitor σου εν τω μεταξυ.. 1
Christmas Gamer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, kostiger είπε Θα κοιταζα τις ρυθμισεις εικονας της κονσολας και αν υποστηριζει HDMI 2.1 η οθονη φυσικα. Μπορει να βγαζει 4κ/165 αποκλειστικα απο το Display Port.. Χμμ καταλαβα.. Τι σημαίνει αυτό με το display port; Ότι ας πούμε ισχύει μόνο για αλλα cables, για παράδειγμα PC ?? 3 λεπτά πριν, kostiger είπε Θα κοιταζα τις ρυθμισεις εικονας της κονσολας και αν υποστηριζει HDMI 2.1 η οθονη φυσικα. Μπορει να βγαζει 4κ/165 αποκλειστικα απο το Display Port.. Το πιο πιθανο ειναι ειναι να ειναι 1440p/165 HZ το monitor σου εν τω μεταξυ.. Παρεμπιπτόντως κοίταξα τις ρυθμίσεις και έλεγε όντως ότι δεν υποστηρίζει 4κ. Άρα φταίει το monitor τότε
kostiger Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Christmas Gamer είπε Χμμ καταλαβα.. Τι σημαίνει αυτό με το display port; Ότι ας πούμε ισχύει μόνο για αλλα cables, για παράδειγμα PC ?? Παρεμπιπτόντως κοίταξα τις ρυθμίσεις και έλεγε όντως ότι δεν υποστηρίζει 4κ. Άρα φταίει το monitor τότε Θα ηταν καλο να εχεις ελεγξει αν τα εγγενη του χαρακτηριστικα καλυπτουν την προοριζομενη χρηση φιλε. Ενδεχομενως να μπορεις να το ρυθμισεις να τρεχει στα 1440/60. 1
Christmas Gamer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, kostiger είπε Θα ηταν καλο να εχεις ελεγξει αν τα εγγενη του χαρακτηριστικα καλυπτουν την προοριζομενη χρηση φιλε. Ενδεχομενως να μπορεις να το ρυθμισεις να τρεχει στα 1440/60. Κατάλαβα.. Πάντως στο κατάστημα που ξαναπήγα κοίταξαν το καλώδιο και είπαν ότι δεν ήταν 2.1, απλώς έλεγε high speed hdmi αντί για ultra high speed που ελεγε ενα αντιστοιχο 2.1 που κοιταγαμε. Τώρα δεν ξέρω.. Πάντως μου είπαν να πάρω ενα 2.1
kostiger Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Christmas Gamer είπε Κατάλαβα.. Πάντως στο κατάστημα που ξαναπήγα κοίταξαν το καλώδιο και είπαν ότι δεν ήταν 2.1, απλώς έλεγε high speed hdmi αντί για ultra high speed που ελεγε ενα αντιστοιχο 2.1 που κοιταγαμε. Τώρα δεν ξέρω.. Πάντως μου είπαν να πάρω ενα 2.1 Γινε αν θελεις πιο συγκεκριμενος. Ποιο καλωδιο τους πηγες, της κονσολας ή καποιο αλλο; Της κονσολας το ειπαμε, μην επαναλαμβανομαστε ειναι 2.1, αν σου λενε το αντιθετο ειναι ασχετοι ή θελουν να σου πουλησουν κι αλλο ή και τα δυο. Επισης, ποιο ειναι το monitor που εχεις. Και θα ηταν χρησιμο να κανεις και μια δικη σου συντομη ερευνα, το display port που ρωτουσες πιο πανω ειναι αλλος πολυ διαδεδομενος τυπος καλωδιου, που χρησιμοποιειται για τη συνδεση καρτας γραφικων και οθονης. 3
Christmas Gamer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, kostiger είπε Γινε αν θελεις πιο συγκεκριμενος. Ποιο καλωδιο τους πηγες, της κονσολας ή καποιο αλλο; Της κονσολας το ειπαμε, μην επαναλαμβανομαστε ειναι 2.1, αν σου λενε το αντιθετο ειναι ασχετοι ή θελουν να σου πουλησουν κι αλλο ή και τα δυο. Επισης, ποιο ειναι το monitor που εχεις. Και θα ηταν χρησιμο να κανεις και μια δικη σου συντομη ερευνα, το display port που ρωτουσες πιο πανω ειναι αλλος πολυ διαδεδομενος τυπος καλωδιου, που χρησιμοποιειται για τη συνδεση καρτας γραφικων και οθονης. Εννοούσα το καλώδιο της κονσόλας προφανώς δεν τους πήγα ένα οποίο να ναι καλώδιο Μόλις τώρα, Christmas Gamer είπε Εννοούσα το καλώδιο της κονσόλας 20 ώρες πριν, kostiger είπε Γινε αν θελεις πιο συγκεκριμενος. Ποιο καλωδιο τους πηγες, της κονσολας ή καποιο αλλο; Της κονσολας το ειπαμε, μην επαναλαμβανομαστε ειναι 2.1, αν σου λενε το αντιθετο ειναι ασχετοι ή θελουν να σου πουλησουν κι αλλο ή και τα δυο. Επισης, ποιο ειναι το monitor που εχεις. Και θα ηταν χρησιμο να κανεις και μια δικη σου συντομη ερευνα, το display port που ρωτουσες πιο πανω ειναι αλλος πολυ διαδεδομενος τυπος καλωδιου, που χρησιμοποιειται για τη συνδεση καρτας γραφικων και οθονης. Έχεις δικιο. Ευχαριστώ πολύ πάντως 20 ώρες πριν, kostiger είπε Γινε αν θελεις πιο συγκεκριμενος. Ποιο καλωδιο τους πηγες, της κονσολας ή καποιο αλλο; Της κονσολας το ειπαμε, μην επαναλαμβανομαστε ειναι 2.1, αν σου λενε το αντιθετο ειναι ασχετοι ή θελουν να σου πουλησουν κι αλλο ή και τα δυο. Επισης, ποιο ειναι το monitor που εχεις. Και θα ηταν χρησιμο να κανεις και μια δικη σου συντομη ερευνα, το display port που ρωτουσες πιο πανω ειναι αλλος πολυ διαδεδομενος τυπος καλωδιου, που χρησιμοποιειται για τη συνδεση καρτας γραφικων και οθονης. Λοιπόν απ' ό,τι φαίνεται, ο φίλος μου έκανε λάθος καθώς μου έλεγε ότι στο κατάστημα του Media Markt του είπαν ότι το monitor που του πούλησαν ήταν 4Κ, 165 Hz με θύρα HDMI 2.1, αλλά απ'ό,τι φαίνεται μάλλον δεν ισχύει. Αυτο είναι το monitor: https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/260076-monitor-lg-ultragear-24gq50f-va-165hz-1m Χαζομάρα που τον άκουσα και δεν το έψαξα στο ίντερνετ νωρίτερα. Εκείνος επέμενε ότι το κουτί έλεγε 4Κ και 2.1. Δεν ξέρω πως τα είδε αυτά. Πάντως γράφει ότι δεν είναι 2.1 και ούτε 4Κ. Άρα για αυτό δεν έπιανα 4κ σε εκείνον. Και έχεις δίκιο απ'ό,τι προκύπτει επίσης καθώς η κονσόλα έχει ήδη 2.1, παρόλο που εκείνοι επέμεναν το αντίθετο. Ήθελαν μάλλον να μου πουλήσουν έξτρα. Γενικά με έχουν μπερδέψει όλοι λίγο πολύ. Αλλά πλέον θα είμαι πολύ πιο προσεκτικός από δω και πέρα. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από Christmas Gamer
kostiger Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Christmas Gamer είπε Εννοούσα το καλώδιο της κονσόλας προφανώς δεν τους πήγα ένα οποίο να ναι καλώδιο Έχεις δικιο. Ευχαριστώ πολύ πάντως Λοιπόν απ' ό,τι φαίνεται, ο φίλος μου έκανε λάθος καθώς μου έλεγε ότι στο κατάστημα του Media Markt του είπαν ότι το monitor που του πούλησαν ήταν 4Κ, 165 Hz με θύρα HDMI 2.1, αλλά απ'ό,τι φαίνεται μάλλον δεν ισχύει. Αυτο είναι το monitor: https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/260076-monitor-lg-ultragear-24gq50f-va-165hz-1m Χαζομάρα που τον άκουσα και δεν το έψαξα στο ίντερνετ νωρίτερα. Εκείνος επέμενε ότι το κουτί έλεγε 4Κ και 2.1. Δεν ξέρω πως τα είδε αυτά. Πάντως γράφει ότι δεν είναι 2.1 και ούτε 4Κ. Άρα για αυτό δεν έπιανα 4κ σε εκείνον. Και έχεις δίκιο απ'ό,τι προκύπτει επίσης καθώς η κονσόλα έχει ήδη 2.1, παρόλο που εκείνοι επέμεναν το αντίθετο. Ήθελαν μάλλον να μου πουλήσουν έξτρα. Γενικά με έχουν μπερδέψει όλοι λίγο πολύ. Αλλά πλέον θα είμαι πολύ πιο προσεκτικός από δω και πέρα. Στα χρηματα που ξοδεψες δεν θα μπορουσες να βρεις οθονη με HDMI 2.1 επομενως μη σε στενοχωρει αυτο. Μια καλυτερη ερευνα στο μελλον σε οτι κι αν αγοραζεις θα σε βοηθησει, οι πωλητες στους οποιους απευθυνθηκατε οπως αντιλαμβανεσαι δεν ειχαν τις απαιτουμενες γνωσεις για να συμβουλευσουν οποιονδηποτε πελατη, οχι μονο εσενα. Ειναι 1080p λοιπον το μονιτορ.Ρυθμισε την κονσολα να δουλευει στα 1080/120 και να ενεργοποιησεις και το freesync σε οποια παιχνιδια το υποστηριζουν. Με το εν λογω προιον δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω και με αυτο τον τροπο η εμπειρια σου παιζοντας δεν θα ειναι καθολου ασχημη, αναλογα με το τι παιχνιδια θελεις να παιζεις φυσικα. 1
Christmas Gamer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 12/11/2022 στις 12:17 ΜΜ, kostiger είπε Στα χρηματα που ξοδεψες δεν θα μπορουσες να βρεις οθονη με HDMI 2.1 επομενως μη σε στενοχωρει αυτο. Μια καλυτερη ερευνα στο μελλον σε οτι κι αν αγοραζεις θα σε βοηθησει, οι πωλητες στους οποιους απευθυνθηκατε οπως αντιλαμβανεσαι δεν ειχαν τις απαιτουμενες γνωσεις για να συμβουλευσουν οποιονδηποτε πελατη, οχι μονο εσενα. Ειναι 1080p λοιπον το μονιτορ.Ρυθμισε την κονσολα να δουλευει στα 1080/120 και να ενεργοποιησεις και το freesync σε οποια παιχνιδια το υποστηριζουν. Με το εν λογω προιον δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω και με αυτο τον τροπο η εμπειρια σου παιζοντας δεν θα ειναι καθολου ασχημη, αναλογα με το τι παιχνιδια θελεις να παιζεις φυσικα. Έχεις απόλυτο δίκιο. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από Christmas Gamer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα