Basilhs23___ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Πίνει κανένας ξύδι καθημερινώς διαλυμένο μέσα σε νερό; Έπεσα τυχαία σε διάφορες δημοσιεύσεις ελληνικες περί κατανάλωσης ξυδιου και οφέλη για την υγεία. Επειδή μου φάνηκαν περισσότερο μπούρδες έψαξα στα αγγλικά πιο αξιόπιστες σελίδες. Αυτό που συμπεραίνω είναι ότι υπάρχουν θετικές αναφορές πως η κατανάλωση λελογισμενης ποσότητας ξυδιου 1-2 κουταλιά της σούπας και ειδικά του λευκού μηλοξυδου, έχουν μερικά οφέλη για την υγεία, παρόλα αυτά οι μελέτες δεν είναι πολλές και τα δείγματα των εξεταζομενων στις έρευνες είναι πολύ μικρά ώστε να οδηγηθούμε σε γενικά και ασφαλή συμπεράσματα.
nickol-us Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Θυμωμένοι είμαστε; Δεν αποκλείεται να έχει θετική επίδραση, ωστόσο φαντάζομαι θα είναι εφάμιλλη όπως το να καταναλώσεις ένα ποτηράκι κρασί. Μάντεψε τι είναι προτιμότερο
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, nickol-us είπε Θυμωμένοι είμαστε; Δεν αποκλείεται να έχει θετική επίδραση, ωστόσο φαντάζομαι θα είναι εφάμιλλη όπως το να καταναλώσεις ένα ποτηράκι κρασί. Μάντεψε τι είναι προτιμότερο Καμία σχέση με θυμό, έτσι από περιέργεια ρωτάω, έλεγα να αρχίσω να πίνω. Μιας και το κρασί έχει αλκοόλ, θα έλεγα καλύτερο το ξύδι.
rodosf1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 μακριά από τέτοιες τάσεις. dangerous, προσθήκη οξέων στο ήδη όξινο περιβάλλον του στομάχου. 3
korakios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, rodosf1 είπε μακριά από τέτοιες τάσεις. dangerous, προσθήκη οξέων στο ήδη όξινο περιβάλλον του στομάχου. που να δεις εποχή που ήταν της μόδας λεμόνι με ζεστό νερό το πρωί με το που ξυπνάς ... 2
ougxar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Νερο με οζον λεμε μονο και μετα χτυπας και μια φραπελια και εισαι τζετ 1
korakios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, ougxar είπε Νερο με οζον λεμε μονο και μετα χτυπας και μια φραπελια και εισαι τζετ 😂 είχε και άλλες χρήσεις το όζον αν θυμάσαι 🤣 1
korakios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε @korakios μα ρε συ δεν είπα κάτι για ταρζανιέλα σαν hint (για το όζον ) και στην τελική εγώ φταίω αν δεν καταλαβαίνει ο κόσμος την επιστήμη ? 😁 Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από korakios
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, ougxar είπε Νερο με οζον λεμε μονο και μετα χτυπας και μια φραπελια και εισαι τζετ Όζον είχα δοκιμάσει παλιά όταν είχε αγοράσει ο θείος μου το μηχάνημα του γιατρού. Δεν μου άρεσε καθόλου, σχετικά αηδία, το έπινα αναπνεοντας μόνο με το στόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις