Nate Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Σκέφτομαι τώρα που πλησιάζει η black friday (και υπάρχουν ήδη κάποιες καλές προσφορές) να πάρω νέα τηλεόραση. Είμαι ανάμεσα (πάντα στις 55 ίντσες) στην samsung s95b και στην sony a95k. Την πρώτη την βρίσκω γύρω στα 1460 και την δεύτερη λίγο πάνω από τα 1900. Η χρήση θα είναι για ταινίες (μέσω usb stick και σύνδεσης με υπολογιστή), gaming σε ps4 και ps5 και θέαση των καναλιών της ελληνικής τηλεόρασης. Γενικά κλίνω πιο πολύ προς την samsung, γιατί η τιμή είναι αρκετά πιο κάτω από την sony και στα συγκριτικά που έχω δει είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους. Θα ήθελα μια γνώμη πάνω σε αυτό και επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει κάποια έξτρα εγγύηση από αυτές που δίνουν τα μεγάλα μαγαζιά στυλ public για παράδειγμα (καθώς μιλάμε για oled με πιθανότητα burn in). Επίσης, στην black friday λέτε να βγουν τίποτα καλύτερες προσφορές από αυτές που βρίσκω τώρα ή μπα;
spartan29gr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Nate είπε Σκέφτομαι τώρα που πλησιάζει η black friday (και υπάρχουν ήδη κάποιες καλές προσφορές) να πάρω νέα τηλεόραση. Είμαι ανάμεσα (πάντα στις 55 ίντσες) στην samsung s95b και στην sony a95k. Την πρώτη την βρίσκω γύρω στα 1460 και την δεύτερη λίγο πάνω από τα 1900. Η χρήση θα είναι για ταινίες (μέσω usb stick και σύνδεσης με υπολογιστή), gaming σε ps4 και ps5 και θέαση των καναλιών της ελληνικής τηλεόρασης. Γενικά κλίνω πιο πολύ προς την samsung, γιατί η τιμή είναι αρκετά πιο κάτω από την sony και στα συγκριτικά που έχω δει είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους. Θα ήθελα μια γνώμη πάνω σε αυτό και επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει κάποια έξτρα εγγύηση από αυτές που δίνουν τα μεγάλα μαγαζιά στυλ public για παράδειγμα (καθώς μιλάμε για oled με πιθανότητα burn in). Επίσης, στην black friday λέτε να βγουν τίποτα καλύτερες προσφορές από αυτές που βρίσκω τώρα ή μπα; Κοιτα λιγο και την α80κ επεσε η τιμη της στα 1299 oled τεχνολογια και πολυ καλη για ταινιες κιολας Σε lg υπαρχει και η c2 που ειναι και αυτη τοπ επιλογη σε αυτη την κατηγορια και νομιζω πανω κατω στα ιδια λεφτα Αλλα η α95κ ειναι η καλυτερη τηλεοραση της σονυ ,και οχι μονο και με διαφορα απο τα φετινα της μοντελα Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από spartan29gr 1
HALF EVIL Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Τη σαμσουγκ που την βρίσκεις μόνο 1.460 ευρώ; Μήπως δεν είδες κάτι σωστά;
Nate Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, spartan29gr είπε Κοιτα λιγο και την α80κ επεσε η τιμη της στα 1299 oled τεχνολογια και πολυ καλη για ταινιες κιολας Σε lg υπαρχει και η c2 που ειναι και αυτη τοπ επιλογη σε αυτη την κατηγορια και νομιζω πανω κατω στα ιδια λεφτα Αλλα η α95κ ειναι η καλυτερη τηλεοραση της σονυ ,και οχι μονο και με διαφορα απο τα φετινα της μοντελα Έχω τσεκάρει και την c2, αλλά γενικά λέω να πάω σε κάτι top, γιατί την τηλεόραση θα την κρατήσω πιθανότατα πολλά χρόνια. Γι' αυτό είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο. 4 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Τη σαμσουγκ που την βρίσκεις μόνο 1.460 ευρώ; Μήπως δεν είδες κάτι σωστά; Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ λόγω διαφήμισης, οπότε σου στέλνω pm. 1
nikpar00 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 απο εδω την αγορασα σημερα 1458 με δωρο ηχομπαρα 650 ευρω https://www.electrocrete.gr/tv-samsung-qd-oled-qe55s95b-55-smart-4k?skr_prm=WyJmNzY2YzNmMy04MTNiLTRjOWEtOGUwYi04NTc3NDE4MDk2ZDMiLDE2NjgxMjU1MjU0MTcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα