Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200€

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Browsing, Youtube, Spotify, Messenger, Viber.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Αδιάφορο.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δακτυλικό, NFC, Διπλότυπες Εφαρμογές για όλες τις εφαρμογές (Σε στυλ MIUI), 128GB θα έλεγα, μιας και τα 64GB πλέον αρχίζουν να είναι λίγα, notificiation led, σχετικά καλή κατασκευή.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Δεν είναι προτεραιότητα.

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι, αλλά δεν είναι προτεραιότητα.

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν με ενοχλεί αλλά αν ναι, καλύτερα.

😎 Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί;  Αν δεν χρειάζεται root, ναι.

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android, αν γίνεται όσο πιο καθαρό.

10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; Θα ήθελα να είναι αξιοπρεπής και να βγάζει την μέρα άνετα.

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα.

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Με ενδιαφέρει να είναι η Ελληνική/Global version, οπότε υποθέτω πως θα χρειαστεί προσοχή στην επιλογή καταστήματος, ώστε να καλύπτεται στην Ελλάδα η εγγύηση.

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο.

Μπορώ να διαθέσω μέχρι 200€ max.
Προτείνετε όμως και μερικά που ίσως να ξεπερνάνε κατά ελάχιστο το budget αν αξίζουν, μήπως και υπάρξει καμιά προσφορά.

Ξέρω πως πλέον τα Xiaomi δεν προτιμούνται λόγω bloat, αν και έχουν κάποια χαρακτηριστικά στο software που μου αρέσουν.

Γενικά θέλω ένα all-around value for money "γρήγορο" κινητό για τα χρήματα, δοκιμασμένο - από προσωπική σας χρήση αν γίνεται - που να αντέξει στον χρόνο.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά έχουν καθαρό λειτουργικό.

https://www.mi.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=13665&ref=bestprice.gr

https://www.arena777.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=13923&ref=bestprice.gr 

https://www.netmobile.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=13155&ref=bestprice.gr 

Για τα Realme δεν είμαι σίγουρος εάν έχει για διπλότυπες εφαρμογές δεν το έχω ψάξει,αν και έχω Realme.

Για το OnePlus σίγουρα δεν έχει(έχω και από αυτό).

Όπως επίσης δεν έχει service η OnePlus αν και η Smart4All λέει ότι υποστηρίζει.

Τώρα για τα Realme έχουν και εγγύηση και επίσημο service στην Ελλάδα αρκεί να διαβάσεις εδώ τη πρέπει να προσέξεις 

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου γράψεις πάλι ποιο oneplus προτείνεις γιατί το έβγαλαν από το link. 

Οποίος άλλος έχει προτάσεις παρακαλώ γράψτε :)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε

Μπορείς σε παρακαλώ να μου γράψεις πάλι ποιο oneplus προτείνεις γιατί το έβγαλαν από το link. 

Οποίος άλλος έχει προτάσεις παρακαλώ γράψτε :)

Oneplus ce 2 5g στα 252ευρω στο best price

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...