Madlef86 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Έχω ένα Asus laptop με Win11 original και από την αρχή που τον σέταρα ενώ πάω και σβήνω τις γλώσσες από τον πίνακα ελέγχου, κάτω στην μπάρα μου έχει μόνιμα 3 γλώσσες. Συγκεκριμένα έχει Ελληνικά, Αγγλικά ΗΠΑ και Αγγλικά ΗΒ. Έχω δει μερικά βιντεάκια στο yb αλλά μέχρι τώρα δεν παίζει τίποτα... Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. 1
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εδώ τι έχει; Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από micos000
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν έχω 11άρια για να το δω, αν πατήσεις στις τρεις τελίτσες στα Αγγλικά τι έχει; Είχε ένα παρόμοιο θέμα στο insomnia αλλά δεν μπορώ να το βρω αυτήν τη στιγμή. EDIT: Μια λύση που βρήκα γκουγκλάροντας είναι να προσθέσεις το πακέτο γλώσσας "Αγγλικά (Ηνωμένου Βασιλείου" και μετά να το αφαιρέσεις. Δες και το παρακάτω... https://support.microsoft.com/en-us/surface/remove-unwanted-keyboard-or-language-from-windows-11-883fbe1c-fcf8-44bc-ba42-a834f486c058 Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από micos000
Aris_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 αν δεν μπορείς να τις βγάλεις γιατί δεν υπάρχουν σαν installation απο μεριά σου είναι γνωστό bug υπάρχει και στα 10 συνήθως εμφανίζεται αν ανοίγεις αρχεία η πας σε site με κωδικοποίηση στις γλώσσες που προσθέτει (μπορεί και ο ορθογράφος να παίζει κάποιο ρόλο), του περνάει με restart (τουλάχιστον σε μένα win10)
Madlef86 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Πατάς να τις καταργήσεις και τις καταργεί στο μενού. Στην μπάρα κάτω όμως όχι, τις έχει μόνιμα και παίζουν και κανονικά! Έχω κάνει κάτι ενέργειες να τα σβήσω από το Command με εντολές και μετά τα Reg κτλ κτλ αλλά δεν παίζει με τίποτα..!
micos000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Έκανες εγκατάσταση του πακέτου γλώσσας και μετά αφαίρεση;
Madlef86 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Εννοείται. Όπως φαίνεται και στις φώτο που ανέβασα στον πίνακα ελέγχου έχω δύο γλώσσες τώρα ενώ στην μπάρα των Windows κάτω δεν αφαιρεί ποτέ κάποια γλώσσα κι επίσης τα χρησιμοποιεί και κανονικά, δεν είναι μόνο ότι φαίνονται. Τώρα δλδ όπως είναι από Ελληνικά, πατάω ctrl+alt για Αγγλικά και μετά για Ελληνικά θέλει δύο φορές να πατήσω γιατί έχει Αγγλικά ΗΠΑ και ΗΒ..!
Madlef86 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Ακόμα ότι έχω δοκιμάσει δεν παίζει… και με registry που έχω παίξει.. και με εντολές στο command τίποτα…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα