Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω ενα προβλημα με την Cosmote και θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει λοιπόν έχουμε και λέμε η γιαγιά μου στο χωριό έχει μια σύνδεση για σταθερο και ίντερνετ την οποία ομως αφησε απληρωτη για 2-3 μηνες και έγινε οριστική διακοπή οχι απλά φραγή με αποτέλεσμα να της πάρουν το νούμερο πηγα απο την Cosmote τους εξηγησα την κατάσταση και ζητησα να πληρωσω εγω ενα ποσο για να γίνει η επανενεργοποίηση και τα υπόλοιπα να τα κανει διακανονισμό ωστόσο δεν με εξυπηρέτησαν και μου είπαν ότι αυτό γίνεται μονο με παρουσία του κατόχου της γραμμής η αλλιώς με εξουσιοδότηση αλλα η γυναίκα είναι 81χρονων κατάκοιτη και δεν μπορεί ούτε ο λογιστής της μου δίνει τους κωδικούς ταξις για να τυπωσω την εξουσιοδότηση τι άλλο μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Μέσω taxis δεν θα κάνεις τίποτα εκτιμώ. Θα χρειασθεί να έχει κινητό η γιαγιά στο όνομά της, δηλωμένο στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας ώστε να υπάρχει πιστοποίηση για ηλεκτρονική έκδοση της εξουσιοδότησης. Χωρίς αυτό δεν γίνεται απολύτως τίποτα.

Θέλαμε κι εμείς εξουσιοδότηση από κατάκοιτη θεία στην επαρχία και τελικά έγινε μόνο με παρουσία αστυνομικού στο σπίτι. Υπάρχει και η περίπτωση να γίνει μέσω ΚΕΠ αν είναι γνωστή κάποιου υπαλλήλου και μπορεί να μεταβεί στο σπίτι της. Ρωτήστε στον δήμο ή το κοινοτικό κατάστημα.

Δημοσ.

Μεσω ΚΕΠ έχουμε εμείς γνωστό αλλα αυτον τον καιρό λειπει οποτε δεν πάντως σήμερα πηγα σε καταστημα Γερμανού και ρωτησα και ζήτησαν εξουσιοδότηση αμα παω σε κατάστημα Cosmote λετε να το παρακάμψουν η παλι τα ίδια θα μου πουν;

Δημοσ.

Παντού θα ζητήσουν εξουσιοδότηση, από την στιγμή που δεν είσαι ο κάτοχος της γραμμής. Εμείς εδώ και χρόνια το λύσαμε αυτό το θέμα, απλά μεταφέροντας την σύνδεση στο όνομα της συζύγου (δικιά της είναι η θεία).

Ωστόσο μου φαίνεται παράξενο που έγινε σε 3 μήνες πλήρης κατάργηση του αριθμού, όταν αυτό κανονικά γίνεται στους 12 μήνες, έχοντας ένα επιπλέον 6μηνο περιθώριο να το ενεργοποιήσεις πάλι, διαφορετικά μπορεί να δοθεί σε άλλον πελάτη). Στους 3 μήνες γίνεται ολική φραγή.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επανερχομαι στο θεμα με πολλα νευρα λοιπον για να μην σας κουραζω εστειλα ατομο με την ταυτοτητα της πληρωσε οτι χρωσταγε και εκανε αιτημα για επανασυνδεση το ραντεβου ηταν για σημερα 8:30-12:00 μεχρι της 13:10 ουτε φωνη ουτε ακροαση απο πλευρας cosmote ετσι λοιπον αποφασιζω να στειλω εγω ενα.....ευχαριστηριο μηνυμα στη σελιδα της cosmote στο messenger για την υπεροχη εξυπηρετηση που παρεχει και η απαντηση που ελαβα ηταν το τυπικο που στελνουν οτι δηθεν ζητανε συγνωμη για την ταλαιπωρια και το θεμα θα λυθει αυριο λενε ετσι τελειως αοριστα πετανε ενα θα λυθει αυριο και δεν τρεχει τιποτα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, survivor471 είπε

επανερχομαι στο θεμα με πολλα νευρα λοιπον για να μην σας κουραζω εστειλα ατομο με την ταυτοτητα της πληρωσε οτι χρωσταγε και εκανε αιτημα για επανασυνδεση το ραντεβου ηταν για σημερα 8:30-12:00 μεχρι της 13:10 ουτε φωνη ουτε ακροαση απο πλευρας cosmote ετσι λοιπον αποφασιζω να στειλω εγω ενα.....ευχαριστηριο μηνυμα στη σελιδα της cosmote στο messenger για την υπεροχη εξυπηρετηση που παρεχει και η απαντηση που ελαβα ηταν το τυπικο που στελνουν οτι δηθεν ζητανε συγνωμη για την ταλαιπωρια και το θεμα θα λυθει αυριο λενε ετσι τελειως αοριστα πετανε ενα θα λυθει αυριο και δεν τρεχει τιποτα

Στην επανασυνδεση δεν έρχεται συνεργειο, εκτος αν σου εφαγαν την γραμμη οπως ειχα πει

Υπομονη τωρα, τα λαθη πληρώνονται

Δημοσ.
11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Στην επανασυνδεση δεν έρχεται συνεργειο, εκτος αν σου εφαγαν την γραμμη οπως ειχα πει

Υπομονη τωρα, τα λαθη πληρώνονται

Δεν θα πω οτι εχεις αδικο γιατι θα ναι ψεμα και δεν ηταν λαθος αλλα μακακια τεσπα  εγω που μιλησα με τον οτε μου ειπαν οτι πρεπει να παει τεχνικος κανονιστηκε να ερθει χθες δεν ηρθε ξαναμιλησα μαζι τους ειπαν θα ερθει σημερα το πρωι η ωρα κοντευει 12 παλι αφαντος ο τεχνικος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...