jkoukos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δεν υπάρχει FTTC καμπίνα στην περιοχή μου και η παλιά που παίρνω τώρα σύνδεση είναι απέναντι από το σπίτι. Επιπλέον τον Μάρτη έγιναν έργα από τη Vodafone στην περιοχή μου και περάστηκαν οι σωλήνες οπτικών ινών μέχρι το πεζοδρόμιο έξω από κάθε οικοδομή. Επίσης VDSL 100άρι πακέτο δεν δίνεται με σύνδεση από αστικό κέντρο πουθενά και από κανέναν, καθώς για τεχνικούς λόγους απαγορεύεται το Vectoring σε εκείνα τα DSLAM. Τέλος ήδη η Vodafone που έχει αναλάβει την περιοχή, μοιράζει φυλλάδια για το νέο δίκτυο στις οικοδομές. Εε, μετά απ' όλα αυτά δεν νομίζω ότι πρέπει να έχεις αμφιβολία για την σύνδεση που ζήτησα και αποδέχθηκαν. Αυτά για μένα και την περιοχή μου. Δεν γνωρίζω τι ισχύει σε σένα
DeiX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάνοντας έλεγχο και βλεποντας οτι ειναι διαθεσιμη η οδος μου για ftth κάλεσα και Cosmote και ρώτησα αν σε αυτη τη τιμή (32,90€) θα μπορω να εχω ftth. Η υπαλληλος μου απαντησε οχι, και αν θελω οπτικη ινα μεσα στο σπιτι (παρα το γεγονος οτι εχω ηδη τετοια εγκατασταση) πρεπει να παω στο πακετο των 36,90€. Ζητησα να μιλησω με καποιον προϊσταμενο της δηλωνοντας οτι και καλα εχουν κανει τετοια προσφορα σε γνωστο μου. Ακομα δεν εχω λαβει κληση αλλα θα σας ενημερωσω. Απο τη μερια της wind ελαβα λογαριασμο στα 41,51€ γιατι εληξε το voucher. Εκανα αιτηση συμβολαιου λοιπον για να ληξει το θεμα παλι στην ιδια εταιρεια με 33€, 200ρα γραμμη ftth, και οτι ειχα πριν (απεριοριστα κινητα/σταθερα και 120' σε καποιο καρτοκινητο Wind καθε μηνα). Λογω ελλειψης χρονου, καλυτερης προσφορας απο αλλο παροχο και υπομονης δεν μπηκα στη διαδικασια να κανω αιτηση αλλου και να περιμενω το τηλεφωνο του τυπου "γιατι φευγετε απο εμας, θα σας προσφερουμε το πακετο με εκπτωση 0,99€/έτος" κτλ κτλ. Θα σας ενημερωσω ομως για τη cosmote χωρις να αμφισβητω κανεναν εδω μεσα λογω του οτι προφανως οι εταιρειες ειναι ολες ψιλομπαχαλο και αναλογα με το ατομο που θα σου κατσει και τη περιοχη που βρισκεσαι θα εξυπηρετηθεις και αναλογα. -EDIT- Με κάλεσαν σήμερα απο cosmote και κατ' εξαίρεση (και καλά) μου δίνουν ftth 100ρα με 32,90€. Κανονικά ως νέος πελάτης, έχεις δεν έχεις ήδη εγκατάσταση, η τιμή είναι 36,90€ για να μπεί η γραμμή στο σπίτι. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από DeiX
walex Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Είμαι Nova με 100άρα VDSL. με €26. (το συμβόλαιο μου λήγει 7/1/23, penalty εάν φύγω τώρα €17,35) Ενδιαφέρομαι να κάνω αναβάθμιση σε FTTH 200άρα. Nova και Wind έχουν ακριβώς την ίδια τιμή €33. Η μόνη εναλλακτική είναι η Vodafone με €30 (cosmote δεν το σκέφτομαι καθώς ξεφεύγει η τιμή στα €44,90) Έχω ήδη καλέσει Nova και περιμένω να με πάρουν τηλεφωνώ για προσφορά που δεν νομίζω να είναι καλλίτερη από τα €33 και σκέφτομαι να κάνω αίτηση μεταφοράς στην Wind με την ελπίδα να με καλέσουν από Nova για καλλίτερη τιμή. (έχει δείξει στο παρελθόν ότι μόνο έτσι χαμπαριάζουν) τι θα κάνατε στην περίπτωσή μου?
djuan1988 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, walex είπε Είμαι Nova με 100άρα VDSL. με €26. (το συμβόλαιο μου λήγει 7/1/23, penalty εάν φύγω τώρα €17,35) Ενδιαφέρομαι να κάνω αναβάθμιση σε FTTH 200άρα. Nova και Wind έχουν ακριβώς την ίδια τιμή €33. Η μόνη εναλλακτική είναι η Vodafone με €30 (cosmote δεν το σκέφτομαι καθώς ξεφεύγει η τιμή στα €44,90) Έχω ήδη καλέσει Nova και περιμένω να με πάρουν τηλεφωνώ για προσφορά που δεν νομίζω να είναι καλλίτερη από τα €33 και σκέφτομαι να κάνω αίτηση μεταφοράς στην Wind με την ελπίδα να με καλέσουν από Nova για καλλίτερη τιμή. (έχει δείξει στο παρελθόν ότι μόνο έτσι χαμπαριάζουν) τι θα κάνατε στην περίπτωσή μου? Ίδια εταιρεία είναι. Σε λίγες μέρες θα γίνει και η τελική ενοποίηση.
DeiX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Στις 25/11/2022 στις 3:02 ΜΜ, walex είπε Είμαι Nova με 100άρα VDSL. με €26. (το συμβόλαιο μου λήγει 7/1/23, penalty εάν φύγω τώρα €17,35) Ενδιαφέρομαι να κάνω αναβάθμιση σε FTTH 200άρα. Nova και Wind έχουν ακριβώς την ίδια τιμή €33. Η μόνη εναλλακτική είναι η Vodafone με €30 (cosmote δεν το σκέφτομαι καθώς ξεφεύγει η τιμή στα €44,90) Έχω ήδη καλέσει Nova και περιμένω να με πάρουν τηλεφωνώ για προσφορά που δεν νομίζω να είναι καλλίτερη από τα €33 και σκέφτομαι να κάνω αίτηση μεταφοράς στην Wind με την ελπίδα να με καλέσουν από Nova για καλλίτερη τιμή. (έχει δείξει στο παρελθόν ότι μόνο έτσι χαμπαριάζουν) τι θα κάνατε στην περίπτωσή μου? Δεν θα σε καλεσουν ποτέ... Αν δεν βαριέσαι και έχεις χρόνο αξίζει να κάνεις άιτηση σε άλλη εταιρεία αλλά στη περίπτωση της wind μπορεί και να μη σου κάνει αντιπροσφορά η nova επειδή όντως σε λίγο θα γίνει ενοποίηση και δεν θα σε χάσουν απο πελάτη... Πάντως αν πας wind θα έχεις και 3 μήνες δωρεάν άρα και πάλι κερδισμένος θα βγείς (ακόμα και αν δεν σου κάνουν αντιπρόταση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα