DeiX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Έχω εδώ και 2 χρόνια FTTH με τη WIND με χρήση voucher. Λήγει το voucher και το συμβολαιο μου φυσικά. Οι τύποι παρά το γεγονός του ότι μου έχουν στείλει 3 sms οπου ζητούν να τους καλέσω για νέα προσφορά και ανανέωση συμβολαίου, και παρά το γεγονός ότι τους κάλεσα εγώ με δική μου χρέωση 3 φορές μου αρνήθηκαν κάθε προσφορά γιατί πρέπει λένε πρώτα να λήξει το συμβόλαιο και ύστερα να το δούμε (σε αντίθεση φυσικά με τα 3 sms που έστειλαν). Όπως και να χει σήμερα και κατοπιν mail που τους έστειλα με πήρε ένας υπάλληλος και μου προσεφερε στα 33€ ότι έχω ήδη στα 29€(100ρα με voucher) . Του αρνήθηκα γιατί στο Site τους παίζει καλύτερη προσφορά και ζήτησα τουλάχιστον αυτή. Αν περάσω σε άλλη εταιρεία (π.χ. vodafone) εφόσον έχω FTTH ρισκάρω κάτι στη σταθερότητα της γραμμής μου?? Λογικά θα πρέπει να είναι ακριβώς ίδια τα πράγματα με τη wind (παρά το γεγονός ότι η εγκατάσταση έγινε απο τη Wind). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δεν έχει σημασία που η εγκατάσταση έγινε από την Wind. Μπορείς και έχεις το δικαίωμα να πας σε όποιον πάροχο επιθυμείς κάνοντας φορητότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bep1995 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δεν θα έχεις κάποιο θέμα σταθερότητας, σε όποιον πάροχο και να πας στο ίδιο δίκτυο θα είσαι, από την ίδια καμπίνα θα παίρνεις ίντερνετ. Έχω πριν ένα μήνα έβαλα 200αρα nova στα 33, δεν νομίζω να βρεις σε άλλον πάροχο πιο φθηνά, χώρια που wind-nova θα γίνουν ένα με το όνομα nova. Άρα μόνο ote και vodafone είναι οι εναλλακτικές σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Και η Nova σήμερα είναι εναλλακτική και καλή περίπτωση, καθώς επίσημα πρόκειται για άλλον πάροχο έως ότου γίνει πλήρης ενοποίηση με Wind (που θα ολοκληρωθεί μετά από τουλάχιστον ένα 6μηνο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Οκ παιδια ευχαριστώ για τις απαντησεις. Αρα με λιγα λογια εφοσον ειναι ftth θα εχω την ιδια ποιοτητα γραμμης πρακτικα. Θα πρεπει ο νεος παροχος να κανει καποια αλλαγη μεσα στο σπιτι ή απλά αλλάζω router της νεας εταιρειας και ολα οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Η εγκατάσταση παραμένει η ίδια. Αλλάζει ΟΝΤ και Router που θα σου τα δώσει ο νέος πάροχος. Δεν υπάρχει καμία διαφορά με την φορητότητα και αλλαγή παρόχου σε DSL. Απλά σε FTTH την πρώτη φορά έχουμε όλη αυτή την διαδικασία της σύνδεσης με την εγκατάσταση σε όλη την οικοδομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Ok αρα θα προχωρησω κατα πασα πιθανοτητα σε vodafone με 30€ ftth 200ρι και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bep1995 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 hour ago, DeiX said: Ok αρα θα προχωρησω κατα πασα πιθανοτητα σε vodafone με 30€ ftth 200ρι και βλέπουμε με 3 ευρω παραπανω nova και wind δινουν απεριοριστα προς κινητα ενω η voda μονο 6 ωρες. αν βεβαια δεν καλεις κινητα απο το σταθερο συχνα, πηγαινεις στη vodafone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, bep1995 είπε με 3 ευρω παραπανω nova και wind δινουν απεριοριστα προς κινητα ενω η voda μονο 6 ωρες. αν βεβαια δεν καλεις κινητα απο το σταθερο συχνα, πηγαινεις στη vodafone Μου τη δινει που σε παλιους και "καλοπληρωτες" πελατες (όπως εγώ), που δεν τους εχω καθυστερησει ουτε μια φορα τη πληρωμη αρνουνται να μου δωσουν εστω τη προσφορα του site. Εφοσον το internet μου δεν θα επηρεαστει δεν με νοιαζει ουτε ο παραπανω χρονος σε κινητα.... Το πιθανοτερο σεναριο ειναι να με καλεσουν οι ιδιοι οταν δουν την αιτηση σε νεο παροχο και να προσπαθησουν να με κρατησουν. Τοτε βλεπουμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, DeiX είπε Μου τη δινει που σε παλιους και "καλοπληρωτες" πελατες (όπως εγώ), που δεν τους εχω καθυστερησει ουτε μια φορα τη πληρωμη αρνουνται να μου δωσουν εστω τη προσφορα του site. Και σε εμενα το ιδιο ακριβως με την κοσμοτε γι αυτο και έφυγα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δεν δίνουν σε υφιστάμενους πελάτες που θέλουν ανανέωση συμβολαίου καλύτερη προσφορά απο τους νέους δυστυχώς.. Ένταξη 3 ευρώ διαφορά δεν ειναι πολλά για ftth😍.. τι να πουμε εμείς με adsl χαλια ταχύτητα και αποσυνδέσεις (τωρα τελευταία) στην ιδια τιμη με ftth 100αρα.. 😭 Υπάρχει η πιθανότητα μετά απο αίτηση φορητοτητας να σου δωσουν χαμηλότερη τιμη (αυτή που εχει στο site και είναι για νέους πελάτες) αλλά δεν είναι και σίγουρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bep1995 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, DeiX said: Μου τη δινει που σε παλιους και "καλοπληρωτες" πελατες (όπως εγώ), που δεν τους εχω καθυστερησει ουτε μια φορα τη πληρωμη αρνουνται να μου δωσουν εστω τη προσφορα του site. Εφοσον το internet μου δεν θα επηρεαστει δεν με νοιαζει ουτε ο παραπανω χρονος σε κινητα.... Το πιθανοτερο σεναριο ειναι να με καλεσουν οι ιδιοι οταν δουν την αιτηση σε νεο παροχο και να προσπαθησουν να με κρατησουν. Τοτε βλεπουμε... Και εγώ 8 χρόνια είμαι στην nova χωρίς επίσης να έχω καθυστερήσει, και στο κατάστημα τους ζήτησα αν γίνεται το πακέτο να βγει στα 33 όπως είναι στο site και έτσι και έγινε. Ίσως παίζει ρόλο που ήμουν στον αέρα αφού είχε λήξει το συμβόλαιο και έκανα στην ουσία νέο. Ελπίζω μετά από 2 χρόνια όταν έρθει η ώρα να κάνω ανανέωση μη μου ζητάνε περισσότερα !! Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από bep1995 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Τελικα η vodafone δεν εχει δικαιωμα να μου δωσει ftth παρα μονο 24mbps μου ειπανε lol!!! Αυριο θα παρω και nova γιατι η cosmote ξεφευγει και νομιζω πως δεν εχει νοημα (~37€ για 100ρα). Τελικα ολοι τα ιδια σκ@τ@ ειναι... Όχι για το 3€ αλλα για τη κοροϊδια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Σε Cosmote η 100άρα είναι στα 32,90€ (με 500' κινητά). Μόλις χθες έκανα αίτημα σύνδεσης σε FTTH. H τιμή στα 36,90€ αφορά απεριόριστα κινητά, αλλά λες ότι σου είναι αδιάφορο. Και για να σε προλάβω που θα γράψεις ότι αυτό το πακέτο δεν αφορά FTTH, αν κάνεις έλεγχο διαθεσιμότητας με την διεύθυνση του σπιτιού, θα σου βγάλει όλα τα πακέτα που δίνει σε FTTH, ανάλογα ποιανού παρόχου είναι το δίκτυο οπτικών ινών στην περιοχή. Σε μένα είναι 50, 100 και 200, καθώς το δίκτυο FTTH ανήκει στην Vodafone που προς το παρόν δεν δίνει μεγαλύτερα πακέτα στην χοντρική και λιανική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, jkoukos είπε Και για να σε προλάβω που θα γράψεις ότι αυτό το πακέτο δεν αφορά FTTH, αν κάνεις έλεγχο διαθεσιμότητας με την διεύθυνση του σπιτιού, θα σου βγάλει όλα τα πακέτα που δίνει σε FTTH, ανάλογα ποιανού παρόχου είναι το δίκτυο οπτικών ινών στην περιοχή. Σε μένα είναι 50, 100 και 200, καθώς το δίκτυο FTTH ανήκει στην Vodafone που προς το παρόν δεν δίνει μεγαλύτερα πακέτα στην χοντρική και λιανική. Είσαι σίγουρος ότι θα σου δωσει σε αυτη τη τιμη FTTH και όχι σε καφάο? Θα καλεσω και θα επιβεβαιωσω αν ειναι, αλλα το τονιζουν εντονα στο πακετο των 36,90€ (100% οπτικη ινα μεχρι την πριζα του σπιτιου σου) ενω στο αλλο απλα σου λενε εγγυηση ταχυτητας, και επειδη τιποτα δεν χαριζεται σε αυτη τη χωρα, οπως και τιποτα δεν ειναι ξεκαθαρο (και συνηθως ειναι εναντια στον καταναλωτη) θα το παιξω λιγο δυσπιστος μεχρι να το επιβεβαιωσω και θα ενημερωσω το topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα