btkak Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, έχω ένα SE2020 και εδώ και μερικές ημέρες υπάρχει πρόβλημα στην κάμερα. Συγκεκριμένα η πίσω κάμερα μαυρίζει (όταν συμβαίνει αυτό σταματάει να δουλεύει και ο φακός). Με επανεκκίνηση δουλεύει για λίγο (ανάβει και ο φακός), αλλά μόλις προσπαθήσει να εστιάσει ξανακολλάει και μαυρίζει ξανά (δεν προλαβαίνω να τραβήξω ούτε μία φωτογραφία). Επανέρχεται (τρόπος του λέγειν γιατί όπως ανλεφερα πριν ούτε μία φωτο δεν προλαβαίνει να τραβήξει) μόνο με επανεκκίνηση. Αλλιώς παραμένει μαύρο. Έχω δοκιμάσει να κλείσω και να ξαναανοίξω το app της κάμερας, είναι απενεργοποιημένο το voiceover, έχω κλείσει λοιπές εφαρμογές, έκανα επαναφορά και γενικά ότι προτείνεται από ξένα sites αλλά το πρόβλημα παραμένει. Η selfie κάμερα λειτουργεί κανονικά. Μήωπς υπάρχει καμία ιδέα σχετικά με το τι μπορεί να συμβαίνει; Quote
Tasos19s Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, btkak είπε Καλησπέρα, έχω ένα SE2020 και εδώ και μερικές ημέρες υπάρχει πρόβλημα στην κάμερα. Συγκεκριμένα η πίσω κάμερα μαυρίζει (όταν συμβαίνει αυτό σταματάει να δουλεύει και ο φακός). Με επανεκκίνηση δουλεύει για λίγο (ανάβει και ο φακός), αλλά μόλις προσπαθήσει να εστιάσει ξανακολλάει και μαυρίζει ξανά (δεν προλαβαίνω να τραβήξω ούτε μία φωτογραφία). Επανέρχεται (τρόπος του λέγειν γιατί όπως ανλεφερα πριν ούτε μία φωτο δεν προλαβαίνει να τραβήξει) μόνο με επανεκκίνηση. Αλλιώς παραμένει μαύρο. Έχω δοκιμάσει να κλείσω και να ξαναανοίξω το app της κάμερας, είναι απενεργοποιημένο το voiceover, έχω κλείσει λοιπές εφαρμογές, έκανα επαναφορά και γενικά ότι προτείνεται από ξένα sites αλλά το πρόβλημα παραμένει. Η selfie κάμερα λειτουργεί κανονικά. Μήωπς υπάρχει καμία ιδέα σχετικά με το τι μπορεί να συμβαίνει; Quote Είναι πειραγμένο το τηλέφωνο ή δεν έχει ανοιχτεί ποτέ;
koutsis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, btkak είπε Καλησπέρα, έχω ένα SE2020 και εδώ και μερικές ημέρες υπάρχει πρόβλημα στην κάμερα. Συγκεκριμένα η πίσω κάμερα μαυρίζει (όταν συμβαίνει αυτό σταματάει να δουλεύει και ο φακός). Με επανεκκίνηση δουλεύει για λίγο (ανάβει και ο φακός), αλλά μόλις προσπαθήσει να εστιάσει ξανακολλάει και μαυρίζει ξανά (δεν προλαβαίνω να τραβήξω ούτε μία φωτογραφία). Επανέρχεται (τρόπος του λέγειν γιατί όπως ανλεφερα πριν ούτε μία φωτο δεν προλαβαίνει να τραβήξει) μόνο με επανεκκίνηση. Αλλιώς παραμένει μαύρο. Έχω δοκιμάσει να κλείσω και να ξαναανοίξω το app της κάμερας, είναι απενεργοποιημένο το voiceover, έχω κλείσει λοιπές εφαρμογές, έκανα επαναφορά και γενικά ότι προτείνεται από ξένα sites αλλά το πρόβλημα παραμένει. Η selfie κάμερα λειτουργεί κανονικά. Μήωπς υπάρχει καμία ιδέα σχετικά με το τι μπορεί να συμβαίνει; Quote Ακούγεται για hardware προβλημα. Πήγαινε το σε κάποιο service.
M A T R I X Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Έφαγε πρόσφατα μήπως καμιά τούμπα ή ανοίχτηκε για να γίνει κάποια αλλαγή εσωτερικά; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα