Προς το περιεχόμενο

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance εγκαταλείπει τη διάσωση της FTX

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Γνωρίζει κάποιος ειδικός να μας πει πόσο τοις εκατό έχασε το ευρώ; 

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν. 

Αυτές οι επενδύσεις...... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

48 λεπτά πριν, snot είπε

Το BNB ήταν μάλλον και το μοναδικό νόμισμα που πήγε καλύτερα από το BTC ή έστω δεν πήγε χειρότερα από αυτό στον προηγούμενο κρυπτοχειμώνα. Αν δεν γίνει καμία φάση αλλά Luna ή FTX δεν το βλέπω να μασάει

Σωστά, αλλά θέλω να ψάξω το γιατί επακριβώς έχει αντέξει, αν έχει στιβαρό λόγο οκ. Αλλιώς αν δεν έχει κάποιο σοβαρό λόγο ίσως αξίζει να σκεφτεί κάποιος το short.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν καταλαβαίνω... Δεν έλεγαν τόσο καιρό οτι τα κρυπτονομίσματα δεν κινδυνεύουν απο κόλπα που ισχύουν μόνο για το κανονικό (φιατ) χρήμα ?  Που είναι "η ισχύς του αποκεντρωμένου" νομίσματος ? Κι έχουμε κανα νέο απο την Νικαράγουα (ή η Κοστα Ρίκα ήταν ?) και τις κεντροαφρικανικές χώρες που υιοθέτησαν τα κρυπτονομίσματα, τι γίνεται ?

Επεξ/σία από Eloy

όποιος κατάφερε να αγοράσει κάποιο crypto τις τελευταίες 48ώρες έχει καλός.  Είναι όλα ελεγχόμενα δύστυχος και εμείς θα καθόμαστε να φάμε ότι περισσέψει. Έχω μπεί και εγώ στο τρυπάκι να κοιτάω και να βάζω κάποια € (έτσι για την πλάκα μιας και δεν χαλάω πουθενά αλλού λεφτά) για να δω τι γίνεται. 

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι θέλει πολύ μελέτη και ότι η υπόθεση έχει πολύ ζουμί. 

1 ώρα πριν, polaki είπε

Σωστά, αλλά θέλω να ψάξω το γιατί επακριβώς έχει αντέξει, αν έχει στιβαρό λόγο οκ. Αλλιώς αν δεν έχει κάποιο σοβαρό λόγο ίσως αξίζει να σκεφτεί κάποιος το short.

Αντέχει γιατί τα καίει συνέχεια και το αποπληθωρίζει... Μέχρι στιγμής έχουν καεί $41,475,544.79 🥶. Θα μπορούσε να τα δώσει σε μένα να τα κάψω εγώ :wub:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και πολλοί λατρεύετε να το βλέπετε στα εβδομαδιαία posts της Epic games.. Here we go:

20221109_014531.jpg

Επεξ/σία από dim_plo

πόπο κακία, πόσο πόνεσε μερικούς απο εσάς όλη η αυξηση των κρύπτο ή μάλλον το οτι δεν βγάλατε λεφτά ενώ άλλοι έβγαλαν?

αχ αυτή η κατσίκα...

• Like 1
  • Confused 1

2 ώρες πριν, ethereum είπε

$14.6 δις έχασε  o Sam Bankman της FTX σύμφωνα με το Bloomberg

Ναι, τα έχασε από τη μια τσέπη και τα βρήκε στην άλλη. Ποιος ξέρει τι κουμάντα έκανε σε μέρη εξωτικά κι αφορολόγητα, δεν είναι κι ο πρώτος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κρυπτοmining δεν απορροφα ενεργεια? με πολιτικες στην εξοικονομηση ενεργειας με οποιας μορφης και αν επιβληθει ποιος θα επενδυσει σε νεο hardware? αρα και το μελλον των κρυπτονομισματων ειναι αμφιλεγομενο, περα των οποιων χρηματιστηριακων κερδοσκοπικων ενδιαμεσων πρακτικων.

Επεξ/σία από μπουρτζοβλαχος

4 hours ago, Eloy said:

Εγώ δεν καταλαβαίνω... Δεν έλεγαν τόσο καιρό οτι τα κρυπτονομίσματα δεν κινδυνεύουν απο κόλπα που ισχύουν μόνο για το κανονικό (φιατ) χρήμα ?  Που είναι "η ισχύς του αποκεντρωμένου" νομίσματος ? Κι έχουμε κανα νέο απο την Νικαράγουα (ή η Κοστα Ρίκα ήταν ?) και τις κεντροαφρικανικές χώρες που υιοθέτησαν τα κρυπτονομίσματα, τι γίνεται ?

Τα κρυπτο είναι χειρότερα από τα fiat γιατί δεν υπόκεινται στις τραπεζικές και άλλες προστασίες καταναλωτή, έχουν παιχτεί και παίζονται όλες οι κομπίνες του τραπεζικού συστήματος πριν υπάρξουν οι προστασίες

32 λεπτά πριν, Marios2410 είπε

Κατι τυποι σαν αυτον εδω σας εχουν καψει το μυαλο στο ελληνικο cryptoyoutube..  

image.png.4fe5b1da748e7076826e0fc55ad7b4f1.png

ποιος είναι πάλι αυτός?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...