Crash24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Η FTX δεν θα διασωθεί τελικά από το μεγαλύτερο ανταγωνιστή της. Μία ημέρα μετά την πρόταση εξαγοράς του γνωστού ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων, η Binance δήλωσε ότι αποσύρει την πρότασή της αφού ανακάλυψε αρκετές οικονομικές ατασθαλίες στα βιβλία της εταιρείας. «Ως αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου, καθώς και των τελευταίων ειδήσεων σχετικά με την περίεργη μεταχείριση κεφαλαίων των πελατών και τις έρευνες των αμερικανικών υπηρεσιών, αποφασίσαμε ότι δεν θα επιδιώξουμε μια πιθανή εξαγορά της FTX», έγραψε η Binance στο Twitter το απόγευμα της Τετάρτης. «Ο στόχος μας ήταν να είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε τους πελάτες της FTX με παροχή ρευστότητας, αλλά τα ζητήματα είναι πέρα από τον έλεγχο ή την ικανότητά μας να βοηθήσουμε». Η πρόταση εξαγοράς που εγκαταλείφθηκε επισφραγίζει μια ταραχώδη εβδομάδα για την FTX. Στις 2 Νοεμβρίου, η Coinbase δημοσίευσε μια έκθεση που αποκάλυπτε ότι το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων αντιμετώπιζε κρίση ρευστότητας. Στη συνέχεια ο CEO της Binance, Changpeng Zhao, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα πουλήσει tokens του κρυπτονομίσματος FTT της FTX, αξίας περίπου 529 εκατομμυρίων δολαρίων, μια κίνηση που εξαφάνισε την αξία του κρυπτονομίσματος και ξεκίνησε μια δημόσια διαμάχη μεταξύ των ανταγωνιστικών ανταλλακτηρίων. Ακόμη και όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά η εξαγορά, η πιθανότητα να προχωρήσει η συμφωνία φαινόταν αβέβαιη, με τον Zhao να τονίζει τότε ότι η πρόταση δεν ήταν δεσμευτική. «Πρόκειται για μια εξαιρετικά δυναμική κατάσταση και αξιολογούμε την κατάσταση σε πραγματικό χρόνο. Η Binance έχει τη διακριτική ευχέρεια να αποσυρθεί από τη συμφωνία ανά πάσα στιγμή» δήλωσε την Τρίτη. Μέχρι το επόμενο πρωί, η The Wall Street Journal και η Coinbase με ξεχωριστές αναφορές υποστήριξαν ότι η Binance ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τις προσπάθειeς διάσωσης της FTX. Λιγότερο από μία ώρα αργότερα, το Bloomberg ανέφερε ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ διερευνούσε την FTX για να διαπιστώσει αν η εταιρεία είχε προχωρήσει σε κακή διαχείριση των κεφαλαίων των πελατών της. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η SEC ερευνούν επίσης την Binance. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgik123 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αντίποινα από BINANCE για LUNA Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από georgik123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotronas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μετά το μάσημα ξεκινάμε τις τσιχλόφουσκες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marloumpas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 ερχεται και η σειρα του οχι τωρα αλλα ερχεται ,απιστευτη φουσκα και πληρως ελεγχομενη αγορα!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 bitcoin μονο χαχααχ 15κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Το σημαντικό εδώ είναι να καταλάβει ο κόσμος ότι ασχέτως του αν είναι decentralized ένα νόμισμα ή όχι, η πλατφόρμα που το "εμπορεύεσαι" είναι κανονική ιδιωτική εταιρεία. Όσο μεγάλη και να είναι, έχεις πάντα το ρίσκο να την πατήσεις. Προφανώς έγινε ακραία κακοδιαχείρηση των κεφαλαίων, και αυτό έσκασε τώρα που εδώ και μήνες η αγορά είναι πεσμένη. Και θα παραμείνει πεσμένη για αρκετό διάστημα. Όταν όλα ανεβαίνουν, οι κακοδιαχειρίσεις περνάνε πιο απαρατήρητες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://youtube.com/vApxQdoa5RY Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από Exoskeletor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν και δεν το χαίρομαι το είχα γράψει πριν περίπου 5 μήνες ότι το bitcoin θα έπεφτε κι άλλο όπως και όλη η αγορά crypto. Δεν διεκδικώ δάφνες αφού και εγώ το διάβασα από κάπου και μάλλον ο τύπος φαίνεται να έχει δίκιο. Αν ισχύει αυτό που είχε πει εκτιμούσε απώλεια 90% δηλαδή να πάει γύρω στα 7000 και κάποια στιγμή να ξανανέβει (λογικά αν επιβιώσει η αγορά το btc θα είναι μέσα). Μου μοιάζει υπερβολικό βέβαια. Φυσικά δεν προτείνω να βάλετε λεφτά σε crypto. ακόμα και στο υποθετικό σενάριο από 7000 να πάει 35000 είναι απόδοση 5x δεν θα γίνουμε πλούσιοι. Τα μικρά είναι καθαρός τζόγος εκτός αν έχει κάποιος πληροφορίες ή πραγματικές γνώσεις. σσ. αν τώρα επιμένουμε η κλασική συμβουλή: Παίζουμε /τζογάρουμε μόνο λεφτά που μας περισσεύουν. Τέλος, ας επαναλάβω μακάρι το πρόβλημα μας να ήταν η τιμή των crypto ... Spoiler Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από Dimitris_1981 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Αν και δεν το χαίρομαι το είχα γράψει πριν περίπου 5 μήνες ότι το bitcoin θα έπεφτε κι άλλο όπως και όλη η αγορά crypto. Δεν διεκδικώ δάφνες αφού και εγώ το διάβασα από κάπου και μάλλον ο τύπος φαίνεται να έχει δίκιο. Αν ισχύει αυτό που είχε πει εκτιμούσε απώλεια 90% δηλαδή να πάει γύρω στα 7000 και κάποια στιγμή να ξανανέβει (λογικά αν επιβιώσει η αγορά το btc θα είναι μέσα). Μου μοιάζει υπερβολικό βέβαια. Φυσικά δεν προτείνω να βάλετε λεφτά σε crypto. ακόμα και στο υποθετικό σενάριο από 7000 να πάει 35000 είναι απόδοση 5x δεν θα γίνουμε πλούσιοι. Τα μικρά είναι καθαρός τζόγος εκτός αν έχει κάποιος πληροφορίες ή πραγματικές γνώσεις. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έχω γράψει αρκετές φορές εδώ για τα Crypto, πλέον ασχολούμαι πολύ λιγότερο, ΑΛΛΑ αν προσέξεις πολλά από τα top νομίσματα έχουν πέσει 90 με 95%. Δεν ξέρω αν και το BTC θα πέσει τόσο, δε νομίζω, σίγουρα όχι σε τέτοια νούμερα. Αυτήν την περίοδο προσωπικά δεν κάνω τίποτα, είναι όλα ρευστοποιημένα. Αλλά ΑΝ ήταν να κάνω κάτι, θα έψαχνα κάποιο νόμισμα που ΔΕΝ έχει πέσει 80-90%, θα το μελετούσα, να δω από ποιανού νομίσματος τα @@ κρέμεται ( κοινώς έχει συσχέτιση της οποιαδήποτε μορφής), θα έβρισκα στο ίδιο οικοσύστημα τί πτώση έχουν τα υπόλοιπα, και θα πόνταρα στο περεταίρω πέσιμό του (short). Το BNB για μένα κρατιέται αρκετά ψηλά, και δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί. ΙΣΩΣ να ήταν μια επιλογή μου στο να ποντάρω να ΠΕΣΕΙ. Δες πχ LiteCoin, Solana, Etherium, και πολλά άλλα πόσο έχουν πέσει εδώ και 1 χρόνο ακριβώς. Κάποια 70 με 80%. Το BNB γιατί έχει πέσει "μόνο" 50%? Η συγκεκριμένη έρευνα μου είναι βασισμένη σε 4-5 ώρες μελέτη το ΣΚ που μας πέρασε. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και πολύ πιο κραυγαλέες προτάσεις ακόμα πιο αδύναμων coins που για κάποιο λόγο έχουν "ξεχαστεί" χωρίς την πτώση των υπολοίπων. Πάντως αυτή η περίοδος ΔΕΝ είναι περίοδος για το λεγόμενο "buy the dip". Now we wait. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollars Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, Giorgos20177 είπε bitcoin μονο χαχααχ 15κ Μπορεί να είναι 15κ τώρα αλλά όλα τα funds αγοράζουν συνέχεια θέλω να δω να γελάς στο επόμενο run 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μήτσο πάλι κράζεις τα κρυπτο δεν βαρέθηκες? Ελπίζω να έχεις καταλάβει γιατί πέφτουν όλα και ότι είναι αποτέλεσμα ότι η ftx αποφάσισε να τζογαρει με τα λεφτά των πελατών της με αποτέλεσμα να πουλάει ότι έχει και δεν έχει για να γλυτώσει την χρεωκοπια πράγμα που δεν έγινε. Άσχημο για τον χώρο κ για τον κόσμο που θα χάσει τα λεφτά του αλλά τουλάχιστον έτσι θα ξεβρωμισει ο χώρος από τους κακους παίχτες. 1 ώρα πριν, Giorgos20177 είπε bitcoin μονο χαχααχ 15κ Έχεις δίκιο μόνο 15k ευκαιρία να αγόρασω περισσότερα σατοσι με τα λεφτά μου 🤑 Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από icenex 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, dollars είπε Μπορεί να είναι 15κ τώρα αλλά όλα τα funds αγοράζουν συνέχεια θέλω να δω να γελάς στο επόμενο run τα fund δεν αγοράζουν bitcoin. αγοράζουν κόκκινα δάνεια, υγιείς επιχειρήσεις κτλ. θα δεις τι έχει να γίνει με την Αττική Οδό πχ. πόσα θα επενδύσουν τα fund. με τέτοιον πληθωρισμό πάνε στα σίγουρα κέρδη. και αυτό ισχύει για όλες τις επιχειρήσεις. έχει φύγει πολύ χρήμα από εταιρείες τεχνολογίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αμα θελετε τζογο παίξτε κανα προ-πο ποιο σιγουρο ειναι............. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από filipprin 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, polaki είπε Έχω γράψει αρκετές φορές εδώ για τα Crypto, πλέον ασχολούμαι πολύ λιγότερο, ΑΛΛΑ αν προσέξεις πολλά από τα top νομίσματα έχουν πέσει 90 με 95%. Δεν ξέρω αν και το BTC θα πέσει τόσο, δε νομίζω, σίγουρα όχι σε τέτοια νούμερα. Αυτήν την περίοδο προσωπικά δεν κάνω τίποτα, είναι όλα ρευστοποιημένα. Αλλά ΑΝ ήταν να κάνω κάτι, θα έψαχνα κάποιο νόμισμα που ΔΕΝ έχει πέσει 80-90%, θα το μελετούσα, να δω από ποιανού νομίσματος τα @@ κρέμεται ( κοινώς έχει συσχέτιση της οποιαδήποτε μορφής), θα έβρισκα στο ίδιο οικοσύστημα τί πτώση έχουν τα υπόλοιπα, και θα πόνταρα στο περεταίρω πέσιμό του (short). Το BNB για μένα κρατιέται αρκετά ψηλά, και δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί. ΙΣΩΣ να ήταν μια επιλογή μου στο να ποντάρω να ΠΕΣΕΙ. Δες πχ LiteCoin, Solana, Etherium, και πολλά άλλα πόσο έχουν πέσει εδώ και 1 χρόνο ακριβώς. Κάποια 70 με 80%. Το BNB γιατί έχει πέσει "μόνο" 50%? Η συγκεκριμένη έρευνα μου είναι βασισμένη σε 4-5 ώρες μελέτη το ΣΚ που μας πέρασε. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και πολύ πιο κραυγαλέες προτάσεις ακόμα πιο αδύναμων coins που για κάποιο λόγο έχουν "ξεχαστεί" χωρίς την πτώση των υπολοίπων. Πάντως αυτή η περίοδος ΔΕΝ είναι περίοδος για το λεγόμενο "buy the dip". Now we wait. Το BNB ήταν μάλλον και το μοναδικό νόμισμα που πήγε καλύτερα από το BTC ή έστω δεν πήγε χειρότερα από αυτό στον προηγούμενο κρυπτοχειμώνα. Αν δεν γίνει καμία φάση αλλά Luna ή FTX δεν το βλέπω να μασάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα