Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 10/11/2022 στις 9:57 ΠΜ, mak3don είπε

έχω χρησιμοποιήσει την πρώτη φορά στα 50.000 χλμ ένα της liqui Moly που έλεγε προστασία του PDF

DPF

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για βενζίνη τι προτείνετε ?

Διάβασα σε κάποιο φόρουμ liqui moli fuel injection  ... 😕 Συμφωνείτε με κάποιους που λένε αντι για ενισχυτικό καυσίμου βάζε φουλαρισμα 100ρα μια δυο φορές το χρόνο?

Δημοσ.

Σε προϊόντα Ευρώπης βαλτε dynamax, Πολωνίκη εταιρεία που παράγει για mpmoil, liqui moly και άλλες και είναι στην μισή τιμή από άλλες. 

Σε αμερικάνικα προϊόντα με μπόλικο PEA(polyetheramine) το οποίο είναι το νούμερα ενα καθαριστικό στοιχείο είναι αυτά της Redline,amsoil, techron. 

Για τους diy τύπους Isopropyl Alcohol η καθαρή ακετονη. 

Οποίος έχει όρεξη για διάβασμα.. https://bobistheoilguy.com/forums/forums/fuels-and-fuel-additives-gasoline-and-diesel.37/

Η παραπάνω δόση από αυτά τα προϊόντα μέσα στο ρεζέρβουαρ σας θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερο κακό από το να μην είχατε καθόλου μέσα. Να φοράτε γάντια και να πλένετε τα χέρια σας γιατί μερικές ουσίες μέσα σε τέτοια additive είναι χαρακτηρισμενες για πιθανό καρκίνο. 

4 ώρες πριν, panosno1com είπε

Διάβασα σε κάποιο φόρουμ liqui moli fuel injection  ... 😕 Συμφωνείτε με κάποιους που λένε αντι για ενισχυτικό καυσίμου βάζε φουλαρισμα 100ρα μια δυο φορές το χρόνο?

Έχεις κάποια προβλήματα η το θέλεις προληπτικά? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, panosno1com είπε

οχι,  με τον χαμηλο λογο συμπιεσης που εχετε  η 100αρα απλα ειναι πεταμενα μαρουλια. Μονο αν εχεις πυρακια με την 95αρα που σημαινει απλα οτι αυτο που σου εβαλαν ΔΕΝ ειναι 95αρα.

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 12/11/2022 στις 2:20 ΠΜ, alexander098 είπε

Αναμεσα στο power service και το liqui moli ποιο θεωρειτε καλυτερο;

Επισημανση: ειδα το powerservice παλια το 1.89L το ειχαν 30-34€, πλεον 44€.

Εγω θα σου πρότεινα το power service λόγω προέλευσης, γενικά εμπιστεύομαι πολύ τα αμερικάνικα προϊόντα. 

• Like 2
Δημοσ.

δοκιμασμένο σε fiat punto mk1 fire 1.1 55bhp που έκοβε στην δευτέρα μόλις έβρισκε ζόρι, το μισό μπουκάλι στα 40 λίτρα, και ανέπνευσε ο κινητήρας (Red Line SI-1 Πρόσθετο Καθαρίζει τα Injector, Καρμπυρατέρ, Βαλβίδες και το Θάλαμο Καύσης 443ml) σε δοκιμές στις ΗΠΑ ήταν το μόνο που είχε στην ανάλυση εργαστηρίου, ότι έλεγε 😇

στον ίδιο κινητήρα, καθάρισα και το μονού σημείου εγχυτήρα, με (Permatex 80079 80279 29216 Σπρέι Καθαρισμού Καρμπυρατέρ 340ml)

Υ.Γ. εναλλακτικά για μια και έξω, καθαρή κηροζίνη (Auto Gs NOS Complete Fuel System Cleaner Πρόσθετο Βενζίνης Καθαριστικό Συστήματος Τροφοδοσίας 118ml)

Δημοσ.
Στις 12/11/2022 στις 1:47 ΠΜ, sofiathereal είπε

Σε προϊόντα Ευρώπης βαλτε dynamax, Πολωνίκη εταιρεία που παράγει για mpmoil, liqui moly και άλλες και είναι στην μισή τιμή από άλλες. 

Σε αμερικάνικα προϊόντα με μπόλικο PEA(polyetheramine) το οποίο είναι το νούμερα ενα καθαριστικό στοιχείο είναι αυτά της Redline,amsoil, techron. 

Για τους diy τύπους Isopropyl Alcohol η καθαρή ακετονη. 

Οποίος έχει όρεξη για διάβασμα.. https://bobistheoilguy.com/forums/forums/fuels-and-fuel-additives-gasoline-and-diesel.37/

Η παραπάνω δόση από αυτά τα προϊόντα μέσα στο ρεζέρβουαρ σας θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερο κακό από το να μην είχατε καθόλου μέσα. Να φοράτε γάντια και να πλένετε τα χέρια σας γιατί μερικές ουσίες μέσα σε τέτοια additive είναι χαρακτηρισμενες για πιθανό καρκίνο. 

Έχεις κάποια προβλήματα η το θέλεις προληπτικά? 

προληπτικά, αλλαξα αντλια βενζινης στα 90 χιλιαδες περσι [ενα απλο κορσα του 11 εχω ] και τωρα που εφτασα τα 100 ειπα να ριχνω κατι μια δυο φορες το χρονο !

Δημοσ.

Πήρα το πρόσθετο πετρελαίου Diesel Kleen που είχε αναφερθεί στην πρώτη σελίδα με καλά σχόλια.

Προσπάθησα να το βάλω μέσα με μια μεγάλη σύριγγα των 60ml αλλά παρουσιάστηκε εντελώς απροσδόκητο πρόβλημα!

Το έμβολο σαν να σφήνωσε και δεν μετακινείται παρά με πάρα πολύ δύναμη! Έσπρωχνα με τα δύο χέρια για να βγάλω την πρώτη δόση μέσα από την σύριγγα. Υποθέτω πως όταν το πρόσθετο ήρθε σε επαφή με το λάστιχο του εμβόλου το αλλοίωσε, ή λειτούργησε με αντίθετο τρόπο απότι το λάδι και αύξησε τρομερά την τριβή. Δεν κατάφερα με τίποτα να βάλω την 2η δόση. Εννοείται πως πριν μπει το υγρό μέσα της, η σύριγγα λειτουργούσε μια χαρά οπότε δεν έχει νόημα να ξαναδοκιμάσω με ίδια.

Κάποια πρόταση για εναλλακτικό τρόπο να εισάγω ~120ml του προϊόντος στο ρεζερβουάρ?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Πήρα το πρόσθετο πετρελαίου Diesel Kleen που είχε αναφερθεί στην πρώτη σελίδα με καλά σχόλια.

Προσπάθησα να το βάλω μέσα με μια μεγάλη σύριγγα των 60ml αλλά παρουσιάστηκε εντελώς απροσδόκητο πρόβλημα!

Το έμβολο σαν να σφήνωσε και δεν μετακινείται παρά με πάρα πολύ δύναμη! Έσπρωχνα με τα δύο χέρια για να βγάλω την πρώτη δόση μέσα από την σύριγγα. Υποθέτω πως όταν το πρόσθετο ήρθε σε επαφή με το λάστιχο του εμβόλου το αλλοίωσε, ή λειτούργησε με αντίθετο τρόπο απότι το λάδι και αύξησε τρομερά την τριβή. Δεν κατάφερα με τίποτα να βάλω την 2η δόση. Εννοείται πως πριν μπει το υγρό μέσα της, η σύριγγα λειτουργούσε μια χαρά οπότε δεν έχει νόημα να ξαναδοκιμάσω με ίδια.

Κάποια πρόταση για εναλλακτικό τρόπο να εισάγω ~120ml του προϊόντος στο ρεζερβουάρ?

εγώ φίλε μου έχω μια ρολέτα αυτο το στρογγυλό πλαστικό που βάζουμε υγρο απορρυπαντικό μέσα στον κάδο στο πλυντηριο μαζί με τα ρούχα.Το έχω αυτό γιατί έχει βαθμίδες με ml και υπολογίζω και βαζω

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Το ίδιο πόρβλημα έχω κι εγώ και πλέον με δοχείο με διαβάθμιση βάζω, δεν γίνετια αλλιώς...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sifario1 είπε

εγώ φίλε μου έχω μια ρολέτα αυτο το στρογγυλό πλαστικό που βάζουμε υγρο απορρυπαντικό μέσα στον κάδο στο πλυντηριο μαζί με τα ρούχα.Το έχω αυτό γιατί έχει βαθμίδες με ml και υπολογίζω και βαζω

Αυτό βολεύει για να μετρήσεις αλλά για να το βάλεις μέσα στο ρεζερβουάρ θέλει κάτι με πολύ μακρόστενο στόμιο αλλιώς παίζει να χυθεί

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Αυτό βολεύει για να μετρήσεις αλλά για να το βάλεις μέσα στο ρεζερβουάρ θέλει κάτι με πολύ μακρόστενο στόμιο αλλιώς παίζει να χυθεί

Εγώ προσωπικα δεν έχω θέμα το βαζω σε δύο δόσεις ώστε να μην είναι πολύ γεμάτο και με μια γρήγορη κίνηση το ρίχνω δεν μου έπεσε ποτέ άντε με κανένα χαρτομάντιλο να το καθαρίσω λιγο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...