Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το καυσιμο που εβαζα ηταν μονο SHELL απλο Diesel απο πρατηριο της πολης μου, αλλα μετα απο Συστασεις φιλων εχω φυγει τις τελευταιες μου γεμισιες σε Ενισχυμενο + Plus Diesel της εταιρειας LUK oil που ειναι Ρωσικης προελευσης Πετρελαιοδη!

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, PedroG είπε

η ερωτηση μου ειναι πολυ συγκεκριμενη!

Πρεπει να βαζω ενισχυτικο οπως εβαζα βελτιωτικο οπως ειναι το WURTH ας πουμε ή όχι?

Το adBlue τι το μπερδευεις στην συζήτηση τότε;

9 λεπτά πριν, PedroG είπε

το καυσιμο που εβαζα ηταν μονο SHELL απλο Diesel απο πρατηριο της πολης μου, αλλα μετα απο Συστασεις φιλων εχω φυγει τις τελευταιες μου γεμισιες σε Ενισχυμενο + Plus Diesel της εταιρειας LUK oil που ειναι Ρωσικης προελευσης Πετρελαιοδη!

LukOil?Ηρθε στην Ελλάδα;

• Confused 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, PedroG είπε

παλιοτερα εβαζα και εγω το ιδιο ενα μικρο σφηνακι ανα 2-3 γεμισματα στο Corsa diesel μου!

Εχω αλλαξει ομως ΙΧ και εχω παρει ΑDBLUE  που σημαινει εχω ντεποζιτο με Ουρια μεσα στο ρεζερβουαρ μου στο CITROEN C3 diesel μου!

Πιστευεις οτι πρεπει να βαζω και WURTH το μικρο αυτο μπουκαλακι μια στις τοσες οπως εκανα παλια και εσυ ή επειδη ειναι ADBLUE το Diesel μου δεν πρεπει να βαζω βελτιωτικο diesel?

Είναι άσχετη η ουρία με το βελτιωτικό diesel.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ideal09 είπε

Είναι άσχετη η ουρία με το βελτιωτικό diesel.

Αρα συνεχιζω να βαζω ενισχυτικο Βελτιωτικο ακομη και αν βαζω το πιο ακριβο diesel + plus πετρελαιο μεσα.!! Σας ευχαριστω θερμα!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NTC Labs είπε

ναι οτι πουνε πεςτους. οι αντιπροσωπειες που βαζουν λαθος λαδια τα λενε αυτα? Που αφηνουν ξεβιδωτους προφυλακτηρες? Που εχει θεμα απλα ο αισθητηρας λαμδα και σου αλλαζουν ολο τον καταλυτη? Αυτες τις αντιπροσωπειες λες ?. Εμαθε και ο παπατζης μηχανικουλης του σφακιανακη , του γκαλου και οποιου αλλου να κανει υποδειξεις. Η εγγυηση πες του εξυπνου εινια θεμα της εταιρειας και του δικηγορου σου. Η αντιπροσωπεια δεν μπορει να γνωριζει αν βαζεις προσθετο η οχι ετσι κιαλλιως. Οι υπολοιποι μηχανικουληδες τους και μανατζαραιοι-πωλητες μπορουν να παρουν τον πουλο. Αρα με λιγα λογια σου λεει οτι ουτε κανονικο καυσιμο μπορεις να βαλεις αφου ετσι κιαλλιως εχει προσθετα απο το βυτιο ακομα που δεν εχει "εγκρινει" η εταιρεια. Να ερθουν να το σπρωχνουν λεω εγω. Μια χαρα αποτελεσματικα ειναι με τα σκουπιδια καυσιμα που εχεις στο ελλαντα.

2,5 ειναι για αμεσο καθαρισμο, για συντηρηση ειναι 1 ml.

Εαν εχεις ντιζελ σε προκαλω να συγκρινουμε τα φιλτρα μας μετα απο 1 χρονο. Εσυ χωρις προσθετο εγω με προσθετο.

σε φαρμακειο ζητα συρριγα σιτισης.  

Για το πρώτο είμαι 100% σύμφωνος!!!

Για τις ποσότητες όμως από το site τους λέει για άλλες αναλογίες:

3ml ανά λίτρο(0,473λ για 151λ) 

2,5ml ανά λίτρο(0,946λ για 378λ) 

2ml ανά λίτρο(1,893λ για 946λ) 

2,5ml ανά λίτρο(2,365λ για 946λ)

1ml ανά λίτρο(3,785λ για 4000λ)  είναι συμπυκνωμένο.

Εγώ έχω την συσκευασία με τα 2,365λ και έχει οδηγίες στα ελληνικά και λέει 2,5ml ανά λίτρο καυσίμου.

Στην πραγματικότητα σε κάθε γέμισμα, 35-40 λίτρα βάζω κάτι περισσότερο από 60ml γιατί η τροφοσυριγγα είναι 60ml και τραβάει και λίγο πιο έξω... Οπότε είμαι πιο κοντά στα 2... 

Υ.Γ. Εκτός αν έχεις άλλες πληροφορίες για το 1ml ή λες για το συμπυκνωμένο, που όταν τελειώσει θα το προτιμήσω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, filarhos είπε

Για το πρώτο είμαι 100% σύμφωνος!!!

Για τις ποσότητες όμως από το site τους λέει για άλλες αναλογίες:

3ml ανά λίτρο(0,473λ για 151λ) 

2,5ml ανά λίτρο(0,946λ για 378λ) 

2ml ανά λίτρο(1,893λ για 946λ) 

2,5ml ανά λίτρο(2,365λ για 946λ)

1ml ανά λίτρο(3,785λ για 4000λ)  είναι συμπυκνωμένο.

Εγώ έχω την συσκευασία με τα 2,365λ και έχει οδηγίες στα ελληνικά και λέει 2,5ml ανά λίτρο καυσίμου.

Στην πραγματικότητα σε κάθε γέμισμα, 35-40 λίτρα βάζω κάτι περισσότερο από 60ml γιατί η τροφοσυριγγα είναι 60ml και τραβάει και λίγο πιο έξω... Οπότε είμαι πιο κοντά στα 2... 

Υ.Γ. Εκτός αν έχεις άλλες πληροφορίες για το 1ml ή λες για το συμπυκνωμένο, που όταν τελειώσει θα το προτιμήσω...

ναι ισως εγω τα εχω μπερδεψει, ακομα παντως και με 1 ml που βαζω  - οχι το συμπηκνωμενο -  διαφορα βλεπω και κυριως την βλεπω στο ετησιο service  που ανοιγουν τα φιλτρα.

Εχεις δικιο οντως 2,5 ειναι.

Επεξ/σία από NTC Labs
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NTC Labs είπε

ναι ισως εγω τα εχω μπερδεψει, ακομα παντως και με 1 ml που βαζω  - οχι το συμπηκνωμενο -  διαφορα βλεπω και κυριως την βλεπω στο ετησιο service  που ανοιγουν τα φιλτρα.

Καλά δεν έγινε και τίποτα, καλό του κάνεις και με μικρότερη ποσότητα! Δοκίμασε και με μεγαλύτερη να δεις... 

Πάντως το καλοκαίρι που ξέχασα να βάλω πρόσθετο είδα μια μικρή προς το κακό διαφορά που επανήλθε στο επόμενο γέμισμα με προσθετο...

Λες για το φίλτρο καυσίμου; Ανοίγει εύκολα; Ένας κύλινδρος δεν είναι με δύο τρύπες;

Του λαδιού πάντως πάντα μέσα στα μαύρα λάδια είναι δεν καταλαβαίνω διαφορά...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, filarhos είπε

Καλά δεν έγινε και τίποτα, καλό του κάνεις και με μικρότερη ποσότητα! Δοκίμασε και με μεγαλύτερη να δεις... 

Πάντως το καλοκαίρι που ξέχασα να βάλω πρόσθετο είδα μια μικρή προς το κακό διαφορά που επανήλθε στο επόμενο γέμισμα με προσθετο...

Λες για το φίλτρο καυσίμου; Ανοίγει εύκολα; Ένας κύλινδρος δεν είναι με δύο τρύπες;

Του λαδιού πάντως πάντα μέσα στα μαύρα λάδια είναι δεν καταλαβαίνω διαφορά...

ναι καυσιμου. ε δε ξερω πως ανοιγει εμενα μου το εδειξε ο μηχανικος εκπληκτος απο τη καθαροτητα. "Συνεχισε αυτο που κανεις" μου ειπε εννοωντας το προσθετο.

Δημοσ.

για πρόσθετα μιλάτε...αλλά τι ακριβώς κάνουν τα πρόσθετα ??? καθαρίζουν ,λιπαίνουν , βοηθανε στη καύση ...τι ακριβώς κάνουν ??

εγώ δεν έχω βάλει ποτέ τίποτα......αν το βάλω τι θα καταλάβω ?? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

ναι καυσιμου. ε δε ξερω πως ανοιγει εμενα μου το εδειξε ο μηχανικος εκπληκτος απο τη καθαροτητα. "Συνεχισε αυτο που κανεις" μου ειπε εννοωντας το προσθετο.

το καυσιμο αν ειναι καθαρό θα βγάλει και το φίλτρο καθαρό,αν είναι βρώμικο το καυσιμο ότι και βελτιωτικό να του βάλεις θα λερωσει το φίλτρο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasbm είπε

για πρόσθετα μιλάτε...αλλά τι ακριβώς κάνουν τα πρόσθετα ??? καθαρίζουν ,λιπαίνουν , βοηθανε στη καύση ...τι ακριβώς κάνουν ??

εγώ δεν έχω βάλει ποτέ τίποτα......αν το βάλω τι θα καταλάβω ?? 

αναλογα το προσθετο, αυτο που βαζω εγω κανει και τα 3.

Δημοσ.

Αν έβαζες πετρέλαιο με λάσπη  θα έβρισκες λάσπη στο φίλτρο δεν θα εξαφανιζόταν μαγικά με το βελτιωτικό.Αφού είναι καθαρό σημαίνει ότι αλλάζεις το φίλτρο ανά σωστά διαστήματα και ότι το πετρέλαιο που βάζεις είναι καθαρό.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

το καυσιμο αν ειναι καθαρό θα βγάλει και το φίλτρο καθαρό,αν είναι βρώμικο το καυσιμο ότι και βελτιωτικό να του βάλεις θα λερωσει το φίλτρο.

εαν εχεις βρει "καθαρο" καυσιμο στην ελλαδα πες και σε εμας να παμε να γεμιζουμε απο εκει. ΔΕΝ υπαρχει καθαρο καυσιμο μονο και μονο επειδη υπαρχει βιο-ντιζελ μεσα.

Μόλις τώρα, moure είπε

Αν έβαζες πετρέλαιο με λάσπη  θα έβρισκες λάσπη στο φίλτρο δεν θα εξαφανιζόταν μαγικά με το βελτιωτικό.Αφού είναι καθαρό σημαίνει ότι αλλάζεις το φίλτρο ανά σωστά διαστήματα και ότι το πετρέλαιο που βάζεις είναι καθαρό.

πετρελαιο με λασπη βαζουμε ολοι. το βιο ντιζελ ειναι οτι πιο βρωμικο εχει βγει ποτε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

εαν εχεις βρει "καθαρο" καυσιμο στην ελλαδα πες και σε εμας να παμε να γεμιζουμε απο εκει. ΔΕΝ υπαρχει καθαρο καυσιμο μονο και μονο επειδη υπαρχει βιο-ντιζελ μεσα.

πετρελαιο με λασπη βαζουμε ολοι. το βιο ντιζελ ειναι οτι πιο βρωμικο εχει βγει ποτε.

Αλλο λάσπη ή καμμένα λάδια και άλλο βιοντίζελ.Αλλωστε τα αμάξια είναι ρυθμισμένα για το βιοντίζελ.Και Ευρώπη με βιοντίζελ είναι το ντίζελ κίνησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NTC Labs είπε

Εχεις δικιο οντως 2,5 ειναι.

Στην σελίδα του κατασκευαστη έχει Product calculator....:

https://powerservice.com/products/product-calculator/

Προσοχή  οι μονάδες είναι σε US Gallons και σε ounces . Στις συσκευασίες των 2,365lt /946lt και 0,946lt/378lt η προσθήκη είναι 2,5ml/lt

Επεξ/σία από haralabosg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...