Mr.kostas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα σας έχω το εξής θέμα πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Ps3 για νοσταλγικους λόγους και έχω εγκαταστήσει κάποια παιχνίδια από το store που ‘χα αγοράσει στο παρελθόν και όποτε βάζω κάποιο παιχνίδι με το που πάω να παίξω μετά από 2-3 λεπτά κλείνει και μου κάνει 3 μπιπ… τι πρέπει να κανω???
ApoGal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Καλημέρα σας έχω το εξής θέμα πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Ps3 για νοσταλγικους λόγους και έχω εγκαταστήσει κάποια παιχνίδια από το store που ‘χα αγοράσει στο παρελθόν και όποτε βάζω κάποιο παιχνίδι με το που πάω να παίξω μετά από 2-3 λεπτά κλείνει και μου κάνει 3 μπιπ… τι πρέπει να κανω??? Μάλλον υπερθερμένεται και κλείνει. Αν μπορείς τσέκαρε το αν χρειάζεται καθάρισμα, ή ακόμη καλύτερα πήγαινέ το σε επαγγελματία που ασχολείται να το κοιτάξει. 1
skoulas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Από αυτά που διάβασα: Αν κάνει 3 μπιπ και κλείνει είναι υπερθέρμανση ενώ αν κάνει 3 μπιπ και επανεκκίνηση είναι μητρική Ελπίζω τουλάχιστον να το πήρες σε καλή τιμή. 1
Mr.kostas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ApoGal είπε Μάλλον υπερθερμένεται και κλείνει. Αν μπορείς τσέκαρε το αν χρειάζεται καθάρισμα, ή ακόμη καλύτερα πήγαινέ το σε επαγγελματία που ασχολείται να το κοιτάξει. Καθάρισα τη σκόνη όσο μπορούσα και άλλαξα πάστα και κάνει πάλι το ίδιο μήπως φταίει ο σκληρός δίσκος τον πήρα από ένα παλιό laptop που είχα 1 ώρα πριν, skoulas είπε Από αυτά που διάβασα: Αν κάνει 3 μπιπ και κλείνει είναι υπερθέρμανση ενώ αν κάνει 3 μπιπ και επανεκκίνηση είναι μητρική Ελπίζω τουλάχιστον να το πήρες σε καλή τιμή. Επανεκκίνηση δεν κάνει μπορώ να έχω το PlayStation ανοιχτό μπορεί και 10 ωρες και να μην κλείσει ποτέ και με το που μπω σε κάποιο παιχνίδι μέσα σε λίγα λεπτά κλείνει
ApoGal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Mr.kostas είπε Καθάρισα τη σκόνη όσο μπορούσα και άλλαξα πάστα και κάνει πάλι το ίδιο μήπως φταίει ο σκληρός δίσκος τον πήρα από ένα παλιό laptop που είχα Κατάλαβα, μόνο και μόνο να σου φύγει η ιδέα δοκίμασε και κάποιο άλλο δίσκο να αποκλείσεις και αυτό το ενδεχόμενο.
Mr.kostas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Ξέχασα να αναφέρω ότι το Blu-ray drive είναι χαλασμένο μήπως φταίει κι αυτό; Μόλις τώρα, ApoGal είπε Κατάλαβα, μόνο και μόνο να σου φύγει η ιδέα δοκίμασε και κάποιο άλλο δίσκο να αποκλείσεις και αυτό το ενδεχόμενο. Αυτό σκέφτηκα θα βάλω sad που έχω να δω μήπως πάει καλύτερα μέχρι να πάρω άλλο
KostantinosP Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Έχω εγώ ένα ps3 άμα ενδιαφέρεσαι να το δοκιμάσω λογικά δουλεύει μια χαρά
THE GG GAMER Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Στις 10/11/2022 στις 11:12 ΠΜ, Mr.kostas είπε Ξέχασα να αναφέρω ότι το Blu-ray drive είναι χαλασμένο μήπως φταίει κι αυτό; Αυτό σκέφτηκα θα βάλω sad που έχω να δω μήπως πάει καλύτερα μέχρι να πάρω άλλο Όχι δεν παίζει ρόλο,τι είναι fat η κονσόλα;Κατά 99% έχει θέμα με τους πυκνωτές τους Nec που έχει στην gpu και cpu,Αν είναι σλιμ Cech-2004 έχει αυτό μόνο στην gpu
StamTheMan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Στις 10/11/2022 στις 11:10 ΠΜ, Mr.kostas είπε Καθάρισα τη σκόνη όσο μπορούσα και άλλαξα πάστα και κάνει πάλι το ίδιο Εβγαλες και την ψυκτρα;
Mr.kostas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Παιδιά καλημέρα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας τελικά βρήκα πιο είναι το πρόβλημα τελικά πέρα που είναι χαλασμένο το Blu-ray γενικά η πλακέτα έχει σαπίσει όποτε πάει για πέταμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα