Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας έχω το εξής θέμα πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Ps3 για νοσταλγικους λόγους και έχω εγκαταστήσει κάποια παιχνίδια από το store που ‘χα αγοράσει στο παρελθόν και όποτε βάζω κάποιο παιχνίδι με το που πάω να παίξω μετά από 2-3 λεπτά κλείνει και μου κάνει 3 μπιπ… τι πρέπει να κανω???

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε

Καλημέρα σας έχω το εξής θέμα πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Ps3 για νοσταλγικους λόγους και έχω εγκαταστήσει κάποια παιχνίδια από το store που ‘χα αγοράσει στο παρελθόν και όποτε βάζω κάποιο παιχνίδι με το που πάω να παίξω μετά από 2-3 λεπτά κλείνει και μου κάνει 3 μπιπ… τι πρέπει να κανω???

Μάλλον υπερθερμένεται και κλείνει. Αν μπορείς τσέκαρε το αν χρειάζεται καθάρισμα, ή ακόμη καλύτερα πήγαινέ το σε επαγγελματία που ασχολείται να το κοιτάξει.

• Like 1
Δημοσ.

Από αυτά που διάβασα:

Αν κάνει 3 μπιπ και κλείνει είναι υπερθέρμανση

ενώ

αν κάνει 3 μπιπ και επανεκκίνηση είναι μητρική

Ελπίζω τουλάχιστον να το πήρες σε καλή τιμή.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ApoGal είπε

Μάλλον υπερθερμένεται και κλείνει. Αν μπορείς τσέκαρε το αν χρειάζεται καθάρισμα, ή ακόμη καλύτερα πήγαινέ το σε επαγγελματία που ασχολείται να το κοιτάξει.

Καθάρισα τη σκόνη όσο μπορούσα και άλλαξα πάστα και κάνει πάλι το ίδιο μήπως φταίει ο σκληρός δίσκος τον πήρα από ένα παλιό laptop που είχα

1 ώρα πριν, skoulas είπε

Από αυτά που διάβασα:

Αν κάνει 3 μπιπ και κλείνει είναι υπερθέρμανση

ενώ

αν κάνει 3 μπιπ και επανεκκίνηση είναι μητρική

Ελπίζω τουλάχιστον να το πήρες σε καλή τιμή.

Επανεκκίνηση δεν κάνει μπορώ να έχω το PlayStation ανοιχτό μπορεί και 10 ωρες και να μην κλείσει ποτέ και με το που μπω σε κάποιο παιχνίδι μέσα σε λίγα λεπτά κλείνει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mr.kostas είπε

Καθάρισα τη σκόνη όσο μπορούσα και άλλαξα πάστα και κάνει πάλι το ίδιο μήπως φταίει ο σκληρός δίσκος τον πήρα από ένα παλιό laptop που είχα

Κατάλαβα, μόνο και μόνο να σου φύγει η ιδέα δοκίμασε και κάποιο άλλο δίσκο να αποκλείσεις και αυτό το ενδεχόμενο.

Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω ότι το Blu-ray drive είναι χαλασμένο μήπως φταίει κι αυτό;

Μόλις τώρα, ApoGal είπε

Κατάλαβα, μόνο και μόνο να σου φύγει η ιδέα δοκίμασε και κάποιο άλλο δίσκο να αποκλείσεις και αυτό το ενδεχόμενο.

Αυτό σκέφτηκα θα βάλω sad που έχω να δω μήπως πάει καλύτερα μέχρι να πάρω άλλο

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 10/11/2022 στις 11:12 ΠΜ, Mr.kostas είπε

Ξέχασα να αναφέρω ότι το Blu-ray drive είναι χαλασμένο μήπως φταίει κι αυτό;

Αυτό σκέφτηκα θα βάλω sad που έχω να δω μήπως πάει καλύτερα μέχρι να πάρω άλλο

Όχι δεν παίζει ρόλο,τι είναι fat η κονσόλα;Κατά 99% έχει θέμα με τους πυκνωτές τους Nec που έχει στην gpu και cpu,Αν είναι σλιμ Cech-2004 έχει αυτό μόνο στην gpu 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας τελικά βρήκα πιο είναι το πρόβλημα τελικά πέρα που είναι χαλασμένο το Blu-ray γενικά η πλακέτα έχει σαπίσει όποτε πάει για πέταμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...