DerMeister Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα σας, Θέλω να κάνω μια αγορά από Ηνωμένο Βασίλειο (Καφετιέρα με τιμή 500 λίρες). Μπορώ να γνωρίζω τι θα πληρώσω για εκτελωνισμό ή πρέπει να περιμένω να φτάσει στο τελωνείο το προϊόν;
NikosKallithea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Στην τιμη αυτη υπάρχουν δασμοί που κανείς δεν ξερει πόσο θα είναι, πιστεύω οτι οσο και να την βρήκες δεν αξίζει αγορά από Αγγλία
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, DerMeister είπε Καλημέρα σας, Θέλω να κάνω μια αγορά από Ηνωμένο Βασίλειο (Καφετιέρα με τιμή 500 λίρες). Μπορώ να γνωρίζω τι θα πληρώσω για εκτελωνισμό ή πρέπει να περιμένω να φτάσει στο τελωνείο το προϊόν; Απο που θα την αγοράσεις;Amazon?Θα σου βγάλει όλα τα έξοδα. Δεν την βρίσκεις στην ΕΕ την καφετιέρα αυτή;
DerMeister Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Στις 10/11/2022 στις 1:36 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Απο που θα την αγοράσεις;Amazon?Θα σου βγάλει όλα τα έξοδα. Δεν την βρίσκεις στην ΕΕ την καφετιέρα αυτή; Δεν βγαίνει στην παραγωγή η συγκεκριμένη που θέλω οπότε μόνο στα μαγαζιά που υπάρχει στοκ! Αλλά μάλλον θα στραφώ αλλού αν είναι να την πληρώσω δυο φορές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, DerMeister είπε Δεν βγαίνει στην παραγωγή η συγκεκριμένη που θέλω οπότε μόνο στα μαγαζιά που υπάρχει στοκ! Αλλά μάλλον θα στραφώ αλλού αν είναι να την πληρώσω δυο φορές Υπάρχει το https://demagr.com/#/aboutUs/ ,δεν το έχω χρησιμοποιήσει ,από αλλον το άκουσα που έστειλε πραγματα Ελλάδα .Ρίξε μια ματιά.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα