Pantelismor Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα Προσπαθώ να εγκαστησω το AutoCAD στο καινούριο μου iMac M1 αλλά είναι αδύνατον. Έψαξα και βρήκα ότι μπορεί να τρέξει με το Rosetta 2 αλλά και πάλι δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχει κάποιος που να το έχει εγκαταστήσει σε Μ1 επεξεργαστή; ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Στις 9/11/2022 στις 11:29 ΜΜ, Pantelismor είπε Καλησπερα Προσπαθώ να εγκαστησω το AutoCAD στο καινούριο μου iMac M1 αλλά είναι αδύνατον. Έψαξα και βρήκα ότι μπορεί να τρέξει με το Rosetta 2 αλλά και πάλι δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχει κάποιος που να το έχει εγκαταστήσει σε Μ1 επεξεργαστή; ευχαριστω. Δεν υποστηρίζεται από την autodesk και απ' ότι φαίνεται δεν σκοπεύουν να το κάνουν native anytime soon. Σε κάθε περίπτωση με rosetta θα έπρεπε να ολοκληρωθεί κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα. Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Σου βγάζει κάποιο error; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thegray Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Στις 9/11/2022 στις 11:29 ΜΜ, Pantelismor είπε Καλησπερα Προσπαθώ να εγκαστησω το AutoCAD στο καινούριο μου iMac M1 αλλά είναι αδύνατον. Έψαξα και βρήκα ότι μπορεί να τρέξει με το Rosetta 2 αλλά και πάλι δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχει κάποιος που να το έχει εγκαταστήσει σε Μ1 επεξεργαστή; ευχαριστω. Έχεις το AutoCAD με συνδρομή ή το έχεις αγοράσει; Ή έχεις κατεβάσει μια κόπια από torrent και προσπαθείς να το εγκαταστήσεις; Εάν είσαι επαγγελματίας και κάνεις αυτή την ερώτηση στο Insomnia και όχι στο Support ή στο forum του Community είσαι λάθος. Το AutoCAD μπορεί να εγκατασταθεί πάντως κανονικά σε M1 Mac μέσω Rosetta 2. Μία από τις πολλές απαντήσεις... Δεν ξέρω εάν τρέχεις το macOS Ventura. Στη λίστα με τις απαιτήσεις συστήματος βλέπω μέχρι το Monterey. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα