comfuzio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, την έπαθα και εγώ από ΟΤΕ στην μετακόμιση, έκανα αίτηση το Σάββατο 5/11 στο κατάστημα της wind στην Γλυφάδα για να μεταφέρω την γραμμή μου, μου κάνουν διακοπή στο παλιό σπίτι, αφού το ζήτησα εγώ, Δευτέρα 7/11 αλλά ήδη από το Σάββατο το απόγευμα, μου είχαν στείλει sms ότι θα ενεργοποιηθεί η γραμμή στο νέο σπίτι Τρίτη 8/11. Πολύ γρήγορα είπα από μέσα μου αλλά δεν είδα και να λένε τίποτα για επίσκεψη ΟΤΕ για κατασκευή βρόχου ή να περάσει ο τεχνικό της wind για έλεγχο. Σκέτο 8/11 ότι θα παίζω. Έρχεται η Τρίτη, βλέπω το router synced αλλά κόκκινο internet led στο Asus rt-ax92u (παίζω bridge mode) έχω το zyxel για sync και voip (καλά παλιά στο Τέξας, έκανα cloud PBX). Δοκιμάζω να βάλω credentials του ΟΤΕ ([email protected] / otenet), πάλι κόκκινο internet led. Βάζω ένα άλλο CPE της wind που δεν είναι για bridge, μπαίνω στο interface του και βλέπω sync 27563/2739 και ip 88.xx.xx.xx αλλά χωρίς internet access, το έκανα rtfd, πάλι τα ίδια. Αν κατάλαβα καλά έτσι είναι μια πόρτα από καμπίνα όταν έχει config, σαν το ethernet που από 1gbps πέφτει στα 100mbps όταν το pc είναι κλειστό/standby για εξοικονόμηση ενέργειας. Ή με κάνανε λάθος αντιστοιχία. Anyway, έχει δοθεί βλάβη στην wind, η wind από την πλευρά της το έδωσε ΟΤΕ που θα περάσει Παρασκευή 11/11 (όπως λέω και σε άλλα παιδιά εδώ μέσα για τις βλάβες το SLA, έχω οικιακό οπότε 3 μέρες, απλά αυτά που με καίνε τα έχω cloud και δεν είναι έπαθα βλάβη και να αρχίζω καντήλια και φταίνε όλοι εκτός εμού). Μέχρι να περάσει ο ΟΤΕ, έχω internet unlimited data από το συμβόλαιο μου ήδη με την wind, μου πρόσφερε και ο συνάδελφος από την wind backup, οπότε την δουλειά μου την κάνω όσο είμαι στο σπίτι. Έχω όμως και το Vodafone K5161h με sim της vodafone και θέλω να το βάλω πάνω στο Asus rt-ax92u για να δίνει μέσω αυτού internet μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, δοκιμάζω όμως τα APN Settings. internet.vodafone.gr *99# αλλά τζίφος! Δεν λέει να κάνει login! Αν το βάλω στο pc (το K5161h) μου δίνει internet κανονικά, ξέρει κανείς τι settings θέλει μέσα στο asus για να δώσει internet από το K5161h? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρεπει να αλλαξεις το apn της voda με αυτο της wind. Τη καρτα την εχεις κουμπωσει εωτερικα ή με usb? Αυτο το config που δειχνεις ειναι για τη usb θυρα. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από Gogotsa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δοκιμασε με apn σκετο internet και βεβαιώσου οτι δεν εχει pin η κάρτα Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από NeCrOmAnCeR19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δεν έχω εσωτερικά μόνο USB γι'αυτό και η συγκεκριμένη pic. Ναι η κάρτα 100% δεν έχει pin, θα δοκιμάσω και με σκέτο internet APN αλλά πιο πολύ μου δείχνει ότι δεν έχει τον driver το asus για να δει το usb stick. Τώρα λόγω της βλάβης που ακόμα δεν έχει επιλυθεί (πάει για συνδυαστικό με ΟΤΕ την Τρίτη) έχω και sim της wind, δοκίμασα και τα apn settings της wind αλλά δεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Άκρη δεν έβγαλα τελικά, το topic μπορεί να κλείσει καθώς σήμερα 2 βδομάδες μετά και σε συνδυαστικό ραντεβού wind/OTE έχω αποκατάσταση επιτέλους! Ενώ ήταν καθαρό λάθος ΟΤΕ το βγάλαν διαφωνία καθότι ήταν φιλαράκια οπότε δεν ξέρω από την πλευρά των τεχνικών τι αντίκτυπο έχει στο να το βγάζαν υπαιτιότητα ΟΤΕ ή όχι. Εμένα λίγο με ενδιαφέρει καθώς τώρα έχω υπηρεσίες αν και είχα περιπέτια! Όσο ήταν το τεχνικός της wind και για 10-15' μετά είχα full 110/11 sync και με άριστα μέγιστα, το σκέφτομαι να πάω και στα 200, ξαφνικά αποσυγχρονίζει το CPE και έκανε μόνιμο training. Το είχα σε bridge mode (χρόνια τώρα με το asus του τίτλου) και καλώ τον τεχνικό και μου λέει κάνε πάλι RTFD καθώς σαν bridge δεν μπορούμε να το δούμε σαν βλάβη. Άσχετα όμως μεταξύ τους αυτά τα 2 γιατί ο αποσυγχρονισμός και μετά μη συγχρονισμός είναι κάτι σε φυσικό επίπεδο ενώ το bridge είναι σε software level. Anyway, το zyxel που είχα μετά από 2-3 RTFD δεν άναβε καν το broadband. Τι καλώδια άλλαξα, τι reset έκανα απλά δεν! Έχω όμως το TG789VAC V2 από πιο παλιά, το βάζω πάνω και κάνει training και sync αλλά στα 11/11mbps και μετά από λίγο 22/11... Καλώ πάλι την wind, τους λέω τι έκανα από ενέργειες και τι βλέπω και μου λένε εκ νέου τεχνικός. Εγώ αντίστοιχα σαν τεχνικός σε άλλους παρόχους θα άλλαζα router με τα παραπάνω αλλά οκ, τεχνικό θέλουν; τεχνικός θα έρθει! Περνάνε λίγες ώρες και καλεί το 2nd τους και μου λένε για αντικατάσταση CPE, πήγα στο κοντινότερο κατάστημα της wind και πήρα το ZTE H288A. Και αυτό με την σειρά του έκανε training αλλά δεν σταμάταγε ποτέ...η πλάκα είναι ότι έκανε training και όταν του έβγαλα το καλώδιο από την τηλεφωνική πρίζα προς το router xD Πριν τους καλέσω για να στείλουν τεχνικό τελικά καθώς η αλλαγή εξοπλισμού δεν είχε αποτέλεσμα, αν και τυχαίνει να είναι εργοστασιακά χαλασμένος εξοπλισμός, λέω δεν βάζω για πλάκα το splitter; Το βάζω και μπαμ sync 110/11 με 150/50 μέγιστα σε 17Α.... κουλό ε; Και σε μένα στο σπίτι εδώ έρχεται από το box που είναι <10μέτρα στην πρίζα μέσα χωρίς να υπάρχουν οριζόντιες κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα