Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει κάποιον τρόπο για να βάζουμε τιμές σε προϊόντα. Ο ετικετογράφος τιμών ( ο κλασσικός- αθάνατος..) έχει αποκλειστεί... Αυτή τη στιγμή αγοράζω αυτοκόλλητα συγκεκριμένης διάστασης σε Α4 και μέσω MS Word τα εκτυπώνω σε εκτυπωτή laser. Είναι λύσης ανάγκης. Υπάρχει κάποια άλλη ιδέα? Αναζήτησα λίγο ετικετογράφο χειρός με μπαταρίες αλλα δεν είμαι σίγουρος αν κάνει 100% για αυτό που θέλω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. 

Ο συγκεκριμένος ετικετογράφος μας είχε βγάλει ασπροπρόσωπους σε αντίστοιχη περίπτωση πριν 7 περίπου χρόνια (δεν ήταν προϊόντα, αλλά tagging σε καμία 500αρια ηλεκτρολογικούς πίνακες και κάμποσα πεδία χαμηλής τάσης). 

Πολύ εύκολος στη χρήση και με πολύ καλό αποτέλεσμα. Ρίξτε μια ματιά, δεν χάνετε κάτι. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Τον έχω δει - αυτον σκεφτόμουν και γω! 

2 ερωτήσεις αν θυμάσαι - 

Α) Κρατάει καθόλου βασικά settings? Ή κάθε φορά που κλείνει πρεπει να τα ξαναγράφεις από την αρχή?

Β) Στο πληκτρολόγιο έχει € ? Πχ να γράφεις 12.00€ ή πρεπει να γράφεις 12.00 και εκτύπωση?

Ευχαριστώ κ πάλι.

Δημοσ.

Ως προς το Α) ανάπτυξης θυμάμαι καλά, κρατούσε τις ρυθμίσεις και ως εκ τούτου δεν χρειαζόταν επαναρύθμιση με κάθε νέα εκκίνηση. 

Ως προς το Β) και δεδομένου ότι είναι ένας ετικετογράφος ευρέος φάσματος αλλά και ότι πωλείται στην ευρωπαϊκή αγορά, θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι θα το έχει. Για να βεβαιωθείτε προφανώς, θα χρειαστεί ένα τηλέφωνο στην εταιρεία. 

Δημοσ.

Είδα ένα βίντεο στο youtube και δείχνει ότι έχει το σύμβολο του €, ωστόσο δεν φαίνεται και ιδιαίτερα βολικός ο τρόπος προσθήκης του συμβόλου. Βέβαια απ'όσο διάβασα αποθηκεύει την τελευταία ετικέτα και έχει κέρσορα να μετακινήσεις άρα μάλλον δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Ίσως βολέυει να το γράφεις "€12.00" για να γλυτώνεις χρόνο. 

image.png.9f934d5d8a8ff30ee94768fa1b155f58.png

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον συγκεκριμένο τον έχω στην κατοχή μου και ναι είναι λίγο αβολο το μενού για τα σύμβολα αν κάποιος πρέπει να αλλάζει συνέχεια . Στην περίπτωση σου επειδή θα αλλάζεις μόνο την τιμή και όχι τα σύμβολα δεν θα έχεις θέμα επειδή όντως αποθηκεύει την τελευταία εκτύπωση.

Επεξ/σία από Chape

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...