tampi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Το ιντερνετ στην περιοχη που μένω ηταν παντα κακό (5-6 mbps download) και ειπα να βαλω το hybrid access της Cosmote. Για να μην τα πολυλογώ ολα καλά ολα ωραία πήγα απο τα 5 στα 20-35 mbps αναλογα την ώρα και μετα απο 2-3 εβδομάδες αρχισε να πεφτει συνεχεια το ιντερνετ και το τηλεφωνο μαζί. Εν τελει, μετα απο επικοινωνια με cosmote με ενημερωσαν οτι δεν μπορουν να το φτιαξουν οτι αποσυγχρονιζει συνεχεια η γραμμη μου και οτι απλα δεν φτιαχνεται... Ερωτηση : γνωρίζω ότι αμα το παρεις σε αλλη περιοχη το router για να εχεις τσαμπα ιντερνετ στο εξοχικο σου με τον καιρο αποσυγχρονιζει (μου το παν και οι ιδιοι στο τηλεφωνο). Αν αυτό ομως ειναι λειτουργία του ρουτερ, αυτο σημαινει οτι μπορω να παρω ενα 4g router me 80-150 ευρω να βαζω την sim του hybrid που εχει 100gb τον μηνα και να χρησιμποποιω απλα μονο τα δεδομενα και καθολου το επιγειο ιντερνετ μου? Οποιος ξερει η εχει δοκιμασει κατι παρομοιο ας απαντησει. Επισης δευτερη ερώτηση: Αν οντως γινεται αυτο που λεω.. Κανονικα η προσφορα ελεγε οτι και να τα φας τα 100gb μετα απλα καπαρει στα 15mbps download (το οποιο το τεσταρα και ισχυει δηλαδη δεν ξεμενεις τελειως ποτε απο δεδομενα οσο και να το χρησιμοποιεις). Αυτο πιστευετε θα γίνεται και με το 4g router που λεω να αγοράσω? Η γινεται μονο μεσω του router huawei που δινουν αυτοι σε συνδυασμο με καποιο τροπο αναγνωρισης οτι το εχεις συνδεδεμενο στην τηλεφωνικη γραμμη που το εχειςδηλωσει? Εν ολιγοις αμα δουλευει η sim με αλλο ρουτερ θα εχω απεριοριστα απλα θα πεφτει η ταχυτητα μετα τα 100gb ή θα έχω 100 και τελος?
kallonos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Πλέον το speed booster λειτουργεί μόνο πάνω στη γραμμή. Παλιά μπορούσες να το κάνεις με το ρούτερ που σου έδιναν τωρα όχι. Με κανένα ρούτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα