Προς το περιεχόμενο

Trimmer!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, ψάχνω ένα trimmer για τα μούσια 4-6 ημερών, είμαι ανάμεσα σε αυτές εδώ:

Philips 1  Philips 2  Philips 3  Kemei  

να πω πως δεν έχω γνώση με αυτά μιας και τώρα είπα να αφήσω μούσια και είδα ότι μου άρεσαν, αν έχετε κι άλλες κατα νου δεκτές, θέλω ιδανικά εως 30€ για αρχή αλλά άμα αξίζουν μπορώ να διαθέσω και 50€

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Κάτσε διάβασε reviews, ότι πουλάει από 50 και πάνω είναι κορυφαία 

Όταν ο άλλος είναι κατατοπιστικότατος…

Δημοσ.
5 ώρες πριν, smurfuser000 είπε

Γεια σας, ψάχνω ένα trimmer για τα μούσια 4-6 ημερών, είμαι ανάμεσα σε αυτές εδώ:

Philips 1  Philips 2  Philips 3  Kemei  

να πω πως δεν έχω γνώση με αυτά μιας και τώρα είπα να αφήσω μούσια και είδα ότι μου άρεσαν, αν έχετε κι άλλες κατα νου δεκτές, θέλω ιδανικά εως 30€ για αρχή αλλά άμα αξίζουν μπορώ να διαθέσω και 50€

το 2 και το 3 δεν ειναι τριμμερ - ειναι ξυριστική, δεν ειναι για 4-6 ημερών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη είναι κλασική αξία 

https://www.skroutz.gr/s/27017844/Panasonic-ER-GB80-Επαναφορτιζόμενη-Κουρευτική-Μηχανή-Silver-Black.html

Μετά πάμε στα 100 σε αυτήν η οποία έχει μικρή κεφαλή, είναι αποκλειστικά στα γένια όχι για κεφάλι 

https://www.skroutz.gr/s/15939836/Panasonic-Επαναφορτιζόμενη-Κουρευτική-Μηχανή-Μαύρη-ER-SB40-K803.html

Επεξ/σία από Allan-Wake
Δημοσ.

Εγώ πάντως δε καταλαβαίνω, πως ακόμα προτείνει ο κόσμος επαναφορτηζόμενη.

Η μάνα μου μου έμαθε πως χαλάνε / χάνουν την ενέργεια η μπαταρίες τους όταν ήμουν μικρός. Ακόμα έχω τέτοιου τύπου cabled συσκευές των 20-30€, και πάνε τραίνο χωρίς κανένα πρόβλημα. Δηλαδή πληρώνουμε εξτρά για τη μπαταρία, η οποία κάποια στιγμή εντός 3ων περίπου ετών θα ξεκινήσει να σημαίνει το τέλος της συσκευής.

Και μιλάω εγώ που γενικά απαιχθάνομαι τα καλώδια..

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Η μάνα μου μου έμαθε πως χαλάνε / χάνουν την ενέργεια η μπαταρίες τους όταν ήμουν μικρός. Ακόμα έχω τέτοιου τύπου cabled συσκευές των 20-30€, και πάνε τραίνο χωρίς κανένα πρόβλημα. Δηλαδή πληρώνουμε εξτρά για τη μπαταρία, η οποία κάποια στιγμή εντός 3ων περίπου ετών θα ξεκινήσει να σημαίνει το τέλος της συσκευής.

όταν κάποια στιγμή χαλάσει η μπαταρία την έχεις μόνιμα στον φορτιστή της και είναι σαν όλες που έχουν καλώδιο...

στο ενδιάμεσο έχεις κερδίσει 3+ χρόνια φορητοτητας...

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Το να εξασθενεί μια μπαταρία είναι μέρος του κύκλου ζωής της. Και αλλάζουν αρκετά εύκολα, μερικές φορές χωρίς ειδικά εργαλεία. Έχω μια Panasonic κουρευτική κοντά 20 χρόνια, της έχω αλλάξει 4 φορές τις μπαταρίες. Το ίδιο και σε σκούπες, κινητά, laptop και τα σχετικά. Δεν πεθαινει μια συσκευή όταν χαλάσει η μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω προσωπικά για μούσια / γένια, προτείνω ηλεκτρική και όχι μπαταρίας. Με χαρακτηριστικά 

• έως 40mm πλάτος κοπής
  • πολλά χτενάκια

Εκτός του ότι δεν έχουν όλα τα μειονεκτήματα των μηχανών με μπαταρία (να ειναι αναλώσιμες δηλαδη0, μπορείς να κάνεις και κουρέματα, καθαρίσματα σε σβέρκο κλπ

πχ https://www.skroutz.gr/s/20268142/Wahl-Home-Pro-100-Επαγγελματική-Κουρευτική-Μηχανή-Ρεύματος-Μαύρη-1395-0460.html

Εγω προσωπικά χρησιμοποιώ παρόμοιες των 100€-120€ περίπου, κ θεωρώ είναι η χρυσή τομή τιμής / ποιότητες,  που η ποιότητα τους είναι χαοτικά καλύτερη σε σχέση με αυτές των 25€. Αλλά αυτή θα την κάνει τη δουλειά της με κάποιους περιορισμούς.

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Mvpgr είπε

Το να εξασθενεί μια μπαταρία είναι μέρος του κύκλου ζωής της. Και αλλάζουν αρκετά εύκολα, μερικές φορές χωρίς ειδικά εργαλεία. Έχω μια Panasonic κουρευτική κοντά 20 χρόνια, της έχω αλλάξει 4 φορές τις μπαταρίες. Το ίδιο και σε σκούπες, κινητά, laptop και τα σχετικά. Δεν πεθαινει μια συσκευή όταν χαλάσει η μπαταρία.

16 ώρες πριν, andreas1gr είπε

όταν κάποια στιγμή χαλάσει η μπαταρία την έχεις μόνιμα στον φορτιστή της και είναι σαν όλες που έχουν καλώδιο...

στο ενδιάμεσο έχεις κερδίσει 3+ χρόνια φορητοτητας...

Καθώς εξασθενεί, χάνεις αισθητά στις επιδόσεις του έκαστου τέτοιου εργαλείου.. ναι ή όχι;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Καθώς εξασθενεί, χάνεις αισθητά στις επιδόσεις του έκαστου τέτοιου εργαλείου.. ναι ή όχι;

Σε παρακαλώ μην κάνεις και εσύ όπως η κάθε αντιπολίτευση που άλλο πράγμα έχει γραφτεί και σε άλλο εστιάζει για να στηρίξει την δική της επιχειρηματολογία…

Ξανά λέω. Ναι η μπαταρία όσο περνάει ο καιρός «γερνάει» και χάνει την ισχύ της…

Όταν χάσει σε Χ χρόνια την ισχύ της, ΔΕΝ θα πετάξεις το εργαλείο (γιατί ενδεχομένως να μην συμφέρει η αντικατάσταση της μπαταρίας), αλλά μπορείς κάλλιστα να το χρησιμοποιήσεις με τον φορτιστή - τροφοδοτικό του, σαν να είναι εργαλείο ρεύματος!

Στο ενδιάμεσο έχεις κερδίσει Χ χρόνια φορητότητας.

Δύσκολο για να γίνει κατανοητό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...