avacan23 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.public.gr/product/1673625 Αγοράζεις τον προτζέκτορα The Freestyle και παίρνεις επιταγή για αγορές από την adidas αξίας 150 ευρώ με αποτέλεσμα να βγαίνει τελική τιμή 800-150= 650 ευρώ. Και δώρο η θήκη μεταφοράς της Samsung. Το μεγάλο προσόν είναι η φορητότητα η φόρτιση με power bank τα ηχεία του είναι μια χαρά και το λειτουργικό του είναι όπως η τηλεόραση της samsung tizen. Υποστηρίζει εφαρμογές κοσμοτε νετφλιξ ant1 κτλ. Καλή προσφορά αν σε ενδιαφέρει η επιταγή της adidas Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από matrixxx καθαρισμος συνδεσμου
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Προσοχη επειδη τον ειχα το μοναδικο usb που εχει ειναι για να παιρνει ρευμα και δεν εχει εσωτερικη μπαταρια οπως πολλοι πιστευουν.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, avacan23 είπε Αγοράζεις τον προτζέκτορα The Freestyle και παίρνεις επιταγή για αγορές από την adidas αξίας 150 ευρώ με αποτέλεσμα να βγαίνει τελική τιμή 800-150= 650 ευρώ. Και δώρο η θήκη μεταφοράς της Samsung. Σου δινει η adidas δηλαδη cashback 150€; Δεν το νομιζω. Επομενως ο τιτλος λεει το σωστο, και οχι αυτη η γραμμη. 650 δεν βγαινει τελικη τιμη. 800 ειναι η τιμη και σου δινει απο οσα λες, δωροεπιταγη για αγορες απο adidas. Στην αγορα 800 εχει ή φτηνοτερα; Ειναι μια πληροφορια που λειπει, αλλα δεν εχω τον χρονο να την ψαξω για να την προσθεσω στο #1 εγω. 1
ababapanos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Προσοχη επειδη τον ειχα το μοναδικο usb που εχει ειναι για να παιρνει ρευμα και δεν εχει εσωτερικη μπαταρια οπως πολλοι πιστευουν. απο ποιοτητα εικονας τι λεει? θελει πολυ σκοταδι για να παιξει καλα?
avacan23 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 review apo CEO insomnia Απόκτησε SAMSUNG smart προβολέα “The Freestyle” και κέρδισε δωροκάρτα Adidas 150€ Μπαινεις adidas.gr και εξαργυρώνεις τη δωροεπιταγή 150 ευρώ. Διαδικασία συμμετοχής • Αγοράστε το The Freestyle από τα συμμετέχοντα καταστήματα από 01/10/2022 έως και 13/11/2022. • Μπείτε και καταχωρήστε τη συμμετοχή σας έως 30/11/2022 είτε μέσω του παρόντος site είτε μέσω της εφαρμογής Samsung Μembers (επιλέγοντας στο tab Πλεονεκτήματα την παρούσα προωθητική ενέργεια) και συνδεθείτε στο Samsung Account σας ή δημιουργήστε λογαριασμό εάν δεν έχετε ήδη. Από το Samsung Account συμπληρώνονται αυτόματα στην Φόρμα Συμμετοχής: Email, Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία γέννησης. • Συμπληρώστε επιπρόσθετα στη Φόρμα: Διεύθυνση, Αριθμό Τηλεφώνου, Πόλη, Χώρα, Ταχυδρομικό Κωδικό, Κωδικό Προϊόντος, Σειριακό Αριθμό Προϊόντος (φωτογραφία από ετικέτα συσκευής που φαίνεται ο serial number), Απόδειξη/ Τιμολόγιο αγοράς (φωτογραφία του παραστατικού αγοράς του Προϊόντος), Ημερομηνία Αγοράς του Προϊόντος. • Αφού ελεγχθεί η εγκυρότητα της συμμετοχής, θα σας σταλεί e-mail επιβεβαίωσης και με τις λεπτομέρειες παραλαβής της δωροεπιταγής. • Η δωροεπιταγή adidas εξαργυρώνεται μόνο στο adidas.gr. Δεν έχει εξοδα μεταφορικά. δώρο η θηκη αξιας 60 ευρώ και μια μπαλα ποδοσφαιρου tiger.
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, ababapanos είπε απο ποιοτητα εικονας τι λεει? θελει πολυ σκοταδι για να παιξει καλα? Εγω τον ηθελα για την ταρατσα στην δικια μου ταρατσα πεφτει το φως απο το γηπεδο εδω ποιο πανω και βλεπεις χωρις να αναψεις φως. Για τα δικα μου τα γουστα κανεναν αγωνα και για τα παιδια κανενα παιδικο μια χαρα ηταν αλλα με ξενερωσε η θυρα usb που δεν υπαρχει. Εχει zoom ομως που με βολεψε πολυ γιατι ο τοιχος που προβαλω θελει τον προτζεκτορα στην μεση της ταρατσας και με 3 παιδια συν ποσα αλλα ερχοντουσαν ηταν επικινδυνο να τον εχω μεσα στην μεση οποτε τον εβαζα πισω πισω και επειδη εβγαζε τεραστια οθονη την εφερνα με το zoom Αν θελεις ποιο φωτεινο σε led πας στον Xiaomi 2 pro 1300 ansi Εγω θελω να παω στο Nebula Vega που ειναι σαν τον Freestyle που ειχα και τον Xiaomi mini 2 που δινω αλλα συνδιαζει και usb που θελω και zoom
avacan23 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Αυτος ειναι για φορητός. αν θες για σπίτι εχει πολύ ανώτερες λύσεις. δλδ τον πασ σε ενα παιδικο πάρτυ και βλέπουν ταινια τα πιτσιρίκια στην οροφή του σαλονιού. στις διακοπές στο εξοχικό, στο κήπο για ενα αγώνα κτλ. συνδέεται με κινητό και φορτίζει από powerbank και είναι παρα πολύ εύκολο να μεταφερθεί εκει κερδίζει ανώτερους σε εικονα αλλα πολύ μεγαλυτερουσ σε ογκο benq, nebula, xiaomi https://www.samsung.com/gr/offer/thefreestyle-2022-promo-adidas/
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Επειδη δεν βλεπω ο TS να προσθετει την βασικη πληροφορια ενω ποσταρει αρκετα, το ψαχνω εγω λιγο. Δεν ειναι αυτος; Εχει διαφορα μοντελα; Κατω απο 550 τον βλεπω να ξεκινα εξω ΑΝ ειναι ο ιδιος και με παρα πολλα μαγαζια στα 550-560€ στο γερμανικο πχ ideal, παρακαλω απαντηστε. Στο ιστορικο υπαρχουν ακομα και κοντα στα 400-450 low τιμες. Δεν εψαξα ακομα ποσο εχει στην Ελλαδα. https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/201792384_-freestyle-lsp3-samsung.html 1 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, matrixxx είπε Επειδη δεν βλεπω ο TS να προσθετει την βασικη πληροφορια ενω ποσταρει αρκετα, το ψαχνω εγω λιγο. Δεν ειναι αυτος; Εχει διαφορα μοντελα; Κατω απο 550 τον βλεπω να ξεκινα εξω ΑΝ ειναι ο ιδιος και με παρα πολλα μαγαζια στα 550-560€ στο γερμανικο πχ ideal, παρακαλω απαντηστε. Στο ιστορικο υπαρχουν ακομα και κοντα στα 400-450 low τιμες. Δεν εψαξα ακομα ποσο εχει στην Ελλαδα. https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/201792384_-freestyle-lsp3-samsung.html Γιαννη εναν εχει βγαλει απλα τον εχω δει με διαφορετικη συσκευασια και αλλο χρωμα στο κοντρολ εμενα ηταν ασπρο τον εχω δει και με μαυρο. Αλλαζει οπως εχω δει ο κωδικος του μοντελου αλλα ειναι ο ιδιος ισως αλλαζει για την καθε χωρα η ηπειρο που πωλειται. Να πω οτι το κοντρολ του ειναι επαναφορτιζομενο με usb c
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Ακομα και Ελλαδα τον βλεπω να υπαρχει τωρα οριακα κατω απο τα 650€. Ιστορικο χαμηλο σκρουτζ στα 545€ πριν 15-20 ημερες. Βαση τιμης λοιπον, δεν νομιζω οτι εχουμε προσφορα (με βαση τα κριτηρια της χαμηλοτερης κατα ενα ποσοστο τιμης απο την αγορα, ουτε αμεσα ουτε εμμεσα προφανως). Δεν μπορουμε να εχουμε θεμα στις προφορες επομενως. ΥΓ. Για οποιον ενδιαφερεται, μια υποθεση μου, μια τιμη κοντα στα 350-400€ θα μπορουσε να υπαρξει σε λιγες μερες στην Black Friday. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις