georgiosmag Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Όλα τα ειρωνικά και αρνητικά σχόλια έρχονται από χρήστες που δεν έχουν βιώσει ποτέ VR. Δεν ντρέπομαι να πω ότι ακριβώς τα ίδια είχα στο μυαλό μου και εγώ ώσπου είπα να το δοκιμάσω. Απλά δεν έλεγα ποτέ την άποψη μου για το αντικείμενο. Γιατί για να πουλάει τόσο πολύ ενώ είναι τόσο ακριβό κάτι θα έχει να προσφέρει. Και απλά σε κάθε παρόμοια συζήτηση πάντα έλεγα δεν έχω άποψη ώσπου να το δοκιμάσω. Η γνώμη μου είναι ότι δοκιμάζοντας το σε κάποιο φίλο ή σε κάποιο Ντεμο που θα το βρείτε δεν αρκεί παιδιά. Θα πρέπει να το έχετε στην κατοχή σας για κάνα μήνα να το ψάξετε να δείτε πρώτα τι έχει να σας προσφέρει και τότε μπορείτε άνετα να πείτε την γνώμη σας. 2
immortalx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Και εγω εβλεπα καποτε το VR με τη μυτη ψηλα ωσπου ο γιος μου αρχισε να εργαζεται σε VR software εταιρεια και με επεισε να παρω ενα set. Εχουν δικιο τα παιδια παραπανω που λενε οτι πρεπει να εχεις στην κατοχη σου ενα set και να του δωσεις χρονο για να το εκτιμησεις. Η αληθεια ειναι οτι ειναι ακομη σε νηπιακο σταδιο, με τα headsets μεγαλα και ψιλο-δυσχρηστα και τα καλα games/apps ελαχιστα. Η εμπειρια ομως, εστω και με αυτο το περιορισμενο υπαρχων content, απεριγραπτη. Σιχαινομαι το οτι το pushαρουν η meta και το tik tok ως μεσο για social interaction και προσωπικα αυτο του το κομματι το αγνοω. Το σιγουρο ειναι οτι σιγα-σιγα ωριμαζει και θα δουμε ωραια πραγματα. Εμενα παντως μου αναβιωσε το ενδιαφερον για gaming!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα