Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας, σε κάτι που δεν μπορώ να βρω λύση.

Έχω έναν σταθερό υπολογιστή ο οποίος όταν συνδέεται στο UPS δεν ανοίγει, αλλά πρέπει να κλείσω και να ανοίξω το UPS από το κουμπί του και μετά ξεκινάει κανονικά.

Έχω δοκιμάσει με διαφορετικά UPS και γίνεται το ίδιο.

Φυσικά αν ο υπολογιστής είναι απευθείας συνδεδεμένος στην πρίζα, ανοίγει με την πρώτη.

Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο BIOS ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Το UPS που εχεις κοιτας και οχι τον υπολογιστη , στο 1ο ειναι το προβλημα σου , αν ειχες διακοπες ρευματος καλα ειναι να τσεκαρεις την μπαταρια του , αλλα πες μας και απο περιεργεια ποιο ειναι το UPS που εχεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sanshiroD είπε

Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας, σε κάτι που δεν μπορώ να βρω λύση.

Έχω έναν σταθερό υπολογιστή ο οποίος όταν συνδέεται στο UPS δεν ανοίγει, αλλά πρέπει να κλείσω και να ανοίξω το UPS από το κουμπί του και μετά ξεκινάει κανονικά.

Έχω δοκιμάσει με διαφορετικά UPS και γίνεται το ίδιο.

Φυσικά αν ο υπολογιστής είναι απευθείας συνδεδεμένος στην πρίζα, ανοίγει με την πρώτη.

Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο BIOS ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

3 ώρες πριν, triplex1 είπε

Το UPS που εχεις κοιτας και οχι τον υπολογιστη , στο 1ο ειναι το προβλημα σου , αν ειχες διακοπες ρευματος καλα ειναι να τσεκαρεις την μπαταρια του , αλλα πες μας και απο περιεργεια ποιο ειναι το UPS που εχεις

Όταν η προβληματική συμπεριφορά του υπολογιστή επαναλαμβάνεται σε διαφορετικά ups τότε μάλλον είναι θέμα του τροφοδοτικού.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Όταν η προβληματική συμπεριφορά του υπολογιστή επαναλαμβάνεται σε διαφορετικά ups τότε μάλλον είναι θέμα του τροφοδοτικού.

αναλογως τα ups  φιλε μου καλε , αν ειναι ολα απο το πανερι της γειτονιας δε νομιζω να φταιει  το τροφοδοτικο μονο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...