ritzi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να παραδώσω το κυνηγετικό μου όπλο γιατί σταμάτησα πλέον αυτό το σπορ … ευχαριστω γα τις απαντησεις σας …
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, ritzi είπε καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να παραδώσω το κυνηγετικό μου όπλο γιατί σταμάτησα πλέον αυτό το σπορ … ευχαριστω γα τις απαντησεις σας … Στην αστυνομία που σου ανανεώνει την άδεια σκέφτηκες να ρωτήσεις; http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang='..'&perform=view&id=109952&Itemid=2810&lang= 1
tigergreg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Βαλε αγγελια στο car.gr να το πουλησεις αν εχεις φυσικα την αδεια κατοχης κυνηγετικου.
ritzi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία στο συγκεκριμένο σαιτ …. αν δεν είχα άδεια θα το πετούσα σε κανένα ποτάμι … 😂😂😂😂😂
Phoenix7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Γνώμη μου, βρες έναν νέο ή που δεν έχει χρήματα να πάρει και θέλει να ασχοληθεί και χάρισέ του το, κάντε την διαδικασία μεταβίβασης. Από απορία τι όπλο είναι;
ritzi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 κι αυτό είναι πολύ καλή λυση … συμφωνω!!! είναι μια επαναληπτική καραμπίνα με 7+1 φυσίγγια
axtaRmas7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Αν θες,δες εδώ: https://www.kalkantzakos.com/ και ρώτησέ τους,εκεί είχα πουλήσει το δικό μου.Σου φτιάχνουν το χαρτί τηςπώλησης-μεταβίβασης,το πας στην αστυνομία και ΠΡΟΣΟΧΗ. Στην αστυνομία να βεβαιωθείς πως έγινε η διαγραφή από εσένα,φύλαξε το χαρτί που θα σου δώσουν. Σε μένα ξέχασε η υπάλληλος(το έξυνε)να κάνει τη διαγραφή και σε έλεγχο της αστυνομίας,βρέθηκα να έχω στην κατοχή μου αδήλωτο όπλο. Ευτυχώς που είχα το χαρτί της μεταβίβασης-πώλησης στο σπίτι και καθάρισα.
Phoenix7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, axtaRmas7 είπε Αν θες,δες εδώ: https://www.kalkantzakos.com/ και ρώτησέ τους,εκεί είχα πουλήσει το δικό μου.Σου φτιάχνουν το χαρτί τηςπώλησης-μεταβίβασης,το πας στην αστυνομία και ΠΡΟΣΟΧΗ. Στην αστυνομία να βεβαιωθείς πως έγινε η διαγραφή από εσένα,φύλαξε το χαρτί που θα σου δώσουν. Σε μένα ξέχασε η υπάλληλος(το έξυνε)να κάνει τη διαγραφή και σε έλεγχο της αστυνομίας,βρέθηκα να έχω στην κατοχή μου αδήλωτο όπλο. Ευτυχώς που είχα το χαρτί της μεταβίβασης-πώλησης στο σπίτι και καθάρισα. Ένα κατάστημα δεν έχει καμία σχέση στο τι θα κάνει ο κάτοχος με το όπλο του, αν βρει αγοραστή ή αν θέλει να το χαρίσει είναι μόνο μέσω αυτού και της αστυνομίας μετά. Στο μόνο που θα μπορούσε να έχει σχέση είναι αν θα το πούλαγε σε κάποιο μαγαζί(μετά κατάλαβα τι εννοούσες, το έγραψες περίεργα) 1 ώρα πριν, ritzi είπε κι αυτό είναι πολύ καλή λυση … συμφωνω!!! είναι μια επαναληπτική καραμπίνα με 7+1 φυσίγγια Πήγαινε στον κυνηγετικό σύλλογο της περιοχής σου και πες τους αν έχουν κάποιον που να ξέρουν ότι το χρειάζεται κλπ Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από Phoenix7
tigergreg Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Στις 9/11/2022 στις 9:22 ΜΜ, ritzi είπε κι αυτό είναι πολύ καλή λυση … συμφωνω!!! είναι μια επαναληπτική καραμπίνα με 7+1 φυσίγγια Προφανως ειναι πολυ παλιο και ταυτοχρονα παρανομο καθοτι εδω και πολλα χρονια επιτρεπονται εως 2+1 μονο. Σ αυτην την περιπτωση μπορεις να του βαλεις μια βεργα σιδερενια στην σωληνα γεμισης και νασαι οκ. Εχω προσωπικη πειρα σε αυτο. Ολα αυτα βεβαια σε περιπτωση που ζητηθει ελεγχος σε επανεκδοση αδειας η μεταβιβαση. 1
ritzi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 είναι καινουργιο το όπλο ενός έτους και είναι και όλα νόμιμο … τώρα αν μου δώσανε άδεια παράνομη εσυ ισως τα ξερεις καλυτερα … ευχαριστω για το ενδιαφέρον σου πάντως
StamTheMan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Στις 9/11/2022 στις 9:22 ΜΜ, ritzi είπε κι αυτό είναι πολύ καλή λυση … συμφωνω!!! είναι μια επαναληπτική καραμπίνα με 7+1 φυσίγγια Νομίζω παραειναι παρανομο. Φτιάξτο πρωτα να ειναι για 3 και μετα προχωράς.
tigergreg Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Ισως στα δωδεκανησα να ειναι νομιμα λογω τουρκιας...😀 Παντως εδω αν στο βρουν σε ελεγχο γινεται αμεση κατασχεση και σε τρεχουν στον εισαγγελεα. Αν πραγματι χωραει παραπανω απο 3 φυσιγγια και δεν του εχουν βαλει στοπ ασχετα απο το μηκος του θαλαμου. Πολλοι αφαιρουν το στοπ οταν το αγορασουν επειδη δεν το θελουν για κυνηγι..... Σε οποιαδηποτε περιπτωση βαλε το για πουλημα εστω να παρεις πισω λιγη απ την αξια του. Το δικο μου παντως που ηταν αριστο το εδωσα το καλοκαιρι 150 ευρω μαζι με φουλ εξοπλισμο στο car.gr.
ritzi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 χαχαχα ειμαστε ράμπο εδώ !!! 😂😂😂😂 και να την χαρίσω δεν έχω πρόβλημα … έχω όλα τα νόμιμα χαρτιά της πάντως και της αγοράς και της χρήσης .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα