Προς το περιεχόμενο

Η Meta ανακοινώνει τεράστιο αριθμό απολύσεων που αφορά 11.000 υπαλλήλους ή το 13% του συνολικού εργατικού δυναμικού

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 10/11/2022 στις 8:47 ΠΜ, shidapu είπε

Ωραία να στο πω και πιο καθαρά για να μην λες ότι παίζω με τις λέξεις...ότι το καπιταλιστικό σύστημα δεν παίρνει "restart" έχει σαπίσει τόσο που είναι μόνο για τα σκουπίδια...και υγιής συσσώρευση δεν υπάρχει, η συσσώρευση πλούτου είναι εξ'ορισμου άδικη γιατί προέρχεται από την εκμετάλλευση της εργασίας των πολλών...οπότε αν είναι κάποιοι που παίζουν με τις λέξεις και νοήματα για να τσιμπάνε οι χαχολοι, ξέρεις ποιοί είναι αυτοί...ή πρέπει να στο εξηγήσω...?

Εγώ που έχω περάσει restarts μέχρι τώρα μπόλικες φορές να μιλήσω ή όχι; Σε σοβαρές οικονομίες το να χάσεις τη δουλειά σου με τέτοιον τρόπο δεν είναι κάτι σοβαρό. Πάνω κάτω έχει συνέχεια, δεν συμβαίνει κάτι. 

Σίγουρα το μισθολόγιο σου παίζει συνεχώς λόγο αυτού αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Μιλάμε έχουμε τεράστια διαφορά ως Ελλάδα με τους έξω μισθούς και δυνατότητες εργασίας από τη μια στην άλλη. 

Έφυγα από Ελλάδα και σώθηκα. Μέσα σε λίγα χρόνια έχω φτάσει σε σημείο που στην Ελλάδα δεν μπόρεσα να φτάσω ποτέ όλα μου τα χρόνια γιατί έξω έχουν στόχο το κέρδος και θέλουν να σε κάνουν να πετύχεις για να βγάλουν και αυτοί περισσότερο. 

Στην Ελλάδα η λέξη αξιοκρατία είναι άγνωστης σημασίας. Τουλάχιστον όσοι είστε κάτω μην τσαμπουνατε τέτοιες βλακειες λες και έχετε δίκιο. Ναι δίκιο, γι αυτό πέφτει πείνα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Εγώ που έχω περάσει restarts μέχρι τώρα μπόλικες φορές να μιλήσω ή όχι; Σε σοβαρές οικονομίες το να χάσεις τη δουλειά σου με τέτοιον τρόπο δεν είναι κάτι σοβαρό. Πάνω κάτω έχει συνέχεια, δεν συμβαίνει κάτι. 

Σίγουρα το μισθολόγιο σου παίζει συνεχώς λόγο αυτού αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Μιλάμε έχουμε τεράστια διαφορά ως Ελλάδα με τους έξω μισθούς και δυνατότητες εργασίας από τη μια στην άλλη. 

Έφυγα από Ελλάδα και σώθηκα. Μέσα σε λίγα χρόνια έχω φτάσει σε σημείο που στην Ελλάδα δεν μπόρεσα να φτάσω ποτέ όλα μου τα χρόνια γιατί έξω έχουν στόχο το κέρδος και θέλουν να σε κάνουν να πετύχεις για να βγάλουν και αυτοί περισσότερο. 

Στην Ελλάδα η λέξη αξιοκρατία είναι άγνωστης σημασίας. Τουλάχιστον όσοι είστε κάτω μην τσαμπουνατε τέτοιες βλακειες λες και έχετε δίκιο. Ναι δίκιο, γι αυτό πέφτει πείνα. 

Ατομικό πρόβλημα...ατομική λύση..την μπάλα κρατά την μέσα στο γήπεδο και όχι στην εξέδρα, όσο για τους αξιοκρατες σου ετοιμάζονται για τρίτο παγκόσμιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...