mynian123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μου χάλασε η σκούπα ρομπότ (xiaomi εντός εγγύησης). Δεν μπορούν να την φτιάξουν & μου δώσανε πιστωτικό. Εγώ θέλω να πάρω σκούπα ρομπότ πάλι αλλά έχει μόνο 3 μοντέλα πανάκριβα & πρέπει να συμπληρώσω αρκετά. Μιλάω για το xiaomi store gr. Στο Σκρουτζ έχει ποικιλία & οι τιμές 200€ πιο φτηνά. Ξέρω ότι στο Σκρουτζ δεν θα έχω εγγύηση αντιπροσωπείας μόνο του καταστήματος. Ξέρει κανείς γιατί δεν έχουν άλλα μοντέλα. Το ίδιο & το πλαίσιο που κοίταξα. 🤔
SilentVoice Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, mynian123 είπε Μου χάλασε η σκούπα ρομπότ (xiaomi εντός εγγύησης). Δεν μπορούν να την φτιάξουν & μου δώσανε πιστωτικό. Εγώ θέλω να πάρω σκούπα ρομπότ πάλι αλλά έχει μόνο 3 μοντέλα πανάκριβα & πρέπει να συμπληρώσω αρκετά. Μιλάω για το xiaomi store gr. Στο Σκρουτζ έχει ποικιλία & οι τιμές 200€ πιο φτηνά. Ξέρω ότι στο Σκρουτζ δεν θα έχω εγγύηση αντιπροσωπείας μόνο του καταστήματος. Ξέρει κανείς γιατί δεν έχουν άλλα μοντέλα. Το ίδιο & το πλαίσιο που κοίταξα. 🤔 Την Xiaomi Robot Vacuum v1 που είχε βγει, την έχω πάνω απο 6 χρόνια και κάνει σχεδόν καθημερινό σκούπισμα. Πως σου χάλασε αν επιτρέπεται; Το πιστωτικό , νομίζω μπορεί να είναι και χρηματικό, δηλαδή να πάρεις τα λεφτά πίσω. Απλά τους βολευει να σε σπρώξουν στο να πάρεις κάτι αλλο. Φαντάζομαι , δεν λήγει άμεσα, οπότε μπορείς να περιμένεις να βάλουν κάτι καινούργιο. Σε αλλη λύση, προτείνω να αγοράσεις κάτι αλλο απο το xiaomi store όπου οι τιμές να είναι ίδιες με το skroutz. Ισως βρεις και κάποιον γνωστό που να θέλει να αγοράσει κάτι απο εκει.
mynian123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Την Xiaomi Robot Vacuum v1 που είχε βγει, την έχω πάνω απο 6 χρόνια και κάνει σχεδόν καθημερινό σκούπισμα. Πως σου χάλασε αν επιτρέπεται; Το πιστωτικό , νομίζω μπορεί να είναι και χρηματικό, δηλαδή να πάρεις τα λεφτά πίσω. Απλά τους βολευει να σε σπρώξουν στο να πάρεις κάτι αλλο. Φαντάζομαι , δεν λήγει άμεσα, οπότε μπορείς να περιμένεις να βάλουν κάτι καινούργιο. Σε αλλη λύση, προτείνω να αγοράσεις κάτι αλλο απο το xiaomi store όπου οι τιμές να είναι ίδιες με το skroutz. Ισως βρεις και κάποιον γνωστό που να θέλει να αγοράσει κάτι απο εκει. Ξαφνικά μόλις η μπαταρία έφτανε στο 50% έσβηνε χωρίς να ολοκληρώσει το σκούπισμα στο turbo. Το ίδιο κ στα άλλα mode στο 30% & 20%. Τη vacuum mop essential είχα. Είχε κ άλλα προβλήματα αλλά τουλάχιστον σκούπιζε. Δε μου είπαν τι είχε. Κάποια στιγμή έλεγε ότι παραγγειλαν ανταλλακτικό κ μετά μου στείλανε πιστωτικό.Το πιο πιθανό ήταν υπερθέρμανση ασφαλείας στη μητρική & μάλλον ήθελε αλλαγή η μητρική Το πρότεινα σε γνωστούς μου αλλά δεν θέλει κανείς κάτι άμεσα & ουσιαστικά δεν τους συμφέρει γιατί εγώ θέλω τα χρήματα για άλλη σκούπα. Δεν κερδίζουν κάτι. Θα πάω από εκεί να μου βρουν ένα άλλο μοντέλο αλλιώς θα ζητήσω τα χρήματα. Μου κάνει εντύπωση που δεν πουλάνε αλλά μοντέλα. Σκέφτηκα μήπως ήταν ελλατωματικα🤷Όταν πήγα στο service φέρανε άλλες 3 ίδιες
SilentVoice Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mynian123 είπε Ξαφνικά μόλις η μπαταρία έφτανε στο 50% έσβηνε χωρίς να ολοκληρώσει το σκούπισμα στο turbo. Το ίδιο κ στα άλλα mode στο 30% & 20%. Τη vacuum mop essential είχα. Είχε κ άλλα προβλήματα αλλά τουλάχιστον σκούπιζε. Δε μου είπαν τι είχε. Κάποια στιγμή έλεγε ότι παραγγειλαν ανταλλακτικό κ μετά μου στείλανε πιστωτικό.Το πιο πιθανό ήταν υπερθέρμανση ασφαλείας στη μητρική & μάλλον ήθελε αλλαγή η μητρική Το πρότεινα σε γνωστούς μου αλλά δεν θέλει κανείς κάτι άμεσα & ουσιαστικά δεν τους συμφέρει γιατί εγώ θέλω τα χρήματα για άλλη σκούπα. Δεν κερδίζουν κάτι. Θα πάω από εκεί να μου βρουν ένα άλλο μοντέλο αλλιώς θα ζητήσω τα χρήματα. Μου κάνει εντύπωση που δεν πουλάνε αλλά μοντέλα. Σκέφτηκα μήπως ήταν ελλατωματικα🤷Όταν πήγα στο service φέρανε άλλες 3 ίδιες Πολύ περίεργο που δεν έγινε αντικατάσταση πλακέτας ή μπαταρίας απο το επίσημο service της Xiaomi. Πάντως, αν πας για καινούργια, εγω θα πήγαινα απευθείας για την Xiaomi Roborock Q7 Max+ , έπαιζε πρόσφατα στα 423ευρώ απο γνωστό κινεζομάγαζο. Με την παρακάτω εικόνα απο το ιστορικό της δικιάς μου, μου έκανε εντύπωση πως χάλασε η δικιά σου. Κοντέυει τα 30 τετραγωνικά χιλιόμετρα να γράψει.
Narayan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Πάρε κάτι άλλο από το Xiaomi Store με το πιστωτικό και διάλεξε μια άλλη σκούπα από όπου θες.
mynian123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, SilentVoice είπε Πολύ περίεργο που δεν έγινε αντικατάσταση πλακέτας ή μπαταρίας απο το επίσημο service της Xiaomi. Πάντως, αν πας για καινούργια, εγω θα πήγαινα απευθείας για την Xiaomi Roborock Q7 Max+ , έπαιζε πρόσφατα στα 423ευρώ απο γνωστό κινεζομάγαζο. Με την παρακάτω εικόνα απο το ιστορικό της δικιάς μου, μου έκανε εντύπωση πως χάλασε η δικιά σου. Κοντέυει τα 30 τετραγωνικά χιλιόμετρα να γράψει. Μπορεί να έπεσα σε ελαττωματικό προϊόν. Πάντως την πρόσεχα πολύ ήταν σα καινούργια. Δεν παίζουν χρήματα για την Xiaomi Roborock Q7 Max+ δυστυχώς. Αυτοί μου προτείνουν την Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro, η οποία καλή είναι αλλά θέλουν επιπλέον 250€ + το πιστωτικό, ενώ την βρίσκω στο Σκρουτζ 266€ 3 ώρες πριν, Narayan είπε Πάρε κάτι άλλο από το Xiaomi Store με το πιστωτικό και διάλεξε μια άλλη σκούπα από όπου θες. Αυτή τη στιγμή δε χρειαζόμαστε κάτι άλλο ούτε εγώ ούτε κανένας γνωστός - οικογένεια. Σκούπα χρειάζομαι με το χαμηλότερο κόστος 😒
SilentVoice Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, mynian123 είπε Μπορεί να έπεσα σε ελαττωματικό προϊόν. Πάντως την πρόσεχα πολύ ήταν σα καινούργια. Δεν παίζουν χρήματα για την Xiaomi Roborock Q7 Max+ δυστυχώς. Αυτοί μου προτείνουν την Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro, η οποία καλή είναι αλλά θέλουν επιπλέον 250€ + το πιστωτικό, ενώ την βρίσκω στο Σκρουτζ 266€ Δυστυχώς κάτι τέτοιο θα έγινε. Πάντως, για την καθαριότητα που προσφέρει καθημερινά, τα λεφτά της (240€ όταν την πήρα) τα έχει βγάλει και με το παραπάνω. Τότε όμως ήμουν εργένης. Τώρα με την γυναίκα και δύο παιδιά, η Q7 max+ είναι ιδανική για εμάς. Ο λόγος που κάνω πίσω προς το παρόν για αυτή την αγορά, πέρα από το οικονομικό, είναι επειδή δεν έχει χαλάσει ακόμη η προηγούμενη και φοβάμαι πως όταν μεγαλώσουν τα παιδιά θα την κάνουν κομμάτια.
mynian123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SilentVoice είπε Δυστυχώς κάτι τέτοιο θα έγινε. Πάντως, για την καθαριότητα που προσφέρει καθημερινά, τα λεφτά της (240€ όταν την πήρα) τα έχει βγάλει και με το παραπάνω. Τότε όμως ήμουν εργένης. Τώρα με την γυναίκα και δύο παιδιά, η Q7 max+ είναι ιδανική για εμάς. Ο λόγος που κάνω πίσω προς το παρόν για αυτή την αγορά, πέρα από το οικονομικό, είναι επειδή δεν έχει χαλάσει ακόμη η προηγούμενη και φοβάμαι πως όταν μεγαλώσουν τα παιδιά θα την κάνουν κομμάτια. Ναι σίγουρα είναι μεγάλη βοήθεια και εννοείται έχει βγάλει τα λεφτά της αν την έχεις 6 χρόνια. Μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά θα έχουν βγάλει κ άλλα μοντέλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα