Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια χρηστης android σε κινητα, τωρα ηρθε η στιγμη να αποκτησω το πρωτο samsung galaxy κινητο.
Το ποσο καλα θα παει η εμπειρια μαζι του, εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο το ποσο θα μπορεσω και να το φερω στα δικα μου μετρα.
Αντιμετωπιζω διαφορα θεματα.
Θελω να τα θετω καπου, κι ετσι ειπα να ανοιξω αυτο το νημα, και οποιος γνωριζει και επιθυμει να απανταει.

Αρχικα θελω να θιξω το θεμα του προγραμματισμου πληκτρων.
Μπορεις να ορισεις καποια κουμπια (πλαινο, απο πανω), το τι ενεργειες θα κανουν οταν τα πατησεις.
Ομως θα περιμενα, οτι αυτα θα λειτουργουσαν, και οταν η οθονη ειναι μαυρη.
Αυτα τα πληκτρα, οχι μονο δεν φαινεται να ενεργουν, αλλα ουτε καν ανοιγουν την μαυρη οθονη...
Αρα λειτουργουν, μονο οταν εισαι εντος του android;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mindreader είπε

Χρονια χρηστης android σε κινητα, τωρα ηρθε η στιγμη να αποκτησω το πρωτο samsung galaxy κινητο.
Το ποσο καλα θα παει η εμπειρια μαζι του, εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο το ποσο θα μπορεσω και να το φερω στα δικα μου μετρα.
Αντιμετωπιζω διαφορα θεματα.
Θελω να τα θετω καπου, κι ετσι ειπα να ανοιξω αυτο το νημα, και οποιος γνωριζει και επιθυμει να απανταει.

Αρχικα θελω να θιξω το θεμα του προγραμματισμου πληκτρων.
Μπορεις να ορισεις καποια κουμπια (πλαινο, απο πανω), το τι ενεργειες θα κανουν οταν τα πατησεις.
Ομως θα περιμενα, οτι αυτα θα λειτουργουσαν, και οταν η οθονη ειναι μαυρη.
Αυτα τα πληκτρα, οχι μονο δεν φαινεται να ενεργουν, αλλα ουτε καν ανοιγουν την μαυρη οθονη...
Αρα λειτουργουν, μονο οταν εισαι εντος του android;

Λογικό δεν είναι κάποιες λειτουργίες να υπάρχουν μόνο όταν ειναι ξεκλείδωτο το κινητό; 

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, koutsis είπε

Λογικό δεν είναι κάποιες λειτουργίες να υπάρχουν μόνο όταν ειναι ξεκλείδωτο το κινητό; 

Το θεωρω μη πρακτικο.
Αλλα αν μου πει καποιος οτι δεν γινεται, να ξερω να μην παλευω αδικα ψαχνοντας και με ατελειωτες προσπαθειες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mindreader είπε

Το θεωρω μη πρακτικο.
Αλλα αν μου πει καποιος οτι δεν γινεται, να ξερω να μην παλευω αδικα ψαχνοντας και με ατελειωτες προσπαθειες.

Το λειτουργίες έχεις βάλει να κάνουν τα κουμπιά; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...