Προς το περιεχόμενο

Αγορά software - Πρόβλημα με τον ΦΠΑ (;)

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας,

εχω αγοράσει για την επιχείρηση μας το malwarebytes. Ενονείται πως όλα τα προγράμματα πάντα αγορασμένα εδω και χρόνια. Απλά όπως ισως ξέρετε στις επιχειρήσεις είναι ακόμη πιο αυστηρά τα πράγματα. Ήθελα να ρωτήσω κάτι γιατι με την υποστήριξη του MB δεν βγάζω άκρη. (φωτό)

Πριν την αγορά στο site του MB, μου έδινε Τιμή: 67,12 + φπα 16,11 = 83,23 τελικό. Στο παραστατικό όμως που πήρα απο την 2checkout που είναι ο πάροχος της τιμολόγισης του MB, μου δίνει VAT 0 ενώ το τελικό είναι αυτο που ήταν.

Η απάντηση της 2chekout είναι να μιλήσω με malwarebytes. Η απάντηση της MB είναι η εξής:

I have heard back from 2Checkout and they advised that your order was not billed VAT due to your company having a valid VAT ID. The price quoted at checkout is quoted before you input your information, once your information is input and the VAT ID is validated the VAT is then not billed. The price you paid for your subscription is correct and there was no VAT billed for this order.

Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι παίζει; Τι μου λένε "was not billed VAT" αφού πλήρωσα κανονικά τον ριμαδοvat.

Ευχαριστώ.

Before-After.png

Επεξ/σία από Kostas88KG
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...